Sen yemin ediyorum beyinsizin tekisin. İlk yarıdaki en iyi oyuncumuz Yasin'i çıkarıp Sinan gibi birini alarak bunu kanıtladın.

6rgZL0.jpg

aciz bi bok bilmeyen herif 3 tane kanat oyuncusuyla ne bokuma maça başlıyorsun.onlardan birinin yerine josue ile başlasana sneijder gibi oynasın.hiç işe yaramayacakzaman josueyi oynatırsın en gereken maçta onla başlamazsın.senin ve senden daha çok seni takıma getirenlerin abv.

Yahu ben bu herifi kenarda oyuncu azarlarken bile görmedim. Sergenden örnek alsın. Koca sezonu bu capsizla heba ettik gibi. Bu aksam hemen kovulsun hasan sas gelsin

Versinler tazminat Tudor gelsin hemen. Varsa tabi böyle birşey

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Skandal bir herif bu.

Beyin yok varsa da 1 gram ona da oksijen gitmiyor.

Bunu getiren çiftlik haline getiren Sneijder ve De Jong ile gönderilmeli.

Sneijder izin verirse yönetım kovabilir bunu

iç sahada kayseri yenilgisine bile sevinirim bırakıp gidersen bu kadar ruhsuz bir hoca görmedim en son 20 sene önce alman saftig vardı 10 hafta filan dayanıldı kovuldu ondan bu yana bu kadar ruhsuz bir hoca ve belkide 20-25 haftadır başımızdasın..
kardeşim beceremiyorsun taktik teknik ayrı duruşunda hiç hoca gibi değil..
adam gibi duruşun olsaydı kulubede göçek denen böcek son dakikada boru gibi golü iptal edemezdi..
lucescuyu hatırlayın bir maçta oyuncularım hırslansın diye sahaya girdim dedi..
fatih hocayı hatırlayın 3 puan için kendini attırdı neler neler..
sen napıyorsun kuzu gibi maç izliyorsun efendilik ayağına..
taktikten çaksan değişiklilerin maç kazandırsa vs katlanılır belki ama herşeyin ziyan..
hakan balta ile aranda ne var?
her maç baltayı oynatmaya mecburmusun adamın koşmaya mecali yom görmüyormusun?kör müsün?mal mısın?
her ne boksan köyüne dön...serhat ulueren haklıymış bu adamı alt yapıya filanda sokmayın gençleri köreltir diyordu altı üstü kalmadı git kendini çok şeyittirmeden..

Rakiplerin 3 ude puan kaybetmis,3 ay top oynamayan Tolga ile maca baslamak nedir lan,adamda ne hırs var ne motivasyon,gerci suc sende degil seni bu camianin basina getiren itlerde .

Geri
Üst Alt