Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.487
- 20.833
- 2.233
The Rip
Biraz iyi biraz sıradan biraz vasat sahneler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
The Rip
The Rip
Superman'i izledim. Mantik hataları rahatsız edici ama ilginc şekilde film akiyor da

8.5 veririm. Oyunculuk iyi, setting iyi, senaryo fena degil, sinematografisi daha iyi olabilirdi. Sonucta ben profesyonel film kritigi degilim. Bana ne hissettirdigine bakarim. Isimlerle aram cok iyi degil ama bunun yonetmeninin baska iyi filmleri de vardi sanki. Arastirmadim acikcasi.Arif sen bu filmi nasıl buldun, yani kaç puan verirsin?
Filmin imdb puanı 6.7 görünüyor. Bu filmi ben farklı puanlanmışım mesela.
Şimdi tekrar baktım, benim notum da İmdb'den daha yüksekmiş. Zamanında ben 7.4/10 vermişim. Yani aynı fikirdeyiz.8.5 veririm. Oyunculuk iyi, setting iyi, senaryo fena degil, sinematografisi daha iyi olabilirdi. Sonucta ben profesyonel film kritigi degilim. Bana ne hissettirdigine bakarim. Isimlerle aram cok iyi degil ama bunun yonetmeninin baska iyi filmleri de vardi sanki. Arastirmadim acikcasi.
2018 Suspiria'yi izledin mi?Şimdi tekrar baktım, benim notum da İmdb'den daha yüksekmiş. Zamanında ben 7.4/10 vermişim. Yani aynı fikirdeyiz.
Güzel bir filmdi. Sinematografi konusunda da katılıyorum.
Imdb notları aynı Arsen Wenger'in sözündeki gibi. Bir fikir veriyor ama doğruyu değil.
İzlemedim. Genelde orjinalini izleyipde beğendiğim filmlerin remake'ine pek bakmıyorum ben. İllaki takılacak bir nokta bulup negatif yönde etkileniyorum.2018 Suspiria'yi izledin mi?
Bakmadim ben de. Bakicam.İzlemedim. Genelde orjinalini izleyip beğendiğim filmlerin remake'ine pek bakmam bem. Çünkü mutlaka takılacak bir nokta bulup negatif olarak etkileniyorum.
Özellikle sorduğuna göre remake olanı da iyi olmalı, doğru muyum?
Filmi izlerken şöyle hissettim sanki bir dizinin 10. Bölümden izlemeye başlamışim gibi![]()
Son Superman Henry Cavill role biraz agresiflik katmış olmasına rağmen işin hakkını vermişti. Bu filmde onun yerine oynayan David Corenswet, filme bir türlü konsantre olamamama sebep oldu.
Ben başrol seçimini ve senaryoyu beğenemedim. Henry Cavill ile devam etmelerini veya daha özenli bir karakter planlamalarını beklerdim. Superman'in karakter yapısıyla çok fazla oynamışlar kahramanı resmen şebelek etmişler.
Man of Steel den bu seviyeye düşmek şaşılası bir iş. IMDB notu şaşılası şekilde yüksek 7.1
Benim notum ise 5/10
Hakikaten öyleydi, bak bu kısmı unutmuştum, bir de bu var. Sanki arada başka filmler var da izlememişiz gibi kopuktu film.Filmi izlerken şöyle hissettim sanki bir dizinin 10. Bölümden izlemeye başlamışim gibi
Home Alone'da Kevin'in anasini oynayan Catherine O'Hara vefat etmis. RIP.
![]()