Bjk ve fiko sadece göz boyuyor günlük başarıyı düşünerek. Şimdiye kadar hesap tutuyor ama bu sistemin uzun vaadede hiç bir başarısı olamaz. Borçları zaten ödenilecek bir seviyede değil fenerde olduğu gibi. Devlet destek çıkmadan zor mali gelecekleri
Kastım şu adamlar kaybederek ileri gittiler? Biz bunu yapabiliyor muyuz hayır. Biz her şeyi değiştiriyoruz kaybettiğimizde.

Riekerinki ve tarsferleri pof poflama yaz boyu devam etti bence hoca felan değil bunu şimdi söylemiyorum önceki yorumlarımda da var.bize üst düzey td gerekliydi ekimde yuhalanır satılmış ua tarafından

En büyük dileğim sistem değil de bir kültür oluşması. Saçma sapan transferler de yapılmaz bu kültür oluşursa.

Bunun için de uzun süreli iyi bir başkana ihtiyacımız var. Dünyada en çok başkan değiştiren kulübüz muhtemelen.

Adnan Öztürk'ü bu yüzden istiyordum.
Medyada bir algı var pof poflama dursuna transfere hocaya bunlarada inanan taraftar var ve bu forumda çok mali blanço açıklandığı zaman ilk alt yapı giderlerine bak 2milyon tl isterse dünyanın en iyi alt yapı hocasını getir statüko değişmedikçe herzaman yolan çok olur fatih işbecerin bir lafı vardı Gs fakirleşirken bazıları zenginleşti ve fatihi algı sayesinde kötü oldu

Kastım şu adamlar kaybederek ileri gittiler? Biz bunu yapabiliyor muyuz hayır. Biz her şeyi değiştiriyoruz kaybettiğimizde.
bjk takımını okadar güçlü bulmuyorum şimdiye kadar da oyuncu kadrosu fena sayılmaz gerçekten. Coğu futbolcu kiralık olsada. Maraton da nasıl bir tablo ortaya çıkar bu kiralık toplumda merakla bekliyorum açıkçası. Örneği yok böylesi çoklu kiralık oyunculu kadro. Kadro mühendisliği bizim de bu sene okadar kötü sayılmaz da ama yine eksik. Onlarınki de eksik. Stoper tandemleri bizde olduğu gibi kötü.
Kanat hucum oyuncuları yetersiz Q7 yi saymazsak. Merkez orta sahaları Türkiye'de fark yaratan bölüm ama avrupada yetmez bu.
Karabük bile bölüm bölüm ezdi bunları. Karabükü küçümsemek istemiyorum ama şampiyonlar ligi takımları bir kaç seviye üstünde olacak. Karabük 2-2 de yapa bilirdi yani maçı. bjk ileri bölgede hızlı kreativ oynamasını iyi beceriyor ama savunma anlamında vasat takım bu sene. Klassik türk teknik direktör safı işte. Şanslarını yine okadar Hardcore gruba düşmediler barça bilmem cityli

Hoca adaletli davranamadığı gibi yine değişiiklikte yanlış yaptı.

1. Selçuk ile beraber çıkması gereken kişi Yasin değil Sneijder idi.
2. Hadi onu yapmadın bari 70'den sonra Sneijder yerine Sinan'ı alsaydın.

İkiside kötüydü ama ikisini birden oyundan alamazsın. Oyunu organize edecek tek adamın Sneijder ve onu oyunda tutmak mantıklı olandı. Ama Sneijder birçok arkadaşın dediği gib atakların sol tarafta sıkışmasına sebep oluyor sezon başından beri. Bu da sağ kanatta kim oynarsa oynasın kötü oynuyormuş hissi yaratıyor herkeste.
Ben bu takımdan şampiyonluk beklemiyorum açıkcası. Riekerink'in oyun içi müdaheleri yetersiz olsada işine karışılmazsa tempolu ve daha hızlı paslaşan ve düşünen bir takım yaratacağını düşünüyorum.

Hoca adaletli davranamadığı gibi yine değişiiklikte yanlış yaptı.

1. Selçuk ile beraber çıkması gereken kişi Yasin değil Sneijder idi.
2. Hadi onu yapmadın bari 70'den sonra Sneijder yerine Sinan'ı alsaydın.

Talimatları aldığı kişiyi saha kenarına niye alsın ki ?

Adamda hiç suç yoktu bugün . Sabri ve Sneijder de kötüydü ama Sabri'yi kesecek adam yoktu kenarda diye tuttu ve Sneijder de her an her şeyi yapabilecek biri diye tuttu ki haklı. Diğer kötü oynayan em zayıf halkaları da hemen çıkardı zaten . Forvet zaten Yok kenarda , ona da hamle yapamazdı . Bugün puan kaybının hocayla uzaktan yakından alakası yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merak ediyorum aldigimiz oyuncularin kac tanesini cok istedi.

Sadece mevki istiyordu adam belli , isimleri bizimkiler belirliyordu. Yoksa saçma sapan ligimizde Serdar , Eren vs. nerden bilip de isteyecek

Serdar i zaten Nazif aldirdi. Emrah i da yine yolladi fazla forma sansi bulamaz diye (bunlar galiba Riekerink kesinlesmeden gelmisti zaten). Keske bu konuda biraz daha agressif olsaydi.

Sadece mevki istiyordu adam belli , isimleri bizimkiler belirliyordu. Yoksa saçma sapan ligimizde Serdar , Eren vs. nerden bilip de isteyecek

Serdar konusunda Nazif beyin istediğini biliyoruz da eren derdiyoku tanır. Okadar kariyeri zürt birisi değil.
Diarra yı da hoca çok istiyor deniliyordu Nazif bey tarafından

Sabri'yi oynatmaya devam ederse desteğimi çekeceğim. Koy Cavanda'yı artık sakatlıktan çıkmıştır veya hiç olmazsa altyapıdan birisini koy daha iyi.

Ereni neden bilmesin ki

Almanya'da Hoffenheim ve Leverkusen de oynadı, İsviçre milli takımda oynadı kaç defa

Aydın ne sıkça yazdin be. Sevgilini yedege cekti diye ne agladin olm

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt