Eren Derdiyok
Josue
Luis Cavanda
Tolga Cigerci
Serdar Aziz
Nigel de Jong
Kolbeinn Sightorsson

Gercekci bi sekilde bana sunu cevaplayin: Bu oyuncularin hangisi JOR'un ilk tercih idi? Cavanda icin tanimiyordum bile dedi. Simdi de Jong diyebilirsiniz ama mantikli olmaz cünkü adam son gün geldi. Isteseydi coktan gelmisti.

Ve ondan ziyade bu oyuncularin orta sinif vasat oyuncular oldugu konusunda hemfikir olalim.

Son düzenleme:
Riekerink taktik yönden bu kulübü rahatlıkla kaldırabilecek kapasitede bana göre. Vasat taktik bilgisiyle Fatih Terim bu kulübü kaldırdı. + Motivasyonla tabi.

Futbol romantikliği ile de alakalı bir durum değil. Sadece sabredilmesi taraftarıyım. ilk puan kaybında tepesine binmeye gerek yok.

10 hafta. 3 gitti kaldı 7. Sonra görüşelim yine.

Edit.

Buna çok katılamayacağım. Taktik yönden geliştirdi kendisini. Kaotik oynatıyor ama o konuda masteri var. O da onun sistemi sayılır yani.

1. Önde baskı
2. Şok pres
3. Agresif orta saha, oyun kuran orta saha
4. Topa hakim takım
5. Hucümcu bekler

oyun karakteristiği sayılır.

Terim'in sorunu

1. Aşırı özgüven
2. Kültürel yönden çok geliştirmemesi kendisini
3. Uzlaşmacı olmaması
4. Milli Takım ve Galatasaray dışında bir kariyer planı çizmemesi.

Yoksa üst düzey hoca oldu 2000 sonrası. Bilhazsa 2008 sonrası çok geliştirdi kendisini.

Sistem, taktik falan futbolun içindeki şeyler romantizm değil.Esas futbol romantikliği Fatih Terim'dir.Boş arabesk laflar, motivasyon konuşmaları, bağırıp çağırmalar.Burada bunlar prim yaptığı için de Riekerink bu arabesk düşüncelerle eleştirilecek tabi.

Ha şunu da söyleyeyim Tolga ve Jong aynı anda saha ancak Podolski dönünce olur. Yoksa hep Selçuk oynar. Selçuk'un olduğu ve Sabri'nin o pası verip ritmi bozduğu dakikaya kadar hücum verimi ikinci yarıdan iyiydi.

Selçuk çok mu iyi hayır ama hücum setlerinde nereye gideceğini filan Tolga ile Jong'dan daha iyi bildiğinden biraz alan açıyor. Jong ile Tolga deplasmanda çok iş yapar ama içeride verimsiz olurlar.

Eren Derdiyok
Josue
Luis Cavanda
Tolga Cigerci
Serdar Aziz
Nigel de Jong
Kolbeinn Sightorsson

Gercekci bi sekilde bana sunu cevaplayin: Bu oyuncularin hangisi JOR'un ilk tercih idi? Cavanda icin tanimiyordum bile dedi. Simdi de Jong diyebilirsiniz ama mantikli olmaz cünkü adam son gün geldi. Isteseydi coktan gelmisti.

Ve ondan ziyade bu oyuncularin orta sinif vasat oyuncular oldugu konusunda hemfikir olalim.

Jor olunca istemedi

Hamza olunca istedi

Oluyor :D

hodjam üzerinde büyük algı operasyonları var. spor kanalları gazeteler hep bir takım algı çabasındalar. hodjamı torpilcilere yalakalara fener medyalarına paratorlara yerli sevicilere yedirmeyiz

En büyük dileğim sistem değil de bir kültür oluşması. Saçma sapan transferler de yapılmaz bu kültür oluşursa.

Bunun için de uzun süreli iyi bir başkana ihtiyacımız var. Dünyada en çok başkan değiştiren kulübüz muhtemelen.

Adnan Öztürk'ü bu yüzden istiyordum.

Buna çok katılamayacağım. Taktik yönden geliştirdi kendisini. Kaotik oynatıyor ama o konuda masteri var. O da onun sistemi sayılır yani.

1. Önde baskı
2. Şok pres
3. Agresif orta saha, oyun kuran orta saha
4. Topa hakim takım
5. Hucümcu bekler

oyun karakteristiği sayılır.

Terim'in sorunu

1. Aşırı özgüven
2. Kültürel yönden çok geliştirmemesi kendisini
3. Uzlaşmacı olmaması
4. Milli Takım ve Galatasaray dışında bir kariyer planı çizmemesi.

