Onun kadar aktif ve hırçın olmasada Simeone havası seziyorum hocada ama gerek yok zaten o kadar olmasına oyuncularla iletişiminin iyi olduğu çok belli.

Çok büyük adamsın hocam çok büyük. Yine bir kupa ve sen varsın. Güzel Adam Jan Olde Riekerink !! İyiki bizimlesinn.

Hoca takımla ilgili transfer ve gidecek tespitlerin güzel. Ama oyun çok kötü. Şu işe de bir el at. Kupalar tamam da Hamza da üç kupa almıştı unutma.

Ha bir de en azından bir kerecik oyunu değiştirecek bir değişiklik yap.

Hoca takımla ilgili transfer ve gidecek tespitlerin güzel. Ama oyun çok kötü. Şu işe de bir el at. Kupalar tamam da Hamza da üç kupa almıştı unutma.

Ha bir de en azından bir kerecik oyunu değiştirecek bir değişiklik yap.

Eger yedek futbolcu olsaydi hak verirdim ama maalesef futbolcu olmadigi icin katilmiyorum.
Mesela Sinan kotuydu yerine Yasin'i aldi , Poldi sakatlandi yerine Eren'i aldi ki bence sakatlanmasaydi bile 2. yari Eren'i alacakti Poldinin yerine. Ayrica Selcuk'u muhtemelen penaltilar icin cikartmadi. Yani su macta onun tarafindan bir problem gormedim. Tum problem kalitesizlik bence...

Süleyman rodop ne kadar asagalik bir adam ya

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla hocamız'ın maşallahı var maçtan önce herkes sabri diyordu hocamız Linnes'i seçti ve bence de baya yararlandı sadece ilk yarıyı hariç tutarsak muhteşem oynadı Carole da aynı şekilde inanılmaz enerjik özellikle bruma ile çok iyi ikili olacaklar bazı oyuncuların performansında inanılmaz bir yükseliş var Tolga konusunda da sahada kalması çok doğruydu bilmiyorum ama selçuğun tüm boşluklarını o kapatmakla meşguldü onun yerine hamit girse orta saha daha da otoban olurdu her şey daha güzel olacak sadece biraz daha sabredersek ve 2 nokta transfer ile bu takım bu sene şampiyon olur

Şerefsiz süleyman rodopa aldığımız kupa girsin it oğlu it.

EDİT : Yazdığım cümlenin arkasındayım böyle bir maç tan sonra aldığımız kupadan sonra bu soru art niyettir.

Son düzenleme:
İşte basın mensupları bu! Az üniversitelerde biraz halkla ilişkiler dersinin önemini kavrayın. O adam ne olursa olsun orada bir kupa almış , güler yüzlü orada duruyor ama sen o soruyu soruyorsun. Karşında Fatih Terim olsa saygıdan altına edersin tabi . Az saygı be

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeni bir teknik direktör yaratıyoruz. Bunun bilincinde olmak lazım.

Ne olursa olsun Hocamıza sahip çıkalım. Kenetlendiğimiz sürece kim ne derse desin yıkamazlar.

Hocamıza gerekli güven verilir ve sahip çıkılırsa iyi şeyler olacak gibi duruyor.

Rezil herifler rienkerink gibi birikimli adama yetersiz derler ümit özat gibi yetersiz oğlu yetersiz olan en büyük başarısı mersini küme düşürmek olan adamı fenere önerirler.

Sorsana bakayım ümit özat geldiğinde bu soruyu...

Aziz yıldırıma sallıyoruz da bu adamlara hakikaten iyi yapıyor.Ağızlarına yüzlerine ediyor kimse de sesini çıkaramıyor bunlardan.Böyle kibar olunca da yararlanmaya çalışıyor terbiyesiz adamlar.

Hocamiza sosyal medyada sahip cikalim beyler

Bu Adami kolay kolay yedirmeyelim taraftarin beklentilerine karsilik veren bir hocamiz oldugu icin basin rahatsiz oldu anlasilan

Yedirmeyiz ulan hocamizi.

Cümle alem adam gibi adam görsün.

Geri
Üst Alt