İkinci yarı son etapta oyuncu değişikliklerini ben de beğenmedim bir de oyunu rakip üzerine yıkmasi kapanan rakibe karşı bekleri öne çıkartıp erene orta yapması gerekirdi

sent by note ????

Hocalık sadece doğru oyuncu tercihi yapmak değildir bunu da netleştirelim de, her gelen kim oynasın diye savunmasın adamı.

45 dakika boyunca kapanan takıma karşı pozisyonumuz yok neredeyse, bu da hocanın suçu başkasının değil.

geçen seneden farkı neydi sahadaki futbolun?

topa değmeyen keltoşun yerini eren aldı
şükür ki satmadığımız bruma takımın ronaldosu gibiydi tabi kaldıramadı 2. yarı ortalarından sonra

Metin Oktay'ın yarın gerçekleşecek olan anma törenine teknik direktör Jan Olde Riekerink de katılacak.

Umuyorum hocanın sakatlıklardan ötürü başı yanmaz.

Uzun zamandır ilk defa takımın başında futboldan anlayan biri varmış gibi hissediyorum, daha ilk beraberlikte homurdanmalar başladı; mağlubiyet gelse kendisi çiğ çiğ yenecek belli ki.

De Jong - Selçuk değişikliğini olumlu buldum, iki hafta sonra Beşiktaş derbisi var ve kendisinin en kısa sürede vakit kaybetmeden takıma adapte olması lazım. Maçın sonuna doğru bir şansızlık yaşadı ama bir sakatlık durumu yok neyse ki. Tolga ve Selçuk ikilisi orta sahada yeterli presi sağlayacak güçte değil. Tabii geçen sezon topu alanın Muslera'yla karşı karşıya kalmasına yol açan Selçuk - Bilal ikilisine kıyasla gelişme büyük ama bir an önce De Jong'un monte edilmesi lazım.

Sneijder - Jouse değişikliğini yapabilseydi eğer kendisini efsane olarak görebilirdim ama maalesef ki o kadar radikal bir değişikliği bir anda yapmak kolay değil. Bu konuda hak veriyorum kendisine.

Umuyorum şans sakatlıklar konusunda yanında olur da işi bilen bir hocayla bir şampiyonluk yaşayabiliriz. 2002(FT için bir de Lucescu'nun başını yemiştik)-2006-2008 ve 2015 şampiyonluklarımızda olduğu gibi günü kurtarmakla gelecek kurtarılmıyor maalesef. Bu hocada da geleceği kurtaracak ışığı görüyorum.

Umuyorum hocanın sakatlıklardan ötürü başı yanmaz.

Uzun zamandır ilk defa takımın başında futboldan anlayan biri varmış gibi hissediyorum, daha ilk beraberlikte homurdanmalar başladı; mağlubiyet gelse kendisi çiğ çiğ yenecek belli ki.

De Jong - Selçuk değişikliğini olumlu buldum, iki hafta sonra Beşiktaş derbisi var ve kendisinin en kısa sürede vakit kaybetmeden takıma adapte olması lazım. Maçın sonuna doğru bir şansızlık yaşadı ama bir sakatlık durumu yok neyse ki. Tolga ve Selçuk ikilisi orta sahada yeterli presi sağlayacak güçte değil. Tabii geçen sezon topu alanın Muslera'yla karşı karşıya kalmasına yol açan Selçuk - Bilal ikilisine kıyasla gelişme büyük ama bir an önce De Jong'un monte edilmesi lazım.

Sneijder - Jouse değişikliğini yapabilseydi eğer kendisini efsane olarak görebilirdim ama maalesef ki o kadar radikal bir değişikliği bir anda yapmak kolay değil. Bu konuda hak veriyorum kendisine.

Umuyorum şans sakatlıklar konusunda yanında olur da işi bilen bir hocayla bir şampiyonluk yaşayabiliriz. 2002(FT için bir de Lucescu'nun başını yemiştik)-2006-2008 ve 2015 şampiyonluklarımızda olduğu gibi günü kurtarmakla gelecek kurtarılmıyor maalesef. Bu hocada da geleceği kurtaracak ışığı görüyorum.

Merhaba hoşgeldiniz

İsminiz Ümit mi ?

1 beraberlik sonra tartisma noktasina gelmisse 1 maglubiyet sonrasi düsünemiyorum :2aloh1:

KIsa zamana ragmen 2 kupa kazandigini unutmamak gerekir.

Zaten bu narsist türk futbol taraftari olmasaydi, ülke futbolu coktan gelismisti. 2 mac'i birak, 1 sezonla bile TD asip kesen baska ülke yok normal sartlarda. Biz dayanamiyoruz.

Ama islerin bizde ters gittigini anlamak icin daha ne olmasi gerekiyor? Avrupa'da en geride kalmis ülkelerin basinda geliyoruz, bir düsünelim neden.

1 beraberlik sonra tartisma noktasina gelmisse 1 maglubiyet sonrasi düsünemiyorum :2aloh1:

KIsa zamana ragmen 2 kupa kazandigini unutmamak gerekir.

Zaten bu narsist türk futbol taraftari olmasaydi, ülke futbolu coktan gelismisti. 2 mac'i birak, 1 sezonla bile TD asip kesen baska ülke yok normal sartlarda. Biz dayanamiyoruz.

Ama islerin bizde ters gittigini anlamak icin daha ne olmasi gerekiyor? Avrupa'da en geride kalmis ülkelerin basinda geliyoruz, bir düsünelim neden.

Hamza Hamzaoğlu yüzünden

narsist türk futbol taraftarı bu tür konularda okadar etkili değil bana göre. yönetimler tatlı kelimelerle çeşitli bahane ve vaadlerle taraftarları yolunacak kaz veya müşteri olarak görüyor taraftarın en büyük rolü budur okadar. adamın biri çıktı çapulcular diybildi kendi taraftarına veya stad açılısında tepki gösterenleri ifşa edebildi. eleştirilmesi gerekenler yönetimlerdir
alt tarafı taraftar müşteri işte iki galibiyet gelirse kralda olursun bir gol yersen ıslıklanırsında rolünü büyütmeye gerek yok.

CsOV2sQXEAAKDDb.jpg

Bu adamı bitirecekler operasyon başlamış

Çetenin başı da kaptan dediğimiz hain

Geri
Üst Alt