Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.733
- 8
- 343
Denizli yi falan 10 a çarpar JOR hoca. Ama gelecek sene devam edilmesi aynı Hamza ile devam kararı gibi çok yanlış olur.
neden?
nokta atış 3-4 transfer yaptırırsa ne olacak?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli yi falan 10 a çarpar JOR hoca. Ama gelecek sene devam edilmesi aynı Hamza ile devam kararı gibi çok yanlış olur.
Kaybedince Atik, Kazaninca Riekerink.![]()
Riekerink göreve devam ederse ilk postalanması gereken o atik unutmadık![]()
Tamamda, takimi hangisinin yönettigi hususunda, bir karara varabildiniz mi bari ?![]()
neden?
nokta atış 3-4 transfer yaptırırsa ne olacak?![]()
Hocayı seviyorum ama oyuncu değişiklikleri ve oyuna çok geç müdahale etmesi düşündürücü.
1- Sinan yerine Yasin çıkmalıydı. Yasin oyunda kaldığı sürece bütün topları ezdi.
2- Hazır olmayan Chedjou'yu orta sahaya koydu. Sneijder çıkınca da bütün pas trafiği durdu. Chedjou ne ileriye yardım edebildi ne de geriye maç eksiği var oyuna almamalıydı.
3- Chedjou yerine kesinlikle Bilal girmeliydi ileride top tutamadık.
4- Semih Kaya yerine Linnes girmeliydi. Semih hızlı değil Volkan Şen dün çok rahat çalım attıp geçti. İleriye bindirmede yapamıyor oyunda tutmak mantıksızdı.
Ligi tanıyor diye övülen heriflerden daha çok şey kattı takıma.Oyuncu değişikliklerini eleştirmeden önce yedeklere bakın.Bu takımdan maksimum verim aldı.Devam edilmesini isterim ama şu ortamda bile acımasızca eleştirildiğine göre bu adamı da harcarız.
Hocayı seviyorum ama oyuncu değişiklikleri ve oyuna çok geç müdahale etmesi düşündürücü.
1- Sinan yerine Yasin çıkmalıydı. Yasin oyunda kaldığı sürece bütün topları ezdi.
2- Hazır olmayan Chedjou'yu orta sahaya koydu. Sneijder çıkınca da bütün pas trafiği durdu. Chedjou ne ileriye yardım edebildi ne de geriye maç eksiği var oyuna almamalıydı.
3- Chedjou yerine kesinlikle Bilal girmeliydi ileride top tutamadık.
4- Semih Kaya yerine Linnes girmeliydi. Semih hızlı değil Volkan Şen dün çok rahat çalım attıp geçti. İleriye bindirmede yapamıyor oyunda tutmak mantıksızdı.