Jaka Lakovič Galatasaray’da

Cevap: Jaka Lakovič Galatasaray’da

Serhat kendini beğeniyor musun? Çok merak ediyorum.

En azindan tartismada katkisi var, senin gibi sallamaya baslamiyor herkese :allaalla6vr:

Sallamak değil. Bir kere farklı mevkinin oyuncularını nasıl kıyaslıyorsun da, Shipp > Lako diyorsun? Çok az, bak az demiyorum. Çok az basketbol bilgisi yeterliydi farklı mevkilerin kıyaslanamayacağını göstermek için.

Millet basketboldan pek anlamam ama izlediğim kadarıyla yorum yapıyım,Lakovic yıllarca üst düzey oynamış Avrupa'da,Oktay Mahmudi aldırmış. %100 yararlı olacaktır.T-mac denilen o adamı izlemedim ama Lakovic'in EL tecrübesi büyük.T-mac Lakovic'den daha iyi olsa bile sağlayacağı katkı Lakovic'den çok çok fazla değildir bence.Avrupa basketbolu ile NBA basketbolu arasındaki fark bence Avrupa'da oyuncular NBA kadar iyi değil,ama Avrupada takım oyunu daha fazla olduğu için takım kendi içinde yıldızlarını yaratabiliyor.NBA'de ise oyuncular daha kaliteli ama oyuncuların hayvani fast-breakleri falan olmadığı zaman Avrupa basketbolu daha zevkli olabiliyor seyir açısından.

Iste Jaka Lakovic budur beyler :)

[video=youtube;1qmHRphaacQ]https://www.youtube.com/watch?v=1qmHRphaacQ&feature=related[/video]

Serhat kendi kendini begenmiyor, baskalarini neden begensin.

Her gün aynaya bakip, "ulan senin gibi Bank Asya'da 60 tane, sen ne bicim birisin" diyor kendi kendine...

Birakin konussun;)

Sallamak değil. Bir kere farklı mevkinin oyuncularını nasıl kıyaslıyorsun da, Shipp > Lako diyorsun? Çok az, bak az demiyorum. Çok az basketbol bilgisi yeterliydi farklı mevkilerin kıyaslanamayacağını göstermek için.

av_ot.jpg

İstatistik dediğiniz şey dünyadaki en mantıksız şeydir bana göre..oynadığı 1 maçta Güiza gol attı ama torres chelsea'ye gittiğinden beri yaklaşık 14-15 maç gol atamadı ortalamaya baktığımızda Güiza 1 maçta 1 gol atarak %100 maç başına 1 gol ortalamasıyla oynuyor Torres ise çok düşük Güyza Torres'ten iyi mi şimdi

Final serisini izleyenler Ukiçin kalitesini görmüşlerdir. Benim düşünceme göre sıradan bir basketbolcu... Eziklerde fark yaratan ömer onan ve jasikevicius oldu.. Ayrıca pota altında alternatifleri bizden çoktu.. Avrupa maçlarında da Ukiç hayal kırıklığıydı.

Lakoviç üst düzey basketbolcu. Yıllardır Euroligde oynuyor.

Lakovic savunmayı hiç bir şekilde sallamıyor. McGrady'e kafa olarak sağlam olmadığından ve sorun çıkarma ihtimali yüksek olduğundan sıcak bakmıyordum ben. Lakovic o yönden sağlamdır ama T-Mac bile bu sezon savunma yapmaya çalışmıştı. Bu abim onu da yapmıyor ki kariyerinin en iyi döneminde bile savunmaya önem vermedi Lakovic. Fizik dezavantajından dolayı istese de pek beceremiyordu zaten.

İyi tarafı kritik anda sorumluluk almaktan çekinmeyecek. Kırılma anlarında maçın bizim lehimize dönmesini sağlayabilir.

Ama ciddi manada bu takıma ne kadar katkı vereceği tartışılır.

İnşallah hayırlı olur.

Serhat kimseyi beğenmiyor, aldırmamanızı tavsiye ederim.

