İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

soyle hakkini vererek guzel bir conan filmi cekilmedi desem katilir misin?
Onu bilmem ama ben katılırım, büyük bir eksiklik. Hakkı verilememiş bir film, günümüz teknolojisi ve iyi bir senaryoyla tekrar çekilmesi elzem.

Lakin Conan'ı oynayabilecek kas kütlesine sahip iyi bir oyuncu bulmak zor. Olanlarınsa ya aktörlüğü zayıf ya da yaşlılar.

Örneğin Henry Cavill var cuk oturacak ama hem zor kabul eder hem de bu rol için artık yaşlı sayılır.

Senin Conan rolü için güncel bir aktör önerin var mı Ekin?

Hosunuza gittigi icin tekrar tekrar izledigimiz filmleri veya dizileri burada paylasalim.

1. Conan The Barbarian / Destroyer
2. Crossroads - Steve Vai / Ralph Macchio duellosu icin
3. Angel Heart
4. Austin Power 1-3
5. Master of Disguise
6. Rio
7. Madagascar
8. Star Wars
9. Indiana Jones
10. Gladiator

Daha da vardir.

Ayberk Çetin 'in buna benzer konusu vardı ama biliyor musunuz umrumda değil. ben onun bekçisi değilim, ki onu defaten de uyardım.

edit: hatta avatarına da çöktüm. bundan sonra forumda takılmayan herkesten birşeyler çalacağım

Amerikan taşrasında geçen gerilim veya suç filmi var mıdır bildiğiniz?Kendimi o uçsuz bucaksız eyalet yollarında külüstür amerikan arabasına binerek gittiğim; kuş uçmaz kervan geçmez kasabalarda hayal etmek istiyorum. Korku kapanındaki gibi saatte 1 tane arabanın geldiği benzinlik olabilir filmde. Güzel dekor

Onu bilmem ama ben katılırım, büyük bir eksiklik. Hakkı verilememiş bir film, günümüz teknolojisi ve iyi bir senaryoyla tekrar çekilmesi elzem.

Lakin Conan'ı oynayabilecek kas kütlesine sahip iyi bir oyuncu bulmak zor. Olanlarınsa ya aktörlüğü zayıf ya da yaşlılar.

Örneğin Henry Cavill var cuk oturacak ama hem zor kabul eder hem de bu rol için artık yaşlı sayılır.

Senin Conan rolü için güncel bir aktör önerin var mı Ekin?
vakti zamaninda dusunmustum bunu ama role tam oturacak birini bulamamistim. henry cavill cok yakisiki kaliyor bence conan icin.

arnold'un conan'i da terminator gibiydi yav cok soguktu. film boyunca uc bes cumle konusuyor. o coskulu conan'i veremiyor bence. conan oynayacak adami bulmak da zor tabi.
Hocam o Conan bu Conan degil.

Conan Obrien This Is Unacceptable GIF by Team Coco

Amerikan taşrasında geçen gerilim veya suç filmi var mıdır bildiğiniz?Kendimi o uçsuz bucaksız eyalet yollarında külüstür amerikan arabasına binerek gittiğim; kuş uçmaz kervan geçmez kasabalarda hayal etmek istiyorum. Korku kapanındaki gibi saatte 1 tane arabanın geldiği benzinlik olabilir filmde. Güzel dekor
Deliverance

- Pardon
- star wars (rogue one ozellikle)
- bruce allmighty
- whiplash
- the replacements
- matrix
- lotr
- beaveheart
- herhangi bi ww2 filmi anlik denk gelirse
- how to train your dragon (animasyon)
- back to the future

Baya gider bu daha yav

- Pardon
- star wars (rogue one ozellikle)
- bruce allmighty
- whiplash
- the replacements
- matrix
- lotr
- beaveheart
- herhangi bi ww2 filmi anlik denk gelirse
- how to train your dragon (animasyon)
- back to the future

Baya gider bu daha yav
HTTY Dragon live action da bayagi guzel.

blue ruin
3 bilbord
a simple plan
blood simple
take shelter
mud
hell or high water
joe

bazıları bu kıstası karşılar mı bilmiom

laroy texas

Geri
Üst Alt