Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.875
- 22.627
- 1.388
Geçen kızın biri Ah Belinda diye bi şey açtı feminist de biri of pof ne izlicez acaba dedim.
Mükemmel bir filmdi.
Mükemmel bir filmdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok çok sevdiğim bir seridir. Listeme ekliyorum üstat teşekkür ederimbefore sunset
Bu filme de bayılırsın o zaman. O kafada bir film konuştukları diyaloglar konular insanı sıkmayan aynı zamanda da düşündüren tarzda seçilmiş. Birde seyahat halindeyken yapılınca filme başka bir tat katmış.Çok çok sevdiğim bir seridir. Listeme ekliyorum üstat teşekkür ederim
Hocam Aftersun fırtınası esiyordu bir iki ay önce. İzledin mi? Nasıl buldun?the banshees of inisherin
collin farrelin'in telefon kulubesi filminden sonra en beğendiğim filmi oldu ki kendisine sempati beslemem.
çok sağlam rol kesmiş.
film zaten hep hoşuma giden kuzey avrupa sineması yolundan çıkmamış. görselliği,müzikleri, seçilen şahane renkler filmi sevdirdi bana. ayrıca sarı ve kırmızı renklerin en güzel tonlarını sık sık pek çok sahnede barındırmasıda bonusu.
oscar için diğer adaylarla alakalı 1 gram bilgim yok fakat bu senede homuseksuellik pozitif ayrımcılık görmezse sn. collin farrel ve bu şahane yapım 2 ödülü alır heralde.
![]()
hiç bilgim yok reis konusuna baktım ustun körü fethiye falan diyor.Hocam Aftersun fırtınası esiyordu bir iki ay önce. İzledin mi? Nasıl buldun?
Ben iki gün önce izledim. İçinde bulunduğum duygulardan mi film çok mu abartı bilmiyorum içim kıyıldı. Çok ağır sanat filmleri izledim ama bunda bir şey yakalayamadım. İlaveten 90'lar sonunda film geçiyor dendi ama radyoda Candan Erçetin'in 2004 yılında çıkardığı albümden bir şarkı çaldı. Neyse izleme bence.hiç bilgim yok reis konusuna baktım ustun körü fethiye falan diyor.
enteresan
Aftersun 2014-2015 İsmail Kartal Fb'sini mi anlatıyor?
Yok aykut kocaman fenerbahcesini anlatıyor.Aftersun 2014-2015 İsmail Kartal Fb'sini mi anlatıyor?
.Aftersun 2014-2015 İsmail Kartal Fb'sini mi anlatıyor?
Yapma lütfen
Aftersun 2014-2015 İsmail Kartal Fb'sini mi anlatıyor?
After Ersun
![]()
Devam filmi de mevcut ama bu film kadar beğenmeyebilirsiniz
Yine bu tarza benzer ve Sherlock kafasında bir şey ararsanız, izlemediyseniz "Murder on the Orient Express" ve devam filmi "Death on the Nile" var, bunun da devam filmi biraz sıradanlaşmış bence. İkisi de Disney+'a dahil.Knives out tarzında ama vasat hali..Yine de beni sardı 6.5/10
Ekli dosyayı görüntüle 194493