- 20 Ağustos 2017
- 23.708
- 16.118
- 1.838
Bu arada Flash bonbok bir film olmus. Tavsiye etmem vaktinize yazik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar film saydınız itina ile adamın en iyi filmlerini söylemediniz.Face/Off diyorsun hacim. En sevdigim aksiyon filmelerindendir. Kurtlar Vadisi ve Ezel'in ilham kaynagi.
Ayriyetten Nick abim bu aralar para sıkıntısı cektigi icin abuk subuk filmler cekmekte olsa da 80s, 90s hatta 00s en iyi aktorlerindendir.
Raising Arizona
Wild At Heart
Con Air
The Rock
Gone in 60 Secs
National Treasure
Gibi baba filmleri cekmistir.
Lord of War gayet iyi film. Jared bile sırıtmadıO kadar film saydınız itina ile adamın en iyi filmlerini söylemediniz.
Lord of War
Birdy ve
Red Rock West es geçilemez en iyi filmleri çünkü. Ama en ikonik olanı Face-Off tabi popüler kültürü derinden etkilemiştir.
Ama Face-Off'un olayı 80ler japon aksiyon sineması ile hollywood blockbuster mantığının hibrit bir yapı oluşturması. Japon yönetmen abimiz John woo tek atarak cage'e en iyi filmini bahşetmiştir.
John woo'nun yolundan tarantino devam etmiştir sonra ortaya başka bir olay çıktı tabi.
Bu filmi izlemiştim. Biraz ağır ama iyi filmdi. Collin Ferrer iyi oyuncu. Henüz afiş filmlerine düşmedi.Allah'ını seven Banshees of Inisherin'i izlesin.
IMDb: 7,7
TMK: 8,6
Flash da ne renktaşBu arada Flash bonbok bir film olmus. Tavsiye etmem vaktinize yazik.
Benim icin en iyilerle, sizin icin en iyiler ayni degilmis.O kadar film saydınız itina ile adamın en iyi filmlerini söylemediniz.
Lord of War
Birdy ve
Red Rock West es geçilemez en iyi filmleri çünkü. Ama en ikonik olanı Face-Off tabi popüler kültürü derinden etkilemiştir.
Ama Face-Off'un olayı 80ler japon aksiyon sineması ile hollywood blockbuster mantığının hibrit bir yapı oluşturması. Japon yönetmen abimiz John woo tek atarak cage'e en iyi filmini bahşetmiştir.
John woo'nun yolundan tarantino devam etmiştir sonra ortaya başka bir olay çıktı tabi.
Flash da ne renktaş
Sevip sevme muhabbeti yapmadık ki. Cage in en iyi filmlerini saydık.Benim icin en iyilerle, sizin icin en iyiler ayni degilmis.
John Woo top ten yonetmenlerdendir (benim icin).
Bana gore en iyiler demisim iste.Sevip sevme muhabbeti yapmadık ki. Cage in en iyi filmlerini saydık.
Seriye başladık. Şu serinin doğru sıralamasını rica etsem biri yazabilir mi? İnternet üzerinde her kafadan ayrı bir ses çıkmış. Genelde sıralama yorumları şu şekilde oluyor.
- Hannibal Doğuyor 2006
- Kızıl Ejder 1981
- Kuzuların sessizliği 1988
- Hannibal 1999
Ekli dosyayı görüntüle 219665
Meraktan soruyorum; kime göre en iyi filmleri? IMDB puan sıralaması mı? Gişe hasılatı mı? Rotten Tomato index'ine göre mi?Sevip sevme muhabbeti yapmadık ki. Cage in en iyi filmlerini saydık.
Sinema tarihine göre, kamu oyuna göre, birazcık da bana göre, diğer yönetmenlere göre. Tarihde iz bırakmasına göre vesaireMeraktan soruyorum; kime göre en iyi filmleri? IMDB puan sıralaması mı? Gişe hasılatı mı? Rotten Tomato index'ine göre mi?
Buarada Willy's Wonderland da fena değil. Nik abimiz hiç konuşmadan oynamı
Nerede yazıyor bu söylediklerin.Sinema tarihine göre, kamu oyuna göre, birazcık da bana göre, diğer yönetmenlere göre. Tarihde iz bırakmasına göre vesaire
Nerede yazıyor bu söylediklerin.
Mesela kaynak verirmisin bunlar için:
1. Sinema tarihine göre
2. Yönetmenlerin çoğuna göre
3. Tarihte iz bırakan filmler listesi filan
4. Kamu oyunun çokluğunu gösteren