İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

gasliht 1944
öneri nereden gelmişti hatırlayamadım fakat şahane bi öneriymiş

Thirteen Lives(2022)

tayland'da mağarada mahsur kalan çocukların kurtarılış hikayesi anlatılıyor. biraz uzun gelebilir ama sıkmıyor izlerken

başrolde aragorn reis var ama diğer karakterlerde sağlam 7.6/10

Bu arada, Amazon Original içeriği olduğunu da hatırlatalım, Prime aboneleri Prime Video üzerinden HDR, UHD destekli izleyebilir ♥

5F221F01-7A75-4292-A993-E6984A80DCA7.webp

korku turunde dikiş tutturamayan alexandre aja iyiden iyiye surpriz sonlu gizem/gerilim turune geçiş yapmış gibi görünüyor. oxygen filmini begenmistim, bu da fena degil. dugumu guzel atmış ama çözümde tıkanmış olacak ki sona dogru fantastik yollara girmiş. hiç oralara girmeden saf polisiyede kalabilse bu hikayeden el cuerpo seviyesinde film cıkabilirmiş.

images

El Patron

7.0/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Film, çaylak bir kadın FBI ajanı olan Jane Banner ve geçmişiyle sorunları olan kıdemli, yerel bir oyun izleyicisi olan Cory Lambert'ın ortaklığını konu alıyor. İkili güçlerini birleştirerek ıssız bir Kızılderili bölgesinde işlenmiş olan bir cinayeti araştırıyorlar. Öldürülen genç kızın cinayetinin öcünü alabilmek için çıktıkları bu yol birbiri ardına gizemlerle ve sırlarla örülmüş bir yol olarak önlerine uzanıyor...
Başrollerini Yenilmezler ekibinin Hawkeye'ı Jeremy Renner ve Scarlet Witch'i Elizabeth Olsen'ın üstlendiği gizem gerilim filminin yönetmen koltuğunda Taylor Sheridan oturuyor. Filmin senaryosu da yönetmenin kaleminden çıkma.

Kaliteli gerilim dram türünden bir yapi ,cok hareketli bir film degil ,daha cok dram ve agir bir konusuda olsa kendini güzelce izletti.

7/10181042.webp

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6AA9D9C5-5370-42CB-9DB5-C89A72D3C220.webp

isviçre alplerindeki bir saglık kliniginde donen tuhaf işleri anlatan gizem/gerilim filmi. shutter island'ı hatırlattı. atmosfer iyi ama bir yerden sonra aynı seyler tekrar tekrar oluyor gibi yani izlerken tamam mevzuyu anladık artık sadede gelelim dedirtti. gore verbinski'den daha iyisini beklerdim ama bu turu sevip de en iyileri izlemiş olanlar icin fena olmayan bir alternatif.

Geri
Üst Alt