- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
hadi musap işim var çıkıcam seni bekleyemem özür dile
sen önce bi dilede gerisine bakariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi musap işim var çıkıcam seni bekleyemem özür dile
Bir maç GSC lileri birbirine düşürdü.
sen önce bi dilede gerisine bakariz
Diger yazdiginda hakli olabilirsin ama boldladigim yere katilmiyorum. Yok böyle birsey. Nasil kimi alirsa alsin? Yarin bir gün adam paylasimi olmadigindan yine malca gol yiyince ozm neden adam paylasimi yapilmiyor diye vahlar cekersiniz.ya kimi alirsa alsin top chedjounun alanina geliyor ve adam seyrediyor
ayni ikinci golde oldugu gibi
ayni ilk yarida quaresma sabriyi ekarte edip ceza sahamiza yaklasirken baski yapmayip onunla birlikte kalemize dogru rahat bir sekilde gittigi gibi
neyse ilk mesajımı haklı çıkardın ii forumlar sanmıyorum ama eğitim hayatında başarılar dilerim
Egitim konusunda senden bir kac kat üstün oldugumu dememe gerekmiyor .
Sanada insan ve ahlakli olma cabalarina basarilar dilerim
halen magandalık yapıyorsun. raporlamamak için zor tutuyorum kendimi. cezalı forumda ümit çatarın elinden seni kurtardığım güne lanet olsun.
buyur raporla. Bizde raporlamayi biliriz . Suc kimde görürüz o zaman
[/TH]Bazılarımız gömüyor bazılarımız göklere çıkarıyor . 2 Yıldır forumdayım hep böyle. Ya arkadaş adam pozitif futbol oynatıyor ama oyunu geç okuyor. Yani pozitif yönü de var negatif de. Bunu Söylemek zor olmamalı .
Sent from my iPhone using Tapatalk
ya arkadas ne tetikcisi
simdi tekrar izledim acaba bisey mi kacirdim diye
Hakan Balta arka tarafda kaleye yakin yerde
Orta penalti noktasina yakin bölgeye yapiliyor ve esas pozisyon orda gelisiyor
Orada sen bir zahmet tekrar iyi bir bakarsan chedjou yine pozisyon hatasi yapiyor ve topu iskaliyor
Hakan Balta topun oraya gelecegini beklemiyor ve böylece hamle yapamiyor
Ama adam chedjou gibi yinede izlemiyor top rakip oyuncuya carptigi anda hamle yapiyor ama yetisemiyor
Hakan da hatasiz oynamiyor her oyuncu hata yapar ama hakan en azindan konstanre bir sekilde oynuyor umursamaz tavirlari yok
Böyle bir pozisyonda golü hakana ihale etmek pes dogrusu
Ben Besiktas macindan bir pozisyon hatirliyorum ilk yarida
Sabri oyundan düstü quaresma sol taraftan ceza sahasina yaklasiyor chedjou hala ortada kaleye dogru rahat bir sekilde yürüyor
Sag bek oyundan düsmüs rakibin önü bos cikip oraya baski dahi yapmiyor
yaşasın adalet
Kullanıcı Adı [TABLE="width: 100%"]
[TR="class: columnsort"]
[TH][/TH]
[TH]Yasaklama Tarihi[/TH]
[TH]Yasaklama süresi [/TH]
[TH]Yasağın bitiş Tarihi [/TH]
[TH]Bitime kalan süre [/TH]
[TH]Yasaklama Sebebi [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt1"]Musap Aydinli
[/TD]
[TD="class: alt1"]26.09.2016
[/TD]
[TD="class: alt2"]30 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]29.10.2016, 18:00
[/TD]
[TD="class: alt2"]30 Gün
[/TD]
[TD="class: alt1"]Galiz hakaret
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Diger yazdiginda hakli olabilirsin ama boldladigim yere katilmiyorum. Yok böyle birsey. Nasil kimi alirsa alsin? Yarin bir gün adam paylasimi olmadigindan yine malca gol yiyince ozm neden adam paylasimi yapilmiyor diye vahlar cekersiniz.