Hocanın değişiklikleri hep sıkıntılı yalnız bu konuda işler kötü gitmeye başlarsa 1-2 haftaya buralar tepki gösterenlerle dolar :)

De Jong sakatlanıyor gol lazım Sinan'ı almak yerine Hamit'i alıyor bu tür ufak şeyler devam ederse tepkiler sertleşir.

Riekerink beye laf edenler karşısında beni bulur. Bunu iyi td olduğu için söylemiyorum çöpleri atmamıza yardım ettiği için.

Hocanın değişiklikleri hep sıkıntılı yalnız bu konuda işler kötü gitmeye başlarsa 1-2 haftaya buralar tepki gösterenlerle dolar :)

De Jong sakatlanıyor gol lazım Sinan'ı almak yerine Hamit'i alıyor bu tür ufak şeyler devam ederse tepkiler sertleşir.
Hamit kaçıncı dakikada girdi zaten?
Sinan'ı almaması da göz dağı vermekti bence. Yoksa sokaktaki çocuğu durdur gole ihtiyacın varken son dakikalarda kimi alacağını sor normal zamanda Sinan der.

Bu duaya eslik mi ediyor ?

5057290.jpg

Hocanın altını oyan kişi için yanlış yere bakıyorsunuz. Bakmanız gereken tarih Hırvatistan ile oynanan maç. Kişi de belli. Selçuk'un bu konuda gereksiz yere büyütüldüğünü düşünüyorum.

Instagram'da ne zaman görsem ya kızlarının fotoğraflarını ya da Fırat İşbecer'in (Fatih'in kardeşi galiba) fotoğraflarını beğeniyor.

Fatih İşbecer getirdi galiba kendisini.

bu herifin baya parasi var galiba
biz zengin etmedigimize gore cinlileri soymus olsa gerek

Geri
Üst Alt