Disiplin olacak takımda. Oyuncu Hagi bile olsa o toplara giremez. Cevap vermeyecek sorulursa,önermeyecek.

Neyse kızgınım çok zaten hem takıma, hem yönetime, hem teknik ekibe hem de taraftara.
Öyle bir şey yok. Oyuncudan tavsiye istersen o da bir isim söyler. Hagi de Lucescu'yu önermişti. Sneijder de yönetimin çapına uygun bir isim önermiş bence gayet normal. Vizyon sahibi bir yönetim olsa Van Gaal veya Mourinho'yu önerirdi büyük ihtimal hatta belki de önermiştir. Dost acı söyler; Şu konuda dahi Sneijder'e laf söylemek en hafif tabirle Rahmetli Hakan Delikanlı'nın laciverti olmak demektir.

sneijder yokken ve tolga donmusken, de jongun yerine josuenin oynatilmamasini hollanda connection harici nasil izah edebiliriz
kaldi ki sneijder varken bile josue oynayinca sneijderin yukunun hafifledigi bir ekipte

Burada bu Joru savunan amca gelir birazdan.Adamın ne suçu varki diyerek başlar cümlesine.Josue yi baştan koysa bu kadar başı kesik gibi olmazdı takım.Bunu bile göremeyecek kadar aciz beden eğitimi hocası.

Maçın en kritik anında bir frikik oluyor topun başına 5 kişi geliyor ve en olmayacak adam topu tribüne yolluyor.Sen niye önceden belirlemiyorsun bu işleri?

Öyle bir şey yok. Oyuncudan tavsiye istersen o da bir isim söyler. Hagi de Lucescu'yu önermişti. Sneijder de yönetimin çapına uygun bir isim önermiş bence gayet normal. Vizyon sahibi bir yönetim olsa Van Gaal veya Mourinho'yu önerirdi büyük ihtimal hatta belki de önermiştir. Dost acı söyler; Şu konuda dahi Sneijder'e laf söylemek en hafif tabirle Rahmetli Hakan Delikanlı'nın laciverti olmak demektir.

Şu adam ile lütfen aynı satırda kullanma ağabey rica ederim.

Fikrine saygım var ama benim fikrim de budur. Sneijder de Hagi'de büyük futbolcu, Hagi zaten gelmiş geçmiş en büyük.

Alaturka bir kafa bence futbolcuya sormak da uygulamak da. Soran da suç daha fazla, ama bu adamlar da profesyonel adamlar o topa girilmez.

Genel fikrim şudur Sneijder dahil gitmeyecek kimse yok.

GALATASARAY DA BAŞKAN, TEKNİK HEYET VE FUTBOLCU TEMİZLİĞİ ŞART. Ve o temizliğe de Muslera hariç herkesi göndererek başlayabiliriz. Sneijder bile son 1.5 ay hariç 2 senedir yok ortada. Yerine daha gencini ve dinamiğini alacak vizyonda yönetim de derhal çıkmalı bir şekilde.

Dayanamıyorum bu takımın bu hallerine ben. :(

Takımın orta sahada pas akışını sağlaması lazımken, Josue'yi alması gerekirken gidip Eren'i alıp doldur boşalt yapması saçmaydı. Sinan'ın girmesi de ayrı bir olay Yasin sahada kalmalıydı, takımın en önemli gol silahı. Gol lazım olduğu dakikalarda Semih gibi top kullanamayan bir adamı beke kaydırmakta saçmalıktı. Kesinlikle hücum eden bir bek oyuncusu lazımdı

Ben haftalar değil, aylar öncesinden soyledim : Bu adam TD falan değil.

Bu adamdan TD olursa, at y....n gramafon ignesi olur..

De Jong- Tolga falan tamam da bugünkü olayın gram onlarla alakası yok. Sergen'e 1 şans verseler galatasarayda birşey değiştir diye Bruma'yı ortaya alırdı. Bruma sırtı dönük oynayamadığı ve ortada iyice sıkıştığı için ilk yarı aldığı her topu ezdi orada. Burada Selçuk ve Sneijder olmadığı için daha tempolu oynama şansımız vardı ama Bruma'yı ortaya çekip o ihtimali bitirdi. Çünkü top dolaşmadı hiç, ortaya gelince çakıldı direk. Ek olarak kanattan adam eksilten oyuncumuzuda yemiş oldu. Adam 1 hamleyle 50 şeyi çökertti resmen. Bruma 2.yarı kendi yerine geçince 1 asist yaptı 1 tane de asistini hakem puştu saymadı. Bütün takım full kötü oynuyorsa olayı tek tek futbolculara küfrederek yıkamazsın(Semih hariç) Futbolcularda suçlu da bişey diyemiyorum bu kadar embesil bi antrenörüm olsa gram saygı duymam. Takım içinde futbol gözü olan hiçbir futbolcunun bu adamı gram iplediğini sanmıyorum.

Sneijder futbol oynamaya baslayana kadar 15 hafta nerdeyse hic sahada yoktu. Bu sene ligde olmadigi zaten 4 bucuk mac var, oyun tamamen Sneijder üzerine kurulmusken, nasil takimin Sneijder´siz pozitif futbol oynamasini bekliyorsunuz, hele hele Riekerink 4 kanatli, pas yapmakta sikintili oyunculu kadrolar, sahaya sürerken ?

Bruma 10 Numara oynayarak köreltildi ilk yarida. Ikinci yarida bir tane assist Eren´e yapti, iki oyuncu icinden gecerek de , Podolski´nin golünü hazirladi.

Takim bugün sahaya ciktigi sekilde, ancak Tuzlaspora karsi oynamisti, o da yine karman, corman bir kadro ile. Tolga 4 ay oynamamis, Linnes ligde nerdeyse hic oynatilmamis, Bruma basarisiz bir sekilde sadece Tuzla macinda 10 numara olarak oynatilmis, Garry daha hic lig macinda ilk 11 oynatilmamis. Böyle bir sekilde maca cikiyoruz, kagit üzerinde fena gözükmese de, mantiken cok kötü tercihler.

Takimda Podolski ile Eren gibi iki buldozer topcu varken, Sneijder´in Emre´ni gitmesi, josue´nin 10 numara oynayamamasi ile birlikte equal bir yedegi yokken de, Sneijder´in olmadigi maclarda bu takim 4-4-2 oynar. Hele Hele ASY´deki maclarda... Tolga´nin yaninda da Josue oynar bu diziliste, ki takim pas yapabilsin.

Ama bunu bir türlü akil edemedi Riekerink bey.

Son düzenleme:
Efendi adamsın falan ama senin yerin bir ilköğretim okulu ya da lise olur ancak bedenci reyiz..

Sneijder futbol oynamaya baslayana kadar 15 hafta nerdeyse hic sahada yoktu. Bu sene ligde olmadigi zaten 4 bucuk mac var, oyun tamamen Sneijder üzerine kurulmusken, nasil takimin Sneijder´siz pozitif futbol oynamasini bekliyorsunuz, hele hele Riekerink 4 kanatli, pas yapmakta sikintili oyunculu kadrolar, sahaya sürerken ?

Bruma 10 Numara oynayarak köreltildi ilk yarida. Ikinci yarida bir tane assist Eren´e yapti, iki oyuncu icinden gecerek de , Podolski´nin golünü hazirladi.

Takim bugün sahaya ciktigi sekilde, ancak Tuzlaspora karsi oynamisti, o da yine karman, corman bir kadro ile. Tolga 4 ay oynamamis, Linnes ligde nerdeyse hic oynatilmamis, Bruma basarisiz bir sekilde sadece Tuzla macinda 10 numara olarak oynatilmis, Garry daha hic lig macinda ilk 11 oynatilmamis. Böyle bir sekilde maca cikiyoruz, kagit üzerinde fena gözükmese de, mantiken cok kötü tercihler.

Takimda Podolski ile Eren gibi iki buldozer topcu varken, Sneijder´in Emre´ni gitmesi, josue´nin 10 numara oynayamamasi ile birlikte equal bir yedegi yokken de, Sneijder´in olmadigi maclarda bu takim 4-4-2 oynar. Hele Hele ASY´deki maclarda... Tolga´nin yaninda da Josue oynar bu diziliste, ki takim pas yapabilsin.

Ama bunu bir türlü akil edemedi Riekerink bey.

en fazla imzami atarim;

ismail-gulduren-imza-001.jpg

Şu adam ile lütfen aynı satırda kullanma ağabey rica ederim.

Fikrine saygım var ama benim fikrim de budur. Sneijder de Hagi'de büyük futbolcu, Hagi zaten gelmiş geçmiş en büyük.

Alaturka bir kafa bence futbolcuya sormak da uygulamak da. Soran da suç daha fazla, ama bu adamlar da profesyonel adamlar o topa girilmez.

Genel fikrim şudur Sneijder dahil gitmeyecek kimse yok.

GALATASARAY DA BAŞKAN, TEKNİK HEYET VE FUTBOLCU TEMİZLİĞİ ŞART. Ve o temizliğe de Muslera hariç herkesi göndererek başlayabiliriz. Sneijder bile son 1.5 ay hariç 2 senedir yok ortada. Yerine daha gencini ve dinamiğini alacak vizyonda yönetim de derhal çıkmalı bir şekilde.

Dayanamıyorum bu takımın bu hallerine ben. :(
Alpay'ım haklısın biz de dayanamıyoruz elbet. Maç esnasında ne küfürler saydırdım ben hatta bazılarını yazdım Melih editlemiş sağolsun :D Sahada oynanan oyunu ve ruhsuzluğu gördükçe evde kendimi mikecek noktaya geldim ben sinirden. Lakin bugün sahada olan takımın acziyeti ile Sneijder'in ne alakası var hala anlayabilmiş değilim. Delikanlı neden şutlandı? Sabit fikirliydi Sneijder fanatiğiydi vs... Eh peki bu mevzu nedir? Bence bu da bir sabit fikir. Sneijder'e karşı bir sabit fikir oluşmuş bu iyi bir şey değil. Bana göre benim fikrim deyip çıkılabilecek bir konu da değil bu. Adam sahada bile değildi ve 2 top yapamadık, 85. dakikaya kadar bir tane şut çekemedik ya şut şut bildiğin normal şut :) Sneijder olupta yenildiğimiz maçlarda var elbet lakin bu kadar ne yaptığını bilmeyen ruhsuz şahsiyetsiz bir takım izlememiştim uzun zamandır.

Velhasıl kelam bence de büyük bir temizlik şart. En başta yönetim ve teknik kadro gitmeli ve gereken oyuncu temizliğini yeni yönetim ve yeni hoca yapmalı. Demişsin ki Sneijder dahil gitmeyecek kimse yok doğrudur hatta Muslera da dahildir buna. Kimse Galatasaray'dan üstün değildir. Daha iyisini bulabileceklerse Muslera ve Sneijder de gidebilir lakin kilit nokta şu daha iyilerini bulabileceklerse! Gerçek anlamda iyi vizyonlu bir yönetimle dahi kolay bir şey değil bu bunu da belirtmek isterim.

Sneijder' in bu herifi teknik direktör diye önerecek kadar gerizekalı olduğunu düşünmüyorum işin açıkçası.

Geri
Üst Alt