jamal musiala

İhtimali gerçekten var mı bilmiyorum ama Sane falan ikna eder umarım böyle bir yıldızı bu yaşta 1 yıl kiralık olsa bile izlemek büyük keyif verir

H.o çok gizli bir operasyondu.

İhtimali gerçekten var mı bilmiyorum ama Sane falan ikna eder umarım böyle bir yıldızı bu yaşta 1 yıl kiralık olsa bile izlemek büyük keyif verir
GvRFwXPWEAAfs1I.jpg
1848-49495367.webp
fd7d85e1a7033e635b58a30b069e28ec.jpg
F8qrZ7AXkAEXweu.jpg
25096748-muenchens-leroy-sane-und-muenchens-jamal-musiala-rechts-feiern-das-tor-zum-2ve9.jpg

Bayern Saibari'yi Musiala'nın yerinde görüyor olabilir de Kadir abinin kafası karışmış herhalde. Ayrılırsa bu çocuğu İngilizler havada kaparlar. Öyle muhteşem bir oyuncu da değil bana göre ama kalitesi belli, yaşı belli, piyasası belli.

Tedavi karşılığı bedavaya göndersinler Yener İnce halletsin arada bir bizde de son 20 dakika oyuna girer.

Öncelikle en önemlisi: Ben iyiyim!

Mesajlarınız ve desteğiniz için özellikle minnettarım!

Birçoğunuzun endişelendiğini anlıyorum. Bugün bu endişenizi gidermek ve size bir açıklama yapmak istiyorum:

Bende, nörolojik bir işlev bozukluğuna bağlı, geçici olarak kısa süreli ortaya çıkan ancak tedavisi kolay absanslar tespit edildi.

Bu durum, Leipzig maçında ya da şimdi Heidenheim’da yaşanan son olaylara yol açabilir.
Bunların ilk bakışta korkutucu göründüğünü biliyorum – ancak benim için şu anda bunlar günlük hayatımın bir parçası. Bu konuda en iyi tıbbi tedaviyi alıyorum ve çok iyimserim. FC Bayern ve yakın çevrem her zaman yanımda ve bu süreçte bana destek oluyorlar.

Önemli olan, bunun ötesinde herhangi bir sağlık riski bulunmamasıdır. Uzmanlarla yakın işbirliği ve düzenli iletişim içinde, bu zorluğun üstesinden gelmek benim kişisel isteğimdi ve nöroloji uzmanlarının onayıyla, iyileşmemde bana en çok yardımcı olan şeye odaklanmaya devam etmek istedim: Basitçe günlük hayatımı yaşamak ve tutkum olan futbolu oynamaya devam etmek. Bunun sorumluluğunu üstlendim. Genel olarak kendimi çok iyi hissediyorum ve doğru yoldayım.

Bu yolda bana en çok yardımcı olan şey, takımımla ve sizin muhteşem desteğinizle birlikte zaferler ve şampiyonluklar peşinde koşmaya devam etmek.
Umarım bu açıklamamla beni daha iyi anlayabilirsiniz. Aynı zamanda, bu konuyu en yakınlarım, kulüp ve uzmanlar arasında tutmak istediğim için anlayışınızı rica ediyorum.

Çok teşekkürler
Sizin J

Geçmiş olsun Musiala.

Oliver Khan Musiala'nın bayılmasıyla ilgili konuştu: "Şu anda Jamal Musiala için en iyi karar, aceleyle geri dönmek veya daha fazla süre almak değil, geri adım atmaktır. Bir haftalık ara değil, gerçek bir ara. Futbol altı ay veya bir yıl sonra hala orada olacak. Ama zorlamaya devam ederse vücudu aynı durumda olmayabilir.Emeklilik mi? Yarın kramponlarını asmasını söylemiyorum. 23 yaşında. Ama olgunluğa şimdi ulaşması gerekiyor. Vücutlarını dinleyen büyük oyunculara ve işaretleri görmezden gelip daha sonra bedelini ödeyenlere bakın. Jamal zaten kariyerini tehdit eden bir sakatlıktan kurtuldu. Kaderi tekrar denemek cesaret değil, inatçılıktır.Bayern ve Almanya'nın gerçek Musiala'ya ihtiyacı var - oyuncuların yanından süzülen, maçlardan sağ çıkan değil. Bu, sezonun başlangıcını kaçırmak, bazı milli maçları kaçırmak anlamına geliyorsa, öyle olsun. Sağlık her zaman futboldan önce gelir.Bazıları bana olumsuz diyecek. Tamam. Dürüst olmayı, yetenekli bir oyuncunun kendini kanıtlamaya çalışırken kendini mahvetmesini izlemekten daha çok tercih ederim. Jamal, eğer beni duyuyorsan: ara ver. Gelecekteki halin sana teşekkür edecek."

Geri
Üst Alt