Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.589
- 109.423
- 4.878
Tskler ustat bu gece bakacagim bunasalyut 7
rus yapımı oldugu icin pek bilinmez ama cok iyidir. ben de atvde denk gelip bayagı sasırmıstım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tskler ustat bu gece bakacagim bunasalyut 7
rus yapımı oldugu icin pek bilinmez ama cok iyidir. ben de atvde denk gelip bayagı sasırmıstım.
Alien serisi müthiştir tavsiye ederim.Bu filmler disinda uzay temali film oneriniz var mi
interstellar
martian
prometheus
2001
moon
apollo 13
first man
oblivion
edge of tomorrow
another earth
mr. nobody
war of the worlds
contact
gravity
arrival
passengers
gattaca
deep impact
discrit 9
sunshine
Listemde var aslinda ama filmler eski diye bir turlu baslayamadim.Alien serisi müthiştir tavsiye ederim.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdiki filmlere taş çıkartır renktaş şans ver derim. Misal 2001 de çok eski bir film ama o da çok iyiydi.Listemde var aslinda ama filmler eski diye bir turlu baslayamadim.
Seriyu bu hafta sonuna kadar bitirmeye calisayim o zaman. Eyw ustatŞimdiki filmlere taş çıkartır renktaş şans ver derim. Misal 2001 de çok eski bir film ama o da çok iyiydi.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sürpriz sonlu filmleri izleye izleye sonunu tahmin etmeye başladık yaw
LifeBu filmler disinda uzay temali film oneriniz var mi
interstellar
martian
prometheus
2001
moon
apollo 13
first man
oblivion
edge of tomorrow
another earth
mr. nobody
war of the worlds
contact
gravity
arrival
passengers
gattaca
deep impact
discrit 9
sunshine
Don’t breathe ve hush tarzı film önerisi yapabilecek var mı. Kapalı alanda kedi fare tarzı gerilimler arasıra bünyeye iyi geliyor
Life i izledim ama listeye yazmamisim nedense.Life
Paul
Attraction
Attack the block
The Thing
Avanpost
Sputnik
İzledim onu reisKoleksiyoncu 1-2
İzledim onu reis
Ustat normalde baya film izleyen biriyimdir. Senin yazdigin filmlerin %5ini falan anca izlemisimdir.Sweat home
Tiger house.
He is out there
Ustat normalde baya film izleyen biriyimdir. Senin yazdigin filmlerin %5ini falan anca izlemisimdir.
Ben de paso dram sci-fi savasBen yıllardır sadece gerilim ve gizem izlerim o yüzden ıvır zıvır hepsini biliyorum
Ben de paso dram sci-fi savas
Ayri dunyalardayiz![]()
dün the tourist'i yeni izledim. senin izlemediğin kalmamıştır muhtemelen ama yine de deneyeyim3-5 sallasan bize de fantastik olmayanlardan
dün the tourist'i yeni izledim. senin izlemediğin kalmamıştır muhtemelen ama yine de deneyeyim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eski sevmiyorsan attıklarım pek işine yaramaz ama No Way Out'u izle. O sana uyar bence.Sonuncu hariç izlemedim eski yapımları pek izleyemiyorum 2000 sonrasında var mıdır ?