- 26 Kasım 2012
- 185.570
- 258.142
- 5.998
SİCARİOyu sevmemek ne dmk yahu !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında ona ben de şaşırdım. Hadi Wind River herkesin seveceği bir yapım değil ama Sicario kendi türünün en iyilerinden.SİCARİOyu sevmemek ne dmk yahu !!
Aslında ona ben de şaşırdım. Hadi Wind River herkesin seveceği bir yapım değil ama Sicario kendi türünün en iyilerinden.
Sanırım Arif renkdaşım ile mutabık olduğumuz tek şey Galatasaray.
Bence de kesin vardır, abartmışım birazbaşka şeyler de vardır heis o kdr değil
Estagfurullah. Bazen filtreyi acmayi unutuyorum, ne demek istedigimi cok temiz bir sekilde anlatamiyorum. Biraz kaba saba oluyor. Ama ne zaman hangi filmi veya diziyi konusmak istersen bir mention uzaktayim.Fikrine saygı duyuyorum Arif amacım sana itiraz etmek değildi. Sen beğenmemişsin tabiki de beğenmek zorunda değilsin. Ben derinlemesine analiz yapan bir eleştirmen değilim. Sadece benim beğendiğim bir film.
Yardımcı oyuncudan kastım FBI ajanı rolündeki Elizabeth Olsen ve kızın sevgilisi rolündeki John Bernthal di.
Bu arada Kazımcan örneği vermen de efsane oldu harbiden![]()
![]()
Aramızdaki Sözler (The Mountain Between Us) - Film, 2017
Aramızdaki Sözler filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!www.sinemalar.com
bir film beni etkilesin diyorsanız bunu mutlaka izleyin. mümkünse sessiz ortamda geceleyin .
idris mükemmel oynamıştı ben filme bayılmıştım arkadaş izledi onu da kilitlemişti. kimyasal uyumsuzluk bence çok geride kalıyor filmin atmosferindenidrisle kate biraz kimyasal uyumsuzluk var gibi idi sanki
![]()
Aramızdaki Sözler (The Mountain Between Us) - Film, 2017
Aramızdaki Sözler filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!www.sinemalar.com
bir film beni etkilesin diyorsanız bunu mutlaka izleyin. mümkünse sessiz ortamda geceleyin .

SİCARİOyu sevmeyenler,SİCARİOyu sevmemek ne dmk yahu !!

2. Filmi izlemedim iyi mi?SİCARİOyu sevmemek ne dmk yahu !!
2. Filmi izlemedim iyi mi?
Les triplettes de Belleville (2003)
Bisiklet severler için özelikle önerdiğim kendine has sanatsal çizimleri ve müzikleri ile bayıldığım zamanının harikulade animasyon filmlerinden biri
Ekli dosyayı görüntüle 310301
Teşekkürler kanka@Murat Onder ustatt bilgineee