Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana karsi özür dilecegime kafama kursum sikarim yürü git simdi
he ederiz he
Osman haklı
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birazdan myc yiyecen git yatKüfür SERBESTİSİ İSTİYORUM. kendim için istiyorsam şerefsism musAp kardeşimizin acısına son vermek için istiyorum.
Birazdan myc yiyecen git yat
Osman haklı ama bir daha vurgulayım istedim
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reyiz zamaninda seni banladıgım gunler geldi aklima benim icin cok zor anlardıCahil kelimesinden dolayı iki kere ceza yediğimi belirtmek istiyorum bu arada![]()
Vay sende haReyiz zamaninda seni banladıgım gunler geldi aklima benim icin cok zor anlardı![]()
Vay sende ha![]()
Neyse canın saolsun. Sen ceza verdiysen olmuştur eşekliğimiz
musap kardeşimiz osmanın özür çağrılarına hastırlı cevaplar vererek mapus damlarında yatacaktır.
Cahil kelimesinden dolayı iki kere ceza yediğimi belirtmek istiyorum bu arada![]()
o terbiyesiz kaba saba insanda okadarcık bile YÜREK yoktur. anca iftira ve laf.
bende izlandalı dursun yazdığım için ban yemiştim seni anlayabiliyorum fatih reys
şikayet etttiğiniz şeye bakın yahu haketmissiniz cezaları bende zamanında sansürlü fıkra anlattım cüneyt çakır ile alakalı oradan ban yedim. o zamanlardaki seviyelere kısıtlamalara bak şimdi musap gibi eğitimsizlere verilen özgürlüklere bak.