İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

aman kafa gitti.2 kez alıntı yaptım

On the Line 2022. Sonu çok sürpriz bir rehine filmi. Mel Gibson uzun zamandır yatıyordu, ayağa kalkmış.

2022-on-the-line-avec-mel-gibson.webp

bir post atmıştım ama gitmemiş
tekrardan yazayım

birebir aynısı değil ama
gone girl ve the game e benzer yanları mevcut
aklımda çok yanlış kalmadıysa vanilya sky a da benziyor
İzledim o ikisini. Bu tür filmlerin çoğunu izledim. Vanilya'ya bir ara bakarım olmazsa.

Şuradakilerin çoğuna baktım

İzledim o ikisini. Bu tür filmlerin çoğunu izledim. Vanilya'ya bir ara bakarım olmazsa.

Güzel sayfa bir tarafta tutmak lazım.

Bu listeden Breakdown 1997 izledim. Felaket bir şey.

film-ül Süperb .

Alışık olduğumuz Guy Ritchie kalitesinde bir yapım olmamış ama oyuncu kadrosunun da etkisiyle eğlenceli ve aksiyonu bol bir film olmuş. Guy Ritchie filmlerini seviyorsanız izleyin diyebileceğim bir yapım değil ama 2 saatinizi keyifle geçireceğiniz, temposu hiç düşmeyen eğlenceli bir yapım. Tavsiye ederim ama benim gibi Guy Ritchie hayranıysanız maalesef o seviyede bir hikaye sunumu beklemeyin.

549953A1-FFBF-472E-8EBD-D692A7D6F922.webp

birinci film kadar iyi degil. bence filmin tepe noktası olan flashback sahnesi cok erken geliyor ve sonrası oldukca tahmin edilebilir. yine de klasik dedektiflik turunu sevenleri tatmin eder.

Geri
Üst Alt