Yoksa üst düzey hoca oldu 2000 sonrası. Bilhazsa 2008 sonrası çok geliştirdi kendisini.

zaten gelişmesini göz önünde bulundurarak vasat dedim Alpay.

Daha öncesi hiç yok.

Euro 16'da da gördük taktik olayını. Saha da ne oynandığını sen çözebildin mi? Sorun vardı falan onları bir kenara koy. Ne oynadı milli takım.

En büyük dileğim sistem değil de bir kültür oluşması. Saçma sapan transferler de yapılmaz bu kültür oluşursa.

Bunun için de uzun süreli iyi bir başkana ihtiyacımız var. Dünyada en çok başkan değiştiren kulübüz muhtemelen.

Adnan Öztürk'ü bu yüzden istiyordum.

O da konuşup konuşup seçim zamanı ortalıktan kayboluyor.

zaten gelişmesini göz önünde bulundurarak vasat dedim Alpay.

Daha öncesi hiç yok.

Euro 16'da da gördük taktik olayını. Saha da ne oynandığını sen çözebildin mi? Sorun vardı falan onları bir kenara koy. Ne oynadı milli takım.

16 da ciddi sabotaj vardı.

Arda 1 ayda mı uçan hale geldi.

Caner
Gökhan
Arda
Selçuk

resmen sattılar. Bir de Caner gavatı dün sıkıntı yok döneriz diye açıklama yapıyor.

Burak yine kendince oynadı o turnuva da İspanya ve Çek maçlarında ama o dördü resmen satıştaydı.

O da konuşup konuşup seçim zamanı ortalıktan kayboluyor.
Evet hayatının hatasını yaptı bence ancak başka bu profilde bir adam göremiyorum.

Reklam peşinde adamlar hepsi.

Aziz Yıldırım saha içinde olmasa da saha dışında bu sayede hep kazanıyor.

Evet hayatının hatasını yaptı bence ancak başka bu profilde bir adam göremiyorum.

Bunun da sıkıntılı görüşleri vardı. Aştı mı onları bilmiyorum. Yabancı sayısı 3'e düşürmeli diyen sanırım kendisiydi.

Bunun da sıkıntılı görüşleri vardı. Aştı mı onları bilmiyorum. Yabancı sayısı 3'e düşürmeli diyen sanırım kendisiydi.
Bazı şeyleri içeri girmeden göremez insanlar.

Fiko bin tane hata yapsa da 100 tane doğru iş yaptı mesela o doğrularla şampiyon oldular. Ve kültür oluşturmaya en yakın takım da onlar öyle ya da böyle.

El çektirdiler o adama net.

Siyasi olarak hükümet karşıtı olduğu biliniyor.

Dursun gibi dümen suyuna gidecek birini yanladılar mevkiye.

Adnan gelse şu an çok büyük linç vardı. Bizim liselilerin her şeyi cahil futbol konusunda ama mevzu idari olunca kulakları deliktir. Pozisyon aldılar hemen.

El çektirdiler o adama net.

Siyasi olarak hükümet karşıtı olduğu biliniyor.

Dursun gibi dümen suyuna gidecek birini yanladılar mevkiye.

Adnan gelse şu an çok büyük linç vardı. Bizim liselilerin her şeyi cahil futbol konusunda ama mevzu idari olunca kulakları deliktir. Pozisyon aldılar hemen.
Yes sir. Tek gerçek olan bu.

Bjk ve fiko sadece göz boyuyor günlük başarıyı düşünerek. Şimdiye kadar hesap tutuyor ama bu sistemin uzun vaadede hiç bir başarısı olamaz. Borçları zaten ödenilecek bir seviyede değil fenerde olduğu gibi. Devlet destek çıkmadan zor mali gelecekleri

Bu takımın sorumlusu Riekerink, transferlerde ondan önce gelen oyuncular hariç sorumlu Riekerinktir.

Eğer bu sezon şampiyon olursa veya sonuna kadar mücadele ederse muhtemelen kalır ve kalmalı. Gökay ve Birhan gibi yetenekleri oynatarak bunu başarabilirse kesinlikle kalmalı.

Ama umduğumuz hoca değilse, gitmeli. Kulüpten ayrılmamalı, ama altyapıya geçmesi lazım.

Şuana kadar kötü işten ziyade daha çok iyi işler yapti. Çöpleri kesti, ofansif futbol oynatıyor. Tek büyük maçlarda şuana kadar fazla etkili oynamadık, biraz ezildik. Buna çare bulur ins

Ayrica bazilari anlamiyor ama her hocanın kendi sistemi ve taktiği/taktikleri var. Riekerink bir gün giderse onun sistemi ve taktiği de gidecek. Gelen hocanın kendi sistemi ve taktiği olacak. Yani 20 sene boyunca Rikerinkin sistemini görmeyeceğiz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt