Riekerinke şans verilmeli 1 sene daha nedir bu paso hoca değiş hoca değiş ondan sonra takım niye kötü nasıl kötü olmasın mümkün mü

Bu hocanın değerlendirilmesi lazım.
Bu bir ekip işidir, bence bu adam bunu sağlamış ki kupayı aldılar.

Oyuncu değişiklikleri çok karışık

Hocayı seviyorum ama oyuncu değişiklikleri ve oyuna çok geç müdahale etmesi düşündürücü.

1- Sinan yerine Yasin çıkmalıydı. Yasin oyunda kaldığı sürece bütün topları ezdi.
2- Hazır olmayan Chedjou'yu orta sahaya koydu. Sneijder çıkınca da bütün pas trafiği durdu. Chedjou ne ileriye yardım edebildi ne de geriye maç eksiği var oyuna almamalıydı.
3- Chedjou yerine kesinlikle Bilal girmeliydi ileride top tutamadık.
4- Semih Kaya yerine Linnes girmeliydi. Semih hızlı değil Volkan Şen dün çok rahat çalım attıp geçti. İleriye bindirmede yapamıyor oyunda tutmak mantıksızdı.

Dun iyi sovdurdu kendisine,ikinci yari resmen hocaefendinin dualari ile ayakta kaldik

Bugün herkes haklı olarak yanında da yarın iki mağlubiyette Hollanda köylüsü denmeyeceğinin garantisi yok. Hoca bu ortama fazla efendi kalıyor, buraların adamı değil. Konuşmak için erken ama A takım yıpratır diye düşünüyorum.

Yahu çok acımasızsınız, oyuncu değiştirmeyi bilmiyormuş siz hiç yedek kulübesine baktınız mı eğer hoca olarak oraya bakacak olsanız olacak olan tek şey içinizin kararması olabilir Sneijder'in yerine Bilal'i alsa ne değişecekti oyunu mu tutabilecektik sanki ki beğenmediğiniz zorunlu değişimin diğer tek alternatifi bu 1 isim başka YOK. En azından Cheodjou'yu alarak kısa takımın boy ortalamasını uzatmak istedi, hava toplarında çok ezildik maç boyuncu ama denedi onun kesici özelliğinden faydalanmak istedi tüm olay bu. Ayrıca dün akşam için Sinan sahada kalmayı kesinlikle hak etmedi keza Yasin'de ama ne fark eder yine yerine girebilecek bir oyuncu YOK sanki yedekte süper muadilleri var bu adamların da hoca keyfine o adamları alıyor. Yine Sabri girince oyuna ufakta olsa bir haraket getirebildi korner aldı, orta açtı bir şeyler denedi vs vs yani hoca mevcut şartlarda daha ne yapabilir eldeki malzeme bu şu kadroya bundan en fazla 1 tık daha iyi verim alabilirsin ama hoca yine maksimum verime yakın faydalanabiliyor.

neden?

nokta atış 3-4 transfer yaptırırsa ne olacak? :)

Bence durumumuzu iyi analiz etmek lazım. Sonuç kısmında Galatasaray ismi ve birazda oyuncuların özverisi ile bize gereken başarıyı elde ettik. Sene başından itibaren bu sürdürülebilir mi büyük soru işareti. Bu sonuç gözümüzü kör etmemeli ve geçen seneki hataya düşmemek lazım.

Hocayı seviyorum ama oyuncu değişiklikleri ve oyuna çok geç müdahale etmesi düşündürücü.

1- Sinan yerine Yasin çıkmalıydı. Yasin oyunda kaldığı sürece bütün topları ezdi.
2- Hazır olmayan Chedjou'yu orta sahaya koydu. Sneijder çıkınca da bütün pas trafiği durdu. Chedjou ne ileriye yardım edebildi ne de geriye maç eksiği var oyuna almamalıydı.
4- Semih Kaya yerine Linnes girmeliydi. Semih hızlı değil Volkan Şen dün çok rahat çalım attıp geçti. İleriye bindirmede yapamıyor oyunda tutmak mantıksızdı.

+++++

Ligi tanıyor diye övülen heriflerden daha çok şey kattı takıma.Oyuncu değişikliklerini eleştirmeden önce yedeklere bakın.Bu takımdan maksimum verim aldı.Devam edilmesini isterim ama şu ortamda bile acımasızca eleştirildiğine göre bu adamı da harcarız.

Ligi tanıyor diye övülen heriflerden daha çok şey kattı takıma.Oyuncu değişikliklerini eleştirmeden önce yedeklere bakın.Bu takımdan maksimum verim aldı.Devam edilmesini isterim ama şu ortamda bile acımasızca eleştirildiğine göre bu adamı da harcarız.

Biz böyle 1 adım ileri 2 adım geri yapmaya mahkumuz

Yasin sınani şöyle cevaplabilirim

Sinan uzun aradan sonra oynamaya başladı. Birde Yasin daha tecrübeli düşünmüştur (yasin Leş o ayrı)

Chedjou da ortasahayi sertlestirmek için alındı. Birde hava toplari için.

Not defterinde sneijder'in yedegi Bilal yaziyordu

Skor 1-0 ve fernandao'yu görünce chedjou'yu Aldi bence

Pas trafiginin bozulmasinin sebebi sneijder'in oyundan cikmasi ve sorumluluk alip defanstan top alan emre'nin forvet arkasina gecmesi

ligin en ii diye lanse edilen iki takımı;

bjk ve fb.

ikisinide ilk yarı sahadan sildik. ikinci yarı enerjimiz yetmediği icin (kondisyon zayıflıgı) komple defansa cekilmek zorunda kaldık.

hoca eldeki kadroyu en ii sekilde kullandı bence.

Geri
Üst Alt