musAp ya kafana sık ya özür dile başka alternatifin kalmadı küfürdash.

Timsah Osman adamı çiğ çiğ yiyen bir renkdaşımız kaçışın yok gibi

İntihara teşebbüs den kendini yakma Osman

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Osman haklı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küfür SERBESTİSİ İSTİYORUM. kendim için istiyorsam şerefsism musAp kardeşimizin acısına son vermek için istiyorum.
Birazdan myc yiyecen git yat

Osman haklı ama bir daha vurgulayım istedim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haklıyım tabi aydın gibi elit terbiyeli üyeler yokedilirken maganda kılıklı tipler cirit atıyor. yazıktır

Cahil kelimesinden dolayı iki kere ceza yediğimi belirtmek istiyorum bu arada :)

musap kardeşimiz osmanın özür çağrılarına hastırlı cevaplar vererek mapus damlarında yatacaktır.

bende izlandalı dursun yazdığım için ban yemiştim seni anlayabiliyorum fatih reys

şikayet etttiğiniz şeye bakın yahu haketmissiniz cezaları bende zamanında sansürlü fıkra anlattım cüneyt çakır ile alakalı oradan ban yedim. o zamanlardaki seviyelere kısıtlamalara bak şimdi musap gibi eğitimsizlere verilen özgürlüklere bak.

şikayet etttiğiniz şeye bakın yahu haketmissiniz cezaları bende zamanında sansürlü fıkra anlattım cüneyt çakır ile alakalı oradan ban yedim. o zamanlardaki seviyelere kısıtlamalara bak şimdi musap gibi eğitimsizlere verilen özgürlüklere bak.

bak hacı sen şimdi musAp kardeşimizi tahrik ettin biliyorsun adam vukuatlı ısrarla üstüne gidiyosun ayıp yani tek söz söyledimi sana hayır söylemez çünkü dersini almış artık yeni bir hayata başlıcak terimcilik sözüde verdi bana kendisini bir seferlik affetmeni istiyorum senden hadi LÜTFEN.

Geri
Üst Alt