Hocaya iyi yardımcı lazım. Ayhan ve Orhan sadece orada duruyorlar. Adam sonuçta bu seviyede takımda çalışmamış ve dolayısıyla herşeyi mükemmel olmayabilir. Dolayısıyla iyi bir yardımcı koysak yanına faydalı olabilirdi.

bu nereden cikti

Dürüst olalım, Riek'i beğenmeyenler maçtan önce mağlubiyet gözüyle bakıyorlardı bu maça.

Ben bile (Riek'i destekleyen biri olarak) bu maçın berabere biteceğini düşünüyordum.

ilk yarıda ki futbolu sanırım forumda hiç kimse beklemiyordu.

Çok uzun bir aradan sonra saha da ne yaptığını bilen bir takım vardı, çok güzel al ver yaptılar, çok güzel oyun soğuttular, çok güzel baskı kırdılar. Yetmedi 2 de gol buldular.

Oyuncu değişikliği yine geç geldi diyoruz, Bunu sorun olarak görüyoruz fakat adam güvenmiyor yedek kulübesine demek ki. Niye böyle bakamıyoruz onu anlamıyorum.

Taktik bilen hoca bu lig'e çok önde başlar. lig de taktik bilmeyen hocalar var. taktiğe gerek yok diyen hocaları da gördük.

Bakıyorum şimdi, Maç öncesi mağlubiyet bekleyenlerin çoğu, maç sonunda niye berabere kaldık diye adama kızıyor. (Maç önü, maç sonu aynı olanlara bir sözüm yok)

Her şeyi diyin de Hamit'i oyuna niye almadın demeyin.

Hamit ne la?

Hamit'i oyuna alsa MS 5-2 olur, burdaki çoğu kişi haklı olarak hocaya ana-bacı sövüp ceza alırdı çok net.

Riekerink şimdiye kadar tanık olduğum, Lucescu ve Gerets ile birlikte takıma gözle görülür etki