Ben hayretle okuyorum bazı yorumları.. Beyler ligin kaçıncı haftasındayız daha ? Takımın kondisyon yüklemesi nasıl artıyor sanıyorsunuz.JOR,Ayhan Akman,Orhan Atik vs kaç tane yardımcı var yanında ..Buradaki herkes oyuncu değişikliğine ihtiyaç olduğunu biliyor,görüyor ama o adamlar görmüyor mu sanıyorsunuz ????

Yahu geçen sene otoban olmuş defans hattını , mersine kaç puan kaptırdığımızı ,o rezil orta sahayı ne çabuk unuttunuz ? Ne kadar nankörsünüz ya ne yapacak adam eline değnek alıp her şeyi birden bire mi değiştirecek ?

Kardeşim bugün Mourinho pogba,ibrahimovic , Manu başında Watford dan 3 yiyor. Bu kadar kolay mı oyun oturtmak ,varyasyon yaratmak ?

Hiç kimse mi görmüyor takımda herkes köpek gibi koşuyor,takım savunması geçen senenin 10 katı,yardımlaşma ,paslaşmalar ,oyuna hakimiyet..

Siz takımın hocasına sahip çıkmaz ,destek olmazsanız kim olacak ? Roma bir günde inşa edilmedi ,unutmayın.

Oyuncu değişikliğinde bekleme konusunda haklıydı. Yasini biraz daha erken çıkarması lazımdı.

1-0 kötü skor , Selçuk koşmasa da rakibi korkutuyor kısmen , Josueyle bunu yapamazdık. Sistemi bozsaydı geri de tepebilirdi.

Selcuk'un rakibi korkutabilmesi icin rakibin ürkek bir kedi falan olabilmesi lazim. Hic bir sekilde tehlike yaratmiyor Selcuk rakip icin.

Ben rakip olsam Selcuk'a basmam bile, adam'a bassan da basmasan hep yana geriye oynuyor. Ayrica kicini sana dayayip foul almaya calisiyor. Selcukun yaptigi seyler bunlardan ibaret.

yalnız yazın gelen alman kondisyonerde şimdiki hollandalıda bence sıkı iş yapıyorlar gecen sene bzim takım 45 dakikayı cıkaramıyordu

Buradaki yorumlari okudum ben utandim valla.

Buram buram cehalet. Yazik.

Gecen sene iki top yapamayan takim baya iyi pas oyunu oynuyor. Gecen sene 30uncu dakikadan sonra dili disarida gezen takim 90 dakika mucadele ediyor. Gecen sene nerede duracagini bilmeyen takim bu sene sahayi baya iyi parselliyor. bu arada yapilan cogu transferler sakat ayrica.

Millet tutturmus sinan niye once girmedi diye. Hani su yasinin (bu arada hic begenmem) yaptigi defansin ucte birini bile yapamayan sinan mi (severim ve basarili olmasini isterim)?

Sonra josue neden girmemismis. Ya gecen hafta daha millet agzi kopure kopure salliyordu josueye. ne cabuk unuttunuz.

Cavanda niye oynamamismis. Ya zaten sabriyi yeterli bulmayan bu hoca. Demekki cavanda su an sabriden (hic sevmem) bile kotu durumdaki hoca oynatmiyor.

dun gayet iyi oynadi takim ve hocada gidisattan memnundu. Adamlarin ikinci yari bir tane bile pozisyonu yok. Bu yuzden oyuncu degistirmedi. Adam sanki 4 macta bir galibiyet almis gibi yerden yere vuruluyor. Rezillik.

Ama sasirmamak lazim. Cunku sonucta besiktasi dunyanin en iyi takimi ilan eden, trabzonu dunyanin en iyi ikinci takimi ilan eden, ersun zibidisini dunyanin en iyi hocasi ilan eden, bugun sneijderin kotu oynadigini zanneden bir zihniyetten bahsediyoruz.

Neyse daha yazacak cok sey var ama ben yoruldum yazmaktan.

Son olarak buyuklerimizin dedigi gibi Galatasaray'in en buyuk dusmani Galatasaray'dir. Bizde boyle taraftar ve bu zihniyet varken ne azize gerek var ne de demirorene. Biz zaten iyi giderken kendi kendimizi imha ederiz.

Son düzenleme:

Gecen sene iki top yapamayan takim baya iyi pas oyunu oynuyor. Gecen sene 30uncu dakikadan sonra dili disarida gezen takim 90 dakika mucadele ediyor. Gecen sene nerede duracagini bilmeyen takim bu sene sahayi baya iyi parselliyor.

