İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Valla yokluktayız Hüsnü. Ben de gerilim-gizem manyağı bir herifim. İzlemediğim film kalmadı bu türde. Kuruduk kaldık valla.

Her akşam en az yarım saat film seçimi yapmak için geçiriyorum resmen. Hanım deliriyor :red:

Boş film izlemek istemiyorum çünkü.

Ahahaha birebir aynı durumdayız hanım illallah ediyor ben film seçerken 😂

Ahahaha birebir aynı durumdayız hanım illallah ediyor ben film seçerken 😂
Hiç sorma ;D Aç artık bir film izleyeyim diyor :red:

Netflix'te film skalası da aşırı geniş olmadığı için bu tür bende bitti ne yazık ki :( Her haftasonu en az 2 tane mini dizi izliyoruz zaten. Hafta içi de film bulamayınca sinir olmaya başladım bence.

F7942C13-32CD-49B9-9129-9B77B2478697.webp

barbarian'ı izledim. eglenceliydi. gerilim, gizem, korku, mizah hepsinden biraz vardı. hikaye surekli farkli biseyler olacakmıs gibi hissettirip baska sekilde ilerliyor. bazı sahneler icin klişe denilebilir ama onlar da twistlerin altını cizmek icin ozellikle oyle bırakılmıs gibiydi. finali biraz zayıf kalmıs ama genel olarak begendim.

Barbarian netflixte yokmuş ya bir izleyemedim üşeniyorum diğer türlü aramaya..Dün şunu izledim fena değildi gideri var

images - 2022-11-04T125748.218.jpeg

disney dünyası mi? barbie bebek koleksiyonlarinizi da paylasin ya etek falan degisirsiniz

Barış Akarsu'nun filmi geliyormuş. Kısa bir kariyeri oldu maalesef ama Tarkan ayarında bir potansiyeldi. Bildiğim kadarıyla sevenleri çoktu akıllıca bir seçim yapmış kim yaptıysa.

Perfect Stranger : Maalesef 40. Dkdan sonra uyumuşum.. Halle Berryyi çok sevmeme rağmen beni hic açmadı .. Çok uzatmislar giriş bölümünü artık baydı bir yerden sonra

images - 2022-11-06T225011.449.webp

Geri
Üst Alt