İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

the northman izlemek istiyorum ama netflix yok

var mı torrent türkçe altyazılı

the northman izlemek istiyorum ama netflix yok

var mı torrent türkçe altyazılı
Film hala vizyonda. Dijital platformlar ve Blu-ray için çıkışını yapmadı henüz, bu ayın sonu ya da Haziran başı gibi dijital için çıkışını yapacak galiba. Bu arada, Netflix ile de bir alakası yok filmin.

images

Aykut Eniste 2 (2021) - IMDb

Eğlendirdi yine.

7.0/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Vincent Cassel, böyle muhteşem bir aktörü geç keşfetmekte benim ayıbım olsun. 8/10
Bu düşen bir toplumun hikayesi. Düşerken kendini rahatlatmak için sürekli şunu tekrar edermiş; 'buraya kadar her şey yolunda. Buraya kadar her şey yolunda. Buraya kadar her şey yolunda.' Önemli olan düşüş değil, yere çarpıştır.

- Okula gitseydin eğer nefretin--
- Kes!
- Nefretin, nefreti beslediğini öğrenirdin!
- Ben okula gitmedim, sokaklardan geldim. Ne olacak? Sokaklar bana ne öğretti biliyor musun? Öteki yanağını çevirirsen, geberirsin!

images

Aykut Eniste 2 (2021) - IMDb

Eğlendirdi yine.

7.0/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu tarz yerli yapımlar genelde leş oluyor ama ilk filmi gerçekten basariliydi netflixe düştü sanırım fırsat bulursam ben de bakayım.. İlk filmde bazı sahneler gerçekten çok iyiydi özellikle hastanedeki k.pederle yatak sahnesi ve baldızı intihardan vazgecirmesine ara ara bakıp gülerim..

Son zamanlarda uzay temalı filmlere sardım. Normalde ben bilim kurgu filmleri hariç pek diğerlerini izlemezdim. Ama hata etmişim.
İnterstealler-Yıldızlararas
Gravitiy-Yerçekimi
The Martian-Marslı
Passenger-Yolcular

Özellikle Marslı filmi muhteşem olmuş.Ridley Scott farkını koymuş Alien’de olduğu gibi.Sadece Gravity’de biraz ikilemde kaldım. Tamam Sandra ablamız iyi oynamış ama yau atmosferden geldin,denize çakıldın hemende yüzmeye başladın. Herhangi bir fiziki sıkıntısı yok. Neyse gerisi spoiler olur. İzlemeyenler için söylüyorum hemen izleyin. Hatta varsa kaçırdığımız film söyleyin izleyeyim.

Son zamanlarda uzay temalı filmlere sardım. Normalde ben bilim kurgu filmleri hariç pek diğerlerini izlemezdim. Ama hata etmişim.
İnterstealler-Yıldızlararas
Gravitiy-Yerçekimi
The Martian-Marslı
Passenger-Yolcular

Özellikle Marslı filmi muhteşem olmuş.Ridley Scott farkını koymuş Alien’de olduğu gibi.Sadece Gravity’de biraz ikilemde kaldım. Tamam Sandra ablamız iyi oynamış ama yau atmosferden geldin,denize çakıldın hemende yüzmeye başladın. Herhangi bir fiziki sıkıntısı yok. Neyse gerisi spoiler olur. İzlemeyenler için söylüyorum hemen izleyin. Hatta varsa kaçırdığımız film söyleyin izleyeyim.
The Martian'ın kitabı daha iyidir. Tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt