Sen hakana konsantre falan diyorsan dahada konuşmaya gerek yok.Bak hakanı çok eleştiririm ancak beşiktaş maçında yazdım kendi konusuna iyiydi diye hatta 2 sezondur falan oynamadığı topu oynadı zaten çok nadirdir iyi oynadığı maçlar ondada kötü demiyoruz ama sen kayseri maçında hakanın pozisyonuna yok beklemiyodu falan diye ayar vermeye çalışıyosan o iş olmaz işte.Biraz ön yargılardan sıyrılın chedde muslera alır diye bekliyodu o zaman yada hakanı rakibinin önünde düşündü ve rahat davrandı! Bahane üretmeye kalkarsak bahane çok.

O zaman aç kayseri maçını izle

Niyetim ayar vermek falan değil bırakın bu lafları

Birinde önünden top geçiyor adam seyrediyor ki defans oyuncusu kaleci bırak demediği sürece bırakmaz diğeri önünde esas pozisyonun oluştuğu alanda chedjou ıskalıyor hakan beklemiyor anlık bir durum bir saniye içinde nasıl reaksiyon göstersin

İkinci aksiyonda yine hamle yapıyor ama yetmiyor

Bırakın bu konuşmaya gerek yok ayar verme ön yargı laflarını

Bunlar boş laflar

Aç buyur izle kim pozisyon hatası yapıp ıska geçiyor ve Hakan ne durumda kalıyor

Önüne gelen artis artis laflar yazıyor açın izleyin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

O zaman aç kayseri maçını izle

Niyetim ayar vermek falan değil bırakın bu lafları

Birinde önünden top geçiyor adam seyrediyor ki defans oyuncusu kaleci bırak demediği sürece bırakmaz diğeri önünde esas pozisyonun oluştuğu alanda chedjou ıskalıyor hakan beklemiyor anlık bir durum bir saniye içinde nasıl reaksiyon göstersin

İkinci aksiyonda yine hamle yapıyor ama yetmiyor

Bırakın bu konuşmaya gerek yok ayar verme ön yargı laflarını

Bunlar boş laflar

Aç buyur izle kim pozisyon hatası yapıp ıska geçiyor ve Hakan ne durumda kalıyor

Önüne gelen artis artis laflar yazıyor açın izleyin

100 defa seyrettik neyini seyredicez bu tartışmanın çıkar bir yanı yok sen gördüğünü inkar ediyorsun reaksiyon veremedi beklemiyodu gibi farazi sözlerle savunma yapılmaz bekleyecek arkadaş reaksiyon gsterecek birincide gösteremediyse ikincide göstericek hakana gelince reaksiyon gösteremedi chede gelince biz yaktı bitirdi ne ala memleket.

şimdiye kadar riekerinkin tek eksiği oyuncu değiştirmeme takıntısıydı o da geçen maç başımıza iş açtı. neden böyle sıradan bi olayı problem haline getirdi anlam vermek zor, futbolun genel geçer doğrularından biridir en geç 65-70 e kadar en az bi oyuncu değiştirmek dünyadaki futbol kulüplerinin çoğu bunu böyle uygular sen niye şimdi dertsiz başımıza dert çıkardın riekerink.Allahını seversen sen de başlama denizli hamza pandelli gibi antin kuntin icatlar çıkarmaya oyuncuyu değiştir geç kimi aldığının önemi yok yeterki biraz maça müdahale etmeyi öğren, durup maçı izleme lütfen.

100 defa seyrettik neyini seyredicez bu tartışmanın çıkar bir yanı yok sen gördüğünü inkar ediyorsun reaksiyon veremedi beklemiyodu gibi farazi sözlerle savunma yapılmaz bekleyecek arkadaş reaksiyon gsterecek birincide gösteremediyse ikincide göstericek hakana gelince reaksiyon gösteremedi chede gelince biz yaktı bitirdi ne ala memleket.

Aynen son yazdığın cümlede ki gibi düşünüyorum çünkü görüntüler ortada açık ve net

Benim fikrim bu başkada ekleyecek bişeyim yok

neden bu adamın üzerine bukadar gidiliyor anlamıs degilim evet oyuncu degistirme konusunda bencede ciddi sorunu var

peki yanında para alan o 2 armut ne işe yarıyor ?

bu adamın bizde bence en az seneden 3.5 milyondan asagya imza atmayan terim kadar kredisi var

düşünün mancini prandelli ırkçı denizli gibi bizi maddi manevi çöküşe sürükleyen adamlardan sonra geldi bu adam

ve ne para alıyor ne de sesi cıkıyor

seni beğenmeyen alim insanlar herşeyin iyisini bildiklerini sanıyorlar. ama aslında hiçbirşey bilmiyorlar.

bu kavga bitti sanmistik
meger yeni basliyormus
H.O

musap ceza yemeden paçayı kurtaramıyacak osman'Dan gibi duruyor..

Bak senin kafanın basmadığı mevzu şu,Chedjou'nun hata yaptığı pozisyonları üstüste yememizin tek suçlusu hoca.3-4 tane korner attılar üstüste,golün geleceği ayan beyan belliydi.1 tane değişiklik bile fark yaratırdı ki deneyebileceği en az 2-3 varyasyon vardı ama ambale olup uyumayı tercih etti.Chedjounun mallıkları ayrı hocanın durumu ayrı,işinize geliyor diye kıçınızdan argüman uydurmayın.

Senin kafanın basmadığı mevzu ise tabi kendi başına belki düşünemeyip 3 gr akıllı spor yazarlarını dinleyip taklit ediyorsun burada.

Ama kimi kimin yerine alacaktı sorusuna verebildikleri cevap :

Hamit
Sinan

Argüman üreteceksen 2 yıldır oynamayan hamit ve sezon başından beri her maçta rezil oynayan Sinan dışında argğman üretebileceksin ki ciddiye alalım.

sakamisin sen? Screenshot yapayimmi ? Ilk cahil mahil gibi malca seyler diyen kim? Bas git simdi

tek mesajında defalarca hakaret ediyorsun sonra eğitimsiz cahil gibi lafları hakaret olarak görüyorsun. zırlama artık özür dile affediyim bu iş çok uzadı

de jong,serdar,kolbeinn,podolski,cavanda... arkadaş sağlam adam kalmamış transferlerden. as kadroda olabilecek adamlar sakat. onlar bir gelip katkı yaparlarsa bu takım uçar,umarım hoca da ileride daha iyi okur oyunu, ama bu iş sabriyle yasinle selçukla olmaz. hoca donku umutu kestiği gibi bunları da kesecektir

Musap'ın kafasına kurşun sıkış videosunu bekliyoruz.

Senin kafanın basmadığı mevzu ise tabi kendi başına belki düşünemeyip 3 gr akıllı spor yazarlarını dinleyip taklit ediyorsun burada.

Ama kimi kimin yerine alacaktı sorusuna verebildikleri cevap :

Hamit
Sinan

Argüman üreteceksen 2 yıldır oynamayan hamit ve sezon başından beri her maçta rezil oynayan Sinan dışında argğman üretebileceksin ki ciddiye alalım.
Spor gazetesi okumam spor programı izlemem,zamanımı daha önemli işler yaparak değerlendiriyorum,kıçımızdan argüman üretmeyelim demiştim mesajımda demekki futboldan anlamadığımız gibi algı problemimiz de var.Yasin geriye dönmüyor Sabrinin savunması zaten rezil,o kanat göçtü alırsın Cavanda veya Linnesi ya Sabriyi öne atarsın ya da aldığın topçuyu iki bekle savunma önlemi alırsın.Bitik Yasini çıkarırsın ne kadar formsuz olursa olsun Sinanı koyarsın en kötü topu taşır baskıyı kırarsın.Sneijder bok gibi oynuyor çıkarırsın forveti Sinanla ikiler daha rahat top tutarsın önde.Sneijderden vazgeçemiyorsan onu sola Brumayı sağa atarsın Yasin çıkar yine çift forvet oynarsın.Sneijder çıkar Hamit girer en azından bütün ortasahan topun arkasına geçer,ölü Hamit en azından doğru savunma pozisyonu alabilir.Daha da üretilir çeşitli varyasyonlar.Tabi varsayımdan öte gitmez aynı seninkiler gibi.Ama farkımız şu,kötü giden iki pas yapamayan 4 korner üstüste pozisyon yiyen takım devam etse mi daha iyi yoksa formsuz da olsa belli başlı özellikleri sayesinde iş yapacakları kesin olan oyuncuları oyuna alıp denemek mi daha iyi.

Ciddiye alma konusuna gelirsek,sen kimsin ki beni ciddiye alıp almadığın umrumda olsun?Ciddiye alıp almaman umrumda diye yazmıyorum toptan çakmadığını yüzüne vurmak için yazıyorum.Ayrıca hocayı da çok seviyorum çok değerli düzgün bir futbol adamı daha iyiye gitmeli diye eleştri yapıyoruz.

Geri
Üst Alt