487d2695bd290250f5eb0d8c3d8ff6ff_k.jpg

2e36a0f7fffe18f256ce3863b929fcc1_k.jpg

a471877b1d39e5655f7af466b7fe4c08_k.jpg

b7b5986efba7f4879f2694594860f0bf_k.jpg

95b4741322d95acc1826a11faca81464_k.jpg

b36c013eb554f0924f8458df30212d29_k.jpg

7c20e56160688847bb11adae25376d4a_k.jpg

f029bc981cfbc3f81a4abc0d48ca41a5_k.jpg

Sezonu nasıl değerlendirir?
Riekerink: "Benden öncesi hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Kulüp için bir şeyler yapmak, sorumluluğum dedim."

En üzüldüğü maç? Riekerink:
"İlk maçım olan Eskişehirspor, son dakikada gol yediğimiz Rizespor ve kaybettiğimiz Antalyaspor maçları."

Alt yapıdaki oyuncuları nasıl buldu?
Riekerink: "Kulübün sağlam bir akademi sistemi var. Geldiğimde eksikler tespit ettim, çalışıyorum."

Alt yapı şampiyonlukları geldi, mutlu oldu mu?
Riekerink: "Şampiyonluk varsa en iyi oyuncuları seçmişizdir ama önemli olan oyuncu çıkarmak"

Ligin kalitesi nasıl?
Riekerink: "Hollanda'ya göre daha deneyimli oyuncular var. Kaliteli bir lig, biraz daha fizik gücü arttırılabilir."

Yabancı sınırı Türk futbolunu nasıl etkiler?
Riekerink: "Oyuncu yetenekliyse yabancı oyuncularla rekabet ederek kendisini geliştirebilir."

Süper Kupa'daki Beşiktaş maçı için ne söyler?
Riekerink: "Yeni sezon, yeni başlangıçlar… Derbi maçlar çok önemli ve iyi bir test olur."

EURO 2016’da Türk Milli Takımı’nı nasıl görüyor?
Riekerink: "Türkiye’nin fanatiğiyim, zor bir grupta. Fransa ev sahibi olarak öne çıkıyor."

Florya'yı nasıl buldu?
Riekerink: "Böyle tesisler atmosfer ve ruhla hissedilir. Adımınızı attığınız anda o ruhu hissediyorsunuz."

Taraftarlara ne söyler?
Riekerink: "Ne kadar etki yaptıklarını bilmeli ve buna göre davranmalılar, takımlarını her şartta desteklemeliler."

Herşeyi bi skora bağlamak doğru değil bence. Bir kere Benfica Avrupa'nın en iyi alt yapılarından birine sahip, ayrıca yukardaki videoda da görüleceği üzere bu maçlarda o dönem A takımda da yavaş yavaş oynamaya başlamış (şimdi Bayern'e transfer oldu) Renato Sanches gibi B takımdan gelen o yaş grubuna göre güçlü oyuncular da var.

Burda bizim yapacağımız alt yapıdan o seviye adamları nasıl çıkaracağımıza kafa yormak, olmuyor diye dükkanı kapamak diil.

Biliyorum bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıyorum, onun için kısa kesiyorum :D

En önemli özelliklerin, Sinan secimin, istikrarli ve dogriu defans secimin ve bazi teknik traktörlerin aksine, orta sahayi her yönden güclendiren Emre Colak' i oynatmandi. Onu isteseydin takimda tutabilirdin, yapmadin. Bakalim yerini dolduracak futbolcu bulabilecekmisin? Kupa finalini Emre Colaksiz oynasaydik su anda kupa bizim degildi.

onumuzdeki sezon hocamiz muhtemelen sayin riekerink olacak

Terim ne gelecekse eğer şunlar 3 yıl imza atalım

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

En son turkiye kupasi finalinde yaptigimiz freekick organizasyonu takimi iyi calistirdiginin belgesi

Yazik Riekerink kimse sallamiyor, Terim ve Denizli gibi futbol ünlüleri gibi su kokteyl, bu tanitim, o reklam, medya bilmemnesi, menejer komisyon görüsmeleri yapamiyor. Takimla ilgileniyor, taktik üzerine kafa yoruyor, futbolcularla tek tek ilgilenmeye vakti kaliyor. Ünlü avrupali teknik adamlar gibi aklinin kösesinde tazminat tilkileri ile dolasmiyor.

Geri
Üst Alt