Millet tutturmus sinan niye once girmedi diye. Hani su yasinin (bu arada hic begenmem) yaptigi defansin ucte birini bile yapamayan sinan mi (severim ve basarili olmasini isterim)?

Sonra josue neden girmemismis. Ya gecen hafta daha millet agzi kopure kopure salliyordu josueye.

Cavanda niye oynamamismis. Ya zaten sabriyi yeterli bulmayan bu hoca. Demekki cavanda su an sabriden (hic sevmem) bile kotu durumdaki hoca oynatmiyor.

dun gayet iyi oynadi takim ve hocada gidisattan memnundu. Adamlarin ikinci yari bir tane bile pozisyonu yok. Bu yuzden oyuncu degistirmedi. Adam sanki 4 macta bir galibiyet almis gibi yerden yere vuruluyor. Rezillik.

Ama sasirmamak lazim. Cunku sonucta besiktasi dunyanin en iyi takimi ilan eden, trabzonu dunyanin en iyi ikinci takimi ilan eden, ersun zibidisini dunyanin en iyi hocasi ilan eden, bugun sneijderin kotu oynadigini zanneden bir zihniyetten bahsediyoruz.

Son olarak buyuklerimizin dedigi gibi Galatasaray'in en buyuk dusmani Galatasaray'dir. Bizde boyle taraftar ve bu zihniyet varken ne azize gerek var ne de demirorene. Biz zaten iyi giderken kendi kendimizi imha ederiz.

Aksama olasi bir Besiktas galibiyeti sonra karga sempatizanlari ortaya cikar yine :)

Aksama olasi bir Besiktas galibiyeti sonra karga sempatizanlari ortaya cikar yine :)

ahahahahahaha

aynen can. ne de olsa dunyanin en iyi takimi besiktasimiz. o kadar sacma bir duruma geldiki bu olay aslinda ne desek bos.

gecen hafta millet besiktasi yalamaktan nefes alamiyordu. biz dun onlardan daha iyi oynadik butun mac ama millet deli gibi takima salliyor. saka gibi.

gercekten bizde bu zihniyet varken dusmana gerek yok.

Gecen sene iki top yapamayan takim baya iyi pas oyunu oynuyor. Gecen sene 30uncu dakikadan sonra dili disarida gezen takim 90 dakika mucadele ediyor. Gecen sene nerede duracagini bilmeyen takim bu sene sahayi baya iyi parselliyor. bu arada yapilan cogu transferler sakat ayrica.

Sonra josue neden girmemismis. Ya gecen hafta daha millet agzi kopure kopure salliyordu josueye.

Imza +

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kabul edelim ki forumumuzun futbol bilgisi yerlerde. Bu sene ki takima taktigi yok diyenler mi dersin , maglubiyet bile almamis adami asip bicenler mi dersin her turlu futbol cahilligi var. ama sorsan sistem takimi olmamiz lazim...

Ft gittiginden beri oyunu hep rakipler kontrol ediyordu genellikle ama RieKing ile birlikte oynadigimiz tum maclari biz domine ettik. Hucum olarak kisiriz suan ama bir sistem oturtulmaya calisiliyor. Zaman lazim...

Barca gibi topa ne kadar sahip olursam o kadaraz pozisyon yerim taktigini benimsemis RieKing. Pas oyunu bu oluyor iste ama size Hamzanin kaos hucumu mustehak. Tum adamlari ileriye koyup defansi bos birakti adam ve en cok gol yedigimiz sezona neden oldu

Bu mu hosunuza gidiyor?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cspr0GYWIAAlEYq.jpg

bazı oyunculara extra süreler vermesi lazım oyuncu değiştirmiyor hiç. takımda homurdanmalara neden olur bu. josue cavanda,sinan filan her maç minimum 15-20 dk oynamalı. geçen hamit oyuna alınmadı diye şişeleri tekmelemiş mesela gurbetçilerin abisi bu adam tehlikeli..

Daha fazla tempo yapmalarini bekledi bilemedim.daha cok kelle alacak ama onu biliyorum

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ustune cok gidiyoruz ilk 4 haftada Gecen sezondan 3 farkli oyuncu izliyoruz ona ragmen takimin coskusu fena sayilmaz.sakatliklarda cok vurdu takimi.takima girecek podolski de jong cavanda var daha.azizi saymiyorum artik.

Helal olsun ama tam bizim kafamızda bir adam keşke fırsat verilse ne Selçuk kalır ne Sabri ne de başka bir evlat

Hocam Ali Güneş'i çıkar da Baliç'i al

Geri
Üst Alt