İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

superman de f1 de jurasic world düşmüş nete hangisini izlemeliyim diye düşünüyorum
Jurassic World Rebirth 1 hafta önce çıkmıştı dijitalde, onun dışında diğer ikisi düşmedi. Cam versiyonları izlemeyin, ikisi de birbirinden güzel görsel şölen sunuyor. Bu nedenle tek seçenek Jurassic World Rebirth :hat:

Hybrid.2160p.WEB-DL.DV.HDR.DDP5.1.Atmos.H265

Ben bu yeni Süpermen'e de sürekli oyuncu değişmesine de hiç alışamadım. Henry gayet iyiydi ordan devam etmelilerdi. Her filmde ayrı oyuncu olmaz. Batman ve Spiderman de aynı şekilde nerdeyse bu rolleri oynamayan oyuncu kalmadı. Çok kritik bir hata bu.

Superman 2025 izlediğim en kötü superman filmi. Hayatımda hiç Superman'in bukadar dayak yediğini görmedim. Kostüm saçma sapan. Aptal bir köpek var. Superman'e trip atan bir sevgili var.

Man of Steel bunun yanında şaheser. Grafikler filan iyiydi ama yazık olmuş.

Ben bu yeni Süpermen'e de sürekli oyuncu değişmesine de hiç alışamadım. Henry gayet iyiydi ordan devam etmelilerdi. Her filmde ayrı oyuncu olmaz. Batman ve Spiderman de aynı şekilde nerdeyse bu rolleri oynamayan oyuncu kalmadı. Çok kritik bir hata bu.
Henry in kabul etmemesinin en önemli nedeni rolünün ona yapismasini istememesi diye biliyorum.

Hayalet gemi ve mezarına tüküreceğim.

Hanimla birlikte aksam yemegini yedikten sonra sofrayi daha kaldirmamisken, hayalet gemiye baslayip iki filmide bitirdik suan sofrayi kaldiriyoruz. Daha dogrusu ben wc kactim bu postu yaziyorum o da bulasiklari yerlestiriyor.

On dk daha wc de kalir sonra yatarim zaten Banane abi son dk birakmasaydi isini.

Geri
Üst Alt