# Jaja Coelho

Cevap: Sürpriz Bir Transfer Hamlesi

olabilir takımında istenmiyormuş.yedekten girip iyi işler yapar.ancak riera gönderilmeli.

play-of u da düsünürsek opsiyonlu kiralamak gayet mantıklı geliyor aga-b-e-y:ka21:

Kiralarsak denenebilir bence. :)

Takımda düzeni bozucak adamlar alınmayacak denmedi mi? İstemiyorum bu alemciyi.

Cevap: # Jaja

Türkiye'de izledik ve gördük.Sıradan bir oyuncu.Öyle olmasaydı zaten kariyerinde en azından bir tane adam gibi bir lig olurdu.Bir ara Getafe'de oynamış ona da oynamak denir mi bilmiyorum.7 yılda 30 tane takım dolaşmış(bu cümle her şeyi özetliyor zaten).Sadece Türkiye tecrübesi var diye böyle bir adamı istemenin mantığı nedir?Kardeşim gerçekten soruyorum,piyasada oyuncu mu kalmadı?

Opsiyonlu kiralarsak sevinirim.

jaja kendini futbola verdiği zaman çok başarılı bir futbolcu ancak şu anki durumuyla baros ve elmanderi kesebileceğini sanmıyorum kadro derinliği için jaja güvenilir bir transfer mi ayrı bir sorun. arabistan'da kanatlardaki eksikliğimizi gideribilecek türkiye'yi tanıyan bir keita varken jaja bence şuan için öncelikli transferimiz olmamalı.

Türkiye'de izledik ve gördük.Sıradan bir oyuncu.Öyle olmasaydı zaten kariyerinde en azından bir tane adam gibi bir lig olurdu.Bir ara Getafe'de oynamış ona da oynamak denir mi bilmiyorum.7 yılda 30 tane takım dolaşmış(bu cümle her şeyi özetliyor zaten).Sadece Türkiye tecrübesi var diye böyle bir adamı istemenin mantığı nedir?Kardeşim gerçekten soruyorum,piyasada oyuncu mu kalmadı?

Yapmayın yahu Jaja kadar yetenekli ve potansiyelli kaç adam var ülkede? Böyle adamlara biraz ilgi göstermek gerek sadece, geçen yıl o Trabzon'da mutsuz olmasına rağmen büyük iş yaptı.

Olursa ara transferin bombası olur .

25 yaşında henüz mükemmelde oyun oynuyor .

Tutmazsa satabiliriz .

Gecen sene 14 gol 7 asist yapmıs ve bu adamı begenmıyorsunuz:hang:

Geri
Üst Alt