Valla golü yiyene kadar bi tek Atiba nın pozisyonu var ve ceza sahasına zor giren bi bjk vardı, o koşullarda oyuncu değiştirmemesine saygı gösteririm ama golü yediği anda yapması lazımdı değişiklikleri. Bu adamın değişiklik konusundaki zafiyeti yeni bişey değil, ta geçen seneden belli ediyordu bunu. Ama en azından takımın sahadaki duruşu daha derli toplu, ki Sabri Chedjou Selçuk Yasin gibi adamlarla yapabiliyorsak bunu ciddi ilerleme var demektir. Bu maçtan dersleri alıp gerekli değişiklikleri yaparsa alır yürür. Yoksa bu eksikleri hep göze batmaya devam edecek.

Tapa

Ya hocam seviyoruz ediyoruz da kurbanin olayim su oyuncu degisikliklerini dogru düzgün yap ya.

Hamza'dan daha uzun bekliyorsun oyuna müdahele etmek icin.

Neyse ben hala güveniyorum hocaya. Ayhan ve Orhan da bişeyler yapsalar artık yardımcı olarak.

yine cehalet almis basini gitmis.

gollerin oyuncu degisikligiyle falan alakasi yok.

pozisyon yokken sacma sapan iki ched hatasiyla gol yedik.

sanki oyuncu degsiseydi kornerde ched topa cikacakti veya o aptal ikinci golde topu birakmayacakti.

millet dogal olarak giden iki puana yaniyor ama gollerin bununla alakasi yok.

Bende bunu diyorum ama oyuncu degismedi diye millet ortaligi yikiyor

Degisse ne olur senin stoperin yoktan gol yedirirse

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oyuna müdahalelerdeki eksikliğini giderirse(veya gelişim gösterirse) uzun yıllar burada kalabilir ama düzelme göstermezse de sezon sonunu bile göremeyebilir.

Valla RieKing Bey'e devam

Takimi nerden nereye getirdi.
Oda duzelecektir sabir ama adamin elinde stoper yok , dmc yok be

Bende bunu diyorum ama oyuncu degismedi diye millet ortaligi yikiyor

Degisse ne olur senin stoperin yoktan gol yedirirse

ya volkan adamlarin dogru duzgun pozisyonu yok gollere kadar.

sadece ilk yarida oldugu gibi bilincsiz baski.

resmen ched maci aldi ve adamlara verdi.

uzun zamandir bir oyuncunun bir maci bu kadar aleyhe cevirdigini gormemistim.

Hocam taktik mukemmel hersey mukemmel AMA
Josueyi koyacaksan ya dejong ve Tolgayla beraber merkezde yada Sneijderin yerine. Kanada koyma

Oyuncu değişikliklerini zamanında yapsa, biraz daha erken müdahale etse kusursuz olacak..

yine cehalet almis basini gitmis.

gollerin oyuncu degisikligiyle falan alakasi yok.

pozisyon yokken sacma sapan iki ched hatasiyla gol yedik.

sanki oyuncu degsiseydi kornerde ched topa cikacakti veya o aptal ikinci golde topu birakmayacakti.

millet dogal olarak giden iki puana yaniyor ama gollerin bununla alakasi yok.
2. golde Cavanda sahada olsaydı o top içeri gelmeyebilirdi bile.

Ayrıca oyuncu değişiklikleriyle oyunu daha kontrollü hale getirip bu kadar baskı yemezdik. Gollerin ikisi de baskıdan dolayı geldi. Chedjou da iki golde de önemli rol oynadı.

Bu herif bizi sampiyonluktan eder gol yakinken hatandan don Dursun. Tazminatida yoktur varsada azdir. verirsin bavulunu eline yollarsin.

Bu kafasızlıkla giderse deplasmanda 3 puanı zor alırız.80e kadar oyuncu değiştirmemeyi marifet sanıyor

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

akhisar 3
kayseri 1
Besiktas 1

hadi kayseri micti ama besiktasda ne desin ? Chedjou akil alinmaz seyleri yapacagini kim sezdi. Se jong bi hazir olsa oynayacak

Taım kaydettiği aşama gözle görülüyor. Hocaya sabır etmeliyiz unutmamak gerek ki bu hocanın henüz ilk sezonu sayılır Td olarak zamanla oyuncu değiştirme işinide çözecektir. Özellikle Poldi, De Jong bize güç katacaktır. Bundan sonraki maçlardada Sabri yerine Cavanda'yı oynatmaya başlar.

ya volkan adamlarin dogru duzgun pozisyonu yok gollere kadar.

sadece ilk yarida oldugu gibi bilincsiz baski.

resmen ched maci aldi ve adamlara verdi.

uzun zamandir bir oyuncunun bir maci bu kadar aleyhe cevirdigini gormemistim.

Tam moral olarak bitmislerdi ama ched mali golu gedirerek canlandi kargalar. Aynende boyle oldu

2. golde Cavanda sahada olsaydı o top içeri gelmeyebilirdi bile.

Ayrıca oyuncu değişiklikleriyle oyunu daha kontrollü hale getirip bu kadar baskı yemezdik. Gollerin ikisi de baskıdan dolayı geldi. Chedjou da iki golde de önemli rol oynadı.

gollerin baskiyla falan alaksai yok.

bu bilincsiz baski ilk yaridada vardi.

ya adamlarin pozisyonu yok dogru duzgun.

resmen ched icine etti.

cavanda konusuna kesinlikle katilmiyorum. cavanda olsa ne olucak orada. ched resmen hali sahada oynar gibi takildi golde. cavandayi birak dunyanin en iyi sag bekini getirsen yine yersin o salak golu cunku ched sicti ve sivadi.

Su adamin ustune bu derece gidiyorsunuzya utanin harbi. Utanin...

Bizim taraftar bile basladi alt yapi adamindan ne beklersin gibi seviyesiz elestirilere. Sonra muhabir sordugu zamanda kabariyorsunuz ,Rieking bey falan diye...

Iki yuzli taraftarsiniz

O col kariyerli italyanlari , Turkiyenin einstein td'si mustafida gorduk...

Bu arkadas iyi ozetlemis. Utanin ;

c06063d5ee9bf670e2ab9ff8a4fec425.jpg

18df9f59a3db0364923f2cf92a2cefa0.jpg

lan pas yapamadik 2. yarida
oyuncu degisikligine gerek yoktu diosunuz
uzayiniz

gollerin baskiyla falan alaksai yok.

bu bilincsiz baski ilk yaridada vardi.

ya adamlarin pozisyonu yok dogru duzgun.

resmen ched icine etti.

cavanda konusuna kesinlikle katilmiyorum. cavanda olsa ne olucak orada. ched resmen hali sahada oynar gibi takildi golde. cavandayi birak dunyanin en iyi sag bekini getirsen yine yersin o salak golu cunku ched sicti ve sivadi.
Hata Chedjou'nun zaten, 2 golde de bu durum geçerli. Ama oyuncu değişikliklerini erken yapsak maç oraya gelmezdi bile belki diyorum. Bu bahane değil, yanlış anlama.

lan pas yapamadik 2. yarida
oyuncu degisikligine gerek yoktu diosunuz
uzayiniz
Kim diyor oyuncu değişikliğine yok diye oha..

Bizim artık 60 da fiks bir oyuncu çıkartmamiz lazım 75 de ikinci oyuncu girmiş formayı terletmis olmalı. Ama gel gör ki 75 daha yeni ısınıyor topçular.

Sakat oyuncular dönsün by trend değişir diye umuyorum

sent by note ????

Geri
Üst Alt