Sneijder' in bu herifi teknik direktör diye önerecek kadar gerizekalı olduğunu düşünmüyorum işin açıkçası.

Alt yapıya önermiştir. Sonra getirdiler başa işte.

Bu salaklar varken hiç bir şey önerilmez. Vasıfsızı getirip yönetici yaparlar kaş ile göz arasından.

Alt yapıya önermiştir. Sonra getirdiler başa işte.

Bu salaklar varken hiç bir şey önerilmez. Vasıfsızı getirip yönetici yaparlar kaş ile göz arasından.

Alt yapıya önermiştir dediğin gibi, yoksa bu adamı teknik direktör olarak önermek için kişinin akıl sağlığının yerinde olmaması gerek. Ha bence altyapıda da başarılı olabilecek birisi değil, orası ayrı.

17778mesut-tan-bir-macta-iki-bomba--3876774.gif

Tudor'un tazminatı falan varsa para toplayalım hemen yatıralım yarın gelsin başlasın

Bu çapsız giderse bu yenilgiye üzülmem hayırlı oldu derim

Yeter artık git çapsız

Hamzaoğlu aşağı yukarı aynı hatta daha kötü kadroya daha iyi oynatıyordu pozisyona giriyorduk en azından

Tamam kadro sıkıntılı ama bu kadarda değil. Yarım saat kendi sahanda salakça pas yap ileriye gidene kadar mevsim değişsin bu ne biçim bir oyun

Derhal defol git Riekerink BYE

bundan alt yapi hocasi bile olmaz.
orta sahada 17 ci sirada olan kayseriye karsi 2 tane dmc yani de jong tolgayla cikan birinden bir cacik olmaz !

Alt yapıya önermiştir dediğin gibi, yoksa bu adamı teknik direktör olarak önermek için kişinin akıl sağlığının yerinde olmaması gerek. Ha bence altyapıda da başarılı olabilecek birisi değil, orası ayrı.

Abi adam Çin U19 takımından yetersiz diye kovulmuş biri. Alt yapıda zaten yetersizler var önereyim de bizim o taraftan bir vasıfsız çalışsın demiş o da işte.

Futbolcuları bu topa sokmak zaten tam bir idiotluk. Onun o topa girmesi de bence taraftarın verdiği sevgi ve krediden. Alman gibi bakmak lazım ama her yönü ile duygusal hareket ediliyor.

Ülke zaten kafayı yedirtir durumda bir de tek deşarj olacağımız yerde de kafayı yedirtenlerin izlerini görüyoruz. Her yer cehalet akıyor. Nerede makam mevki sahibi adam varsa köylü kafasında, itici, kültürsüz ve irrite edici herifler.

Hoca falan değil bu adam yahu hiç bana kimse ama falan bahsetmesin. Sezonun en önemli maçını vura kıra alamıyorsan o koltukta oturmayacaksın. Gerçi suç bunda değil başımızda ki minübüsçü kılıklı yönetim kurulu ve başkanındadır.

ee kovulmamış halen?

Muhteşem başkanımız sayın Dursun Özbek jor ile devam kararı almış.Takımda tek sıkıntının otobüs olduğunu tespit etmiş onu değiştirmiş.

Son düzenleme:
Lan köylü kayseri maçından önce 10 golle en çok yan top golü yiyen 2.takımdık.
10 golü yerken dünkü semih hakan ikiz kerestesi vardı sen hala akıllanmadan aynı 2 adamı oynattın ve 2 gol daha yedik hemde kornerden!!!
Abv
Hiç mi önceki maçlara bakmıyorsun lan köylü hadi bir ssss git köyüne

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başarısızlığını örtüp süre kazanmak için bu adamı kurban edecekler.

Dünya'nın en iyi TD'si gelsin bu sezon bir bok olmaz.

Bu kadar vizyonsuz bir yönetim bu taraftarı kandırıyorsa, bu taraftar zeka olarak bu yönetimden bile düşük demektir.

Başarısızlığını örtüp süre kazanmak için bu adamı kurban edecekler.

Dünya'nın en iyi TD'si gelsin bu sezon bir bok olmaz.

Bu kadar vizyonsuz bir yönetim bu taraftarı kandırıyorsa, bu taraftar zeka olarak bu yönetimden bile düşük demektir.

Taraftarı kandıramıyor yoldan çevir sor 10 kişiye 9'u gitsin der. Malum operasyon için geldi yapacak verdiği paraların fazlasını cebe dolduracak ve gidecek. Önümüzdeki seçime aday olacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt