Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun basligindaki soru isareti mi unlemmi ne varsa bu zurnopatin basligina da eklenmeli
dursun basligindaki soru isareti mi unlemmi ne varsa bu zurnopatin basligina da eklenmeli
yalnız sneijderede helal olsun adamı takımın başına getirttigi gibi kendinide sistemin en önemlı topcusu yapmıs gercekten büyük adammıs
resmen Sneijdersaray olmusuz
acaba josue neden oynamadi sormak lazim
Bu konuyu da Sneijder'e mi bağladınız bravo alkışlıyorum kardeşimSkandal bir herif bu.
Beyin yok varsa da 1 gram ona da oksijen gitmiyor.
Bunu getiren çiftlik haline getiren Sneijder ve De Jong ile gönderilmeli.
Rakiplerin 3 ude puan kaybetmis,3 ay top oynamayan Tolga ile maca baslamak nedir lan,adamda ne hırs var ne motivasyon,gerci suc sende degil seni bu camianin basina getiren itlerde .
Bu konuyu da Sneijder'e mi bağladınız bravo alkışlıyorum kardeşimSen futbolcuya hoca sorarsan tavsiye istersen o da gider birini önerir. Sen yönetim olacaksın adam olacaksın hocayı kendin bulacaksın getireceksin. Böyle bir şey yok. Riekerink de bu yönetimin işine geldi maliyetsiz diye. Bu herif ile sezona başlamak hataydı. Hadi bu hatayı yaptın Trabzon maçından sonra ipini çekseydin belki daha iyi yerlerde olurduk. Problem hollandalılar falan değil problem acziyet içerisindeki yandaş güdümlü kukla yönetim.
Bir de gördük o çok övdüğünüz kanat oyuncularını da gördük bugün. Sneijder olmadan oynatacak adam olmadan koskoca bir hiç hepsi. Alayı çöp.
Disiplin olacak takımda. Oyuncu Hagi bile olsa o toplara giremez. Cevap vermeyecek sorulursa,önermeyecek.
Neyse kızgınım çok zaten hem takıma, hem yönetime, hem teknik ekibe hem de taraftara.