Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
HAGI lucescuyu onermistir
Doğruysa o da yanlışmış ne diyeyim. Futbolcu Messi, Hagi de olsa bu işlere sokulmamalı.
İki ucu boklu değnek. Lucescu büyük hocaydı ama o dedi diye aldılarsa onu da tasvip etmem.
HAGI lucescuyu onermistir
Öyle bir şey yok. Oyuncudan tavsiye istersen o da bir isim söyler. Hagi de Lucescu'yu önermişti. Sneijder de yönetimin çapına uygun bir isim önermiş bence gayet normal. Vizyon sahibi bir yönetim olsa Van Gaal veya Mourinho'yu önerirdi büyük ihtimal hatta belki de önermiştir. Dost acı söyler; Şu konuda dahi Sneijder'e laf söylemek en hafif tabirle Rahmetli Hakan Delikanlı'nın laciverti olmak demektir.Disiplin olacak takımda. Oyuncu Hagi bile olsa o toplara giremez. Cevap vermeyecek sorulursa,önermeyecek.
Neyse kızgınım çok zaten hem takıma, hem yönetime, hem teknik ekibe hem de taraftara.
sneijder yokken ve tolga donmusken, de jongun yerine josuenin oynatilmamasini hollanda connection harici nasil izah edebiliriz
kaldi ki sneijder varken bile josue oynayinca sneijderin yukunun hafifledigi bir ekipte
Öyle bir şey yok. Oyuncudan tavsiye istersen o da bir isim söyler. Hagi de Lucescu'yu önermişti. Sneijder de yönetimin çapına uygun bir isim önermiş bence gayet normal. Vizyon sahibi bir yönetim olsa Van Gaal veya Mourinho'yu önerirdi büyük ihtimal hatta belki de önermiştir. Dost acı söyler; Şu konuda dahi Sneijder'e laf söylemek en hafif tabirle Rahmetli Hakan Delikanlı'nın laciverti olmak demektir.
Kim önerdiyse ABV
Sneijder futbol oynamaya baslayana kadar 15 hafta nerdeyse hic sahada yoktu. Bu sene ligde olmadigi zaten 4 bucuk mac var, oyun tamamen Sneijder üzerine kurulmusken, nasil takimin Sneijder´siz pozitif futbol oynamasini bekliyorsunuz, hele hele Riekerink 4 kanatli, pas yapmakta sikintili oyunculu kadrolar, sahaya sürerken ?
Bruma 10 Numara oynayarak köreltildi ilk yarida. Ikinci yarida bir tane assist Eren´e yapti, iki oyuncu icinden gecerek de , Podolski´nin golünü hazirladi.
Takim bugün sahaya ciktigi sekilde, ancak Tuzlaspora karsi oynamisti, o da yine karman, corman bir kadro ile. Tolga 4 ay oynamamis, Linnes ligde nerdeyse hic oynatilmamis, Bruma basarisiz bir sekilde sadece Tuzla macinda 10 numara olarak oynatilmis, Garry daha hic lig macinda ilk 11 oynatilmamis. Böyle bir sekilde maca cikiyoruz, kagit üzerinde fena gözükmese de, mantiken cok kötü tercihler.
Takimda Podolski ile Eren gibi iki buldozer topcu varken, Sneijder´in Emre´ni gitmesi, josue´nin 10 numara oynayamamasi ile birlikte equal bir yedegi yokken de, Sneijder´in olmadigi maclarda bu takim 4-4-2 oynar. Hele Hele ASY´deki maclarda... Tolga´nin yaninda da Josue oynar bu diziliste, ki takim pas yapabilsin.
Ama bunu bir türlü akil edemedi Riekerink bey.
Alpay'ım haklısın biz de dayanamıyoruz elbet. Maç esnasında ne küfürler saydırdım ben hatta bazılarını yazdım Melih editlemiş sağolsunŞu adam ile lütfen aynı satırda kullanma ağabey rica ederim.
Fikrine saygım var ama benim fikrim de budur. Sneijder de Hagi'de büyük futbolcu, Hagi zaten gelmiş geçmiş en büyük.
Alaturka bir kafa bence futbolcuya sormak da uygulamak da. Soran da suç daha fazla, ama bu adamlar da profesyonel adamlar o topa girilmez.
Genel fikrim şudur Sneijder dahil gitmeyecek kimse yok.
GALATASARAY DA BAŞKAN, TEKNİK HEYET VE FUTBOLCU TEMİZLİĞİ ŞART. Ve o temizliğe de Muslera hariç herkesi göndererek başlayabiliriz. Sneijder bile son 1.5 ay hariç 2 senedir yok ortada. Yerine daha gencini ve dinamiğini alacak vizyonda yönetim de derhal çıkmalı bir şekilde.
Dayanamıyorum bu takımın bu hallerine ben.![]()