Jamon Gordon transferini beğendim çünkü 1 ve 2 numarada defansif bir uzman gerekiyordu. Anlaşılabilir bir transfer. Maliyeti gayet ucuz. 2 yıl için 750 bin €.

Furkan Aldemir transferini beğendim çünkü kaliteli yerli uzun ihtiyacımız vardı. Maliyet konusunu bonservisi falan olduğu için tam bilmiyorum ama çok fazla olmadığı kesin.

Cevher Özer transferini beğendim çünkü kaliteli yerli forvet ihtiyacımız vardı. Gayet makul fiyatla geldi.

Bak beğeniyormuşum. Aleyhimde propaganda yapma bir daha.

Hayırlı uğurlu olsun takımımıza faydalı olacağını düşünüyorum.

Ya adam'in kariyerinden bize ne. Derdimiz kariyerse getirelim Magic Johnson'u basalim parayi oynasin 1-2 sene görsün millet kariyeri. Bu mudur yani

Ya kardesim ne diyorsunuz siz ya? :) Barcelona kadrosundaki hangi basketbolcu kötü? Lakovic senelerdir sirtliyor oynadigi takimlari. Bu sene düsüs yasadi diye ne gaz veriyorsunuz millete ya :) Lakovic ve Ukic´in bu seneki istatistiklerini kiyasliyorsunuz sonra da Ukic daha iyi diyorsunuz. Ukic asla bi Lakovic olamaz. Simdi de olamaz, ilerde de olamaz. Mahmuti kimleri diriltmedi? Kimlerden yeniden yildiz yapmadi? Unutulan Ermal´i bile parlatti, koca Efes´in agzi sulandi. Fenerbahce Tutku hayalleri kuruyor.

Tamam susalim. Oynamaya baslasin, hatta karsilassinlar, ondan sonra tartisiriz yine. Yine söylüyorum. Ukic kariyeri boyunca asla bi Lakovic olamayacaktir Su anda da Lakovic´ten iyi degildir.

Yeni transferimiz hayırlı olsun.Bu sene çok daha iyi Galatasaray izleyeceğiz.

Madem Avrupa basketbolu daha iyi nasıl o zaman adamlar çaylaklarla gelip bize 30 sayı fark atıp Dünya Şampiyonu oluyor?

gerçek basketbol dedim dikkatini çekerse kastım takım basketbolu, basketbolu kişiselleştirilmesinden bahsettim finali izlediysen kevin durant yaklaşık 30 sayı attı bu da benim ne demek istediğimi açıkça ortaya koyuyor zaten...ayrıca milli takımımızda finale çıktık yeter havası da vardı...

Ya kardesim ne diyorsunuz siz ya? :) Barcelona kadrosundaki hangi basketbolcu kötü? Lakovic senelerdir sirtliyor oynadigi takimlari. Bu sene düsüs yasadi diye ne gaz veriyorsunuz millete ya :) Lakovic ve Ukic´in bu seneki istatistiklerini kiyasliyorsunuz sonra da Ukic daha iyi diyorsunuz. Ukic asla bi Lakovic olamaz. Simdi de olamaz, ilerde de olamaz. Mahmuti kimleri diriltmedi? Kimlerden yeniden yildiz yapmadi? Unutulan Ermal´i bile parlatti, koca Efes´in agzi sulandi. Fenerbahce Tutku hayalleri kuruyor.

Tamam susalim. Oynamaya baslasin, hatta karsilassinlar, ondan sonra tartisiriz yine. Yine söylüyorum. Ukic kariyeri boyunca asla bi Lakovic olamayacaktir Su anda da Lakovic´ten iyi degildir.

Euhm ben Ukiçle Lakovic'i karsilastirmadim, Serhat'tti o ve sadece senin 'Ukic adam olsun da ilk önce Lakovic´in kariyerine ulassin' yorumuna yanit verdim :allaalla6vr:

Bu sene basketbol formasi alip sirtina Jaka Lakovic 10 yazdirmak sart oldu. :D

Geri
Üst Alt