ya kimi alirsa alsin top chedjounun alanina geliyor ve adam seyrediyor

ayni ikinci golde oldugu gibi

ayni ilk yarida quaresma sabriyi ekarte edip ceza sahamiza yaklasirken baski yapmayip onunla birlikte kalemize dogru rahat bir sekilde gittigi gibi
Diger yazdiginda hakli olabilirsin ama boldladigim yere katilmiyorum. Yok böyle birsey. Nasil kimi alirsa alsin? Yarin bir gün adam paylasimi olmadigindan yine malca gol yiyince ozm neden adam paylasimi yapilmiyor diye vahlar cekersiniz.

neyse ilk mesajımı haklı çıkardın ii forumlar sanmıyorum ama eğitim hayatında başarılar dilerim

Egitim konusunda senden bir kac kat üstün oldugumu dememe gerekmiyor .

Sanada insan ve ahlakli olma cabalarina basarilar dilerim

Egitim konusunda senden bir kac kat üstün oldugumu dememe gerekmiyor .

Sanada insan ve ahlakli olma cabalarina basarilar dilerim

halen magandalık yapıyorsun. raporlamamak için zor tutuyorum kendimi. cezalı forumda ümit çatarın elinden seni kurtardığım güne lanet olsun.

arkadaslar cok rapor geliyor lutfen birbirinizi uzmeyiniz
- ADMIN

yaşasın adalet

Kullanıcı Adı [TABLE="width: 100%"]
[TR="class: columnsort"]
[TH][/TH]
[TH]Yasaklama Tarihi [/TH]
[TH]Yasaklama süresi [/TH]
[TH]Yasağın bitiş Tarihi [/TH]
[TH]Bitime kalan süre [/TH]
[TH]Yasaklama Sebebi [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt1"]Musap Aydinli
[/TD]
[TD="class: alt1"]26.09.2016
[/TD]
[TD="class: alt2"]30 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]29.10.2016, 18:00
[/TD]
[TD="class: alt2"]30 Gün
[/TD]
[TD="class: alt1"]Galiz hakaret
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Muhterem sn. Seden hocam bir kelle daha almış gibi görünüyor.

Güle güle otaböğce küfreden adam artık aid olduğun yerdesin .. :(

Bazılarımız gömüyor bazılarımız göklere çıkarıyor . 2 Yıldır forumdayım hep böyle. Ya arkadaş adam pozitif futbol oynatıyor ama oyunu geç okuyor. Yani pozitif yönü de var negatif de. Bunu Söylemek zor olmamalı .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bazılarımız gömüyor bazılarımız göklere çıkarıyor . 2 Yıldır forumdayım hep böyle. Ya arkadaş adam pozitif futbol oynatıyor ama oyunu geç okuyor. Yani pozitif yönü de var negatif de. Bunu Söylemek zor olmamalı .

Sent from my iPhone using Tapatalk

ewt
kulupteki herkes icin gecerli 1 soylem olarak dusunulebilir

ya arkadas ne tetikcisi

simdi tekrar izledim acaba bisey mi kacirdim diye

Hakan Balta arka tarafda kaleye yakin yerde

Orta penalti noktasina yakin bölgeye yapiliyor ve esas pozisyon orda gelisiyor

Orada sen bir zahmet tekrar iyi bir bakarsan chedjou yine pozisyon hatasi yapiyor ve topu iskaliyor

Hakan Balta topun oraya gelecegini beklemiyor ve böylece hamle yapamiyor

Ama adam chedjou gibi yinede izlemiyor top rakip oyuncuya carptigi anda hamle yapiyor ama yetisemiyor

Hakan da hatasiz oynamiyor her oyuncu hata yapar ama hakan en azindan konstanre bir sekilde oynuyor umursamaz tavirlari yok

Böyle bir pozisyonda golü hakana ihale etmek pes dogrusu

Ben Besiktas macindan bir pozisyon hatirliyorum ilk yarida

Sabri oyundan düstü quaresma sol taraftan ceza sahasina yaklasiyor chedjou hala ortada kaleye dogru rahat bir sekilde yürüyor

Sag bek oyundan düsmüs rakibin önü bos cikip oraya baski dahi yapmiyor

Sen hakana konsantre falan diyorsan dahada konuşmaya gerek yok.Bak hakanı çok eleştiririm ancak beşiktaş maçında yazdım kendi konusuna iyiydi diye hatta 2 sezondur falan oynamadığı topu oynadı zaten çok nadirdir iyi oynadığı maçlar ondada kötü demiyoruz ama sen kayseri maçında hakanın pozisyonuna yok beklemiyodu falan diye ayar vermeye çalışıyosan o iş olmaz işte.Biraz ön yargılardan sıyrılın chedde muslera alır diye bekliyodu o zaman yada hakanı rakibinin önünde düşündü ve rahat davrandı! Bahane üretmeye kalkarsak bahane çok.

yaşasın adalet

Kullanıcı Adı [TABLE="width: 100%"]
[TR="class: columnsort"]
[TH][/TH]
[TH]Yasaklama Tarihi [/TH]
[TH]Yasaklama süresi [/TH]
[TH]Yasağın bitiş Tarihi [/TH]
[TH]Bitime kalan süre [/TH]
[TH]Yasaklama Sebebi [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt1"]Musap Aydinli
[/TD]
[TD="class: alt1"]26.09.2016
[/TD]
[TD="class: alt2"]30 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]29.10.2016, 18:00
[/TD]
[TD="class: alt2"]30 Gün
[/TD]
[TD="class: alt1"]Galiz hakaret
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

diyorsun, ugrasma olm benle isin gücün yokmu senin

Ne oldu Musap ölülerden mi dirildi?

Diger yazdiginda hakli olabilirsin ama boldladigim yere katilmiyorum. Yok böyle birsey. Nasil kimi alirsa alsin? Yarin bir gün adam paylasimi olmadigindan yine malca gol yiyince ozm neden adam paylasimi yapilmiyor diye vahlar cekersiniz.

Tabi ki haklısın bu pozisyon nazarında konuşuyorum

Ayrıca duran toplarda adam adama değil alan savunması yapıyoruz ki bunu ben yanlış buluyorum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt