- 26 Kasım 2012
- 185.540
- 258.062
- 5.998
bu kevin costnerın oynadıgı dragnfly'ı izledin mi @Hayri Cund reis..o tarz film arıyorum
izlemedim Ahb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kevin costnerın oynadıgı dragnfly'ı izledin mi @Hayri Cund reis..o tarz film arıyorum
2002 yapımı,izle öyleyse.güzel film.dram ve gizem var,hatta gerilimliizlemedim Ahb
The English Patient izleHiçbir film 10/10 değil ama LOTR filmleri çok yaklaşıyor. Uzun aradan sonra izledim. Gerek savaş sahneleri olsun, gerek aktör performansı olsun her konuda üst düzey bir yapım.
Yalnız şu cüce çakma ergenler amma bela olmuşlar be.
The English Patient izle
Ben şahsen Final del Tunel'i tavsiye ederim. Gerim gerim geriliyorsun. Sonra vay anasını diyorsun bazı yerlerde. İzlemni tavsiye ederim Halitciğim.Beyler bugün vardıyadayız ve zaman geçmiyor. Sabaha kadar film aramiyim. İyiki de izlemişim diyebileceğiniz film önerilerinizi bekliyorum. Aşk,korku olmasa sevinirim. Daha çok bilim kurgu,fantastik gerilim olabilir. Şimdiden teşekkürler.
The JacketBeyler bugün vardıyadayız ve zaman geçmiyor. Sabaha kadar film aramiyim. İyiki de izlemişim diyebileceğiniz film önerilerinizi bekliyorum. Aşk,korku olmasa sevinirim. Daha çok bilim kurgu,fantastik gerilim olabilir. Şimdiden teşekkürler.
Artık bir daha ki vardıyaya kaldı Levent abi teşekkür ettim.Ben şahsen Final del Tunel'i tavsiye ederim. Gerim gerim geriliyorsun. Sonra vay anasını diyorsun bazı yerlerde. İzlemni tavsiye ederim Halitciğim.
Sami teşekkür ettim. Bu akşam Alien 3 ve The Martian ile idare ettik.The Jacket
Gattaca
Aksiyon istiyorsan
Black Book 2006
İzlenmemesi gereken filmler listeme ekledim. Teşekkürler ve iyi forumlarThe Jacket
Gattaca
Aksiyon istiyorsan
Black Book 2006
Üzdü bu beniİzlenmemesi gereken filmler listeme ekledim. Teşekkürler ve iyi forumlar
Üzdüyse niye haha atıyon?Üzdü bu beni
Üçünü izle aralarından birini bile beğenme söz sana yemek ismarlayacagim