td yerine del git yazın şunun başlığına

Belki de sezonun en heyecanla beklediğim maçıydı.
Kursağımızda bıraktın,
Kanser ettin geceyi.
Onun bunun çocuğu seni.

Tam bir dalyarak

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben çalıştırayım şu takımı senden daha iyi çalıştırmazsam intihar ederim.ulan hiç mi bişey katmaz bi insan takıma ya.ne boka yarıyosun arkadaş sen.o yana yatırdığın saçına sıçayım senin gerizekalı herif.

bu adama kızıyorum ama bunu paf takım öğretmeni olarak getirip a takım hocası diye bize yutturmaya çalışan aciz yönetime daha çok kızıyorum.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skandal bir herif bu.

Beyin yok varsa da 1 gram ona da oksijen gitmiyor.

Bunu getiren çiftlik haline getiren Sneijder ve De Jong ile gönderilmeli.
Bu konuyu da Sneijder'e mi bağladınız bravo alkışlıyorum kardeşim :) Sen futbolcuya hoca sorarsan tavsiye istersen o da gider birini önerir. Sen yönetim olacaksın adam olacaksın hocayı kendin bulacaksın getireceksin. Böyle bir şey yok. Riekerink de bu yönetimin işine geldi maliyetsiz diye. Bu herif ile sezona başlamak hataydı. Hadi bu hatayı yaptın Trabzon maçından sonra ipini çekseydin belki daha iyi yerlerde olurduk. Problem hollandalılar falan değil problem acziyet içerisindeki yandaş güdümlü kukla yönetim.

Bir de gördük o çok övdüğünüz kanat oyuncularını da gördük bugün. Sneijder olmadan oynatacak adam olmadan koskoca bir hiç hepsi. Alayı çöp.

Saçına sokayım senin yeteneksiz yavşak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder olmasa kaleye gidemeyen takımın taraftarı, yönetiminin çapsızlığı yüzünden Sneijder'e laf ediyor. Marjinalliğin suyu çıktı artık.

Coluguna cocuguna saygım var kufur etmem o yuzden

boyunca kızların var kendıne küfrettırme mıllete ıstıfa et!
301477775778.jpg

Bu konuyu da Sneijder'e mi bağladınız bravo alkışlıyorum kardeşim :) Sen futbolcuya hoca sorarsan tavsiye istersen o da gider birini önerir. Sen yönetim olacaksın adam olacaksın hocayı kendin bulacaksın getireceksin. Böyle bir şey yok. Riekerink de bu yönetimin işine geldi maliyetsiz diye. Bu herif ile sezona başlamak hataydı. Hadi bu hatayı yaptın Trabzon maçından sonra ipini çekseydin belki daha iyi yerlerde olurduk. Problem hollandalılar falan değil problem acziyet içerisindeki yandaş güdümlü kukla yönetim.

Bir de gördük o çok övdüğünüz kanat oyuncularını da gördük bugün. Sneijder olmadan oynatacak adam olmadan koskoca bir hiç hepsi. Alayı çöp.

Disiplin olacak takımda. Oyuncu Hagi bile olsa o toplara giremez. Cevap vermeyecek sorulursa,önermeyecek.

Neyse kızgınım çok zaten hem takıma, hem yönetime, hem teknik ekibe hem de taraftara.

sneijder yokken ve tolga donmusken, de jongun yerine josuenin oynatilmamasini hollanda connection harici nasil izah edebiliriz
kaldi ki sneijder varken bile josue oynayinca sneijderin yukunun hafifledigi bir ekipte

Geri
Üst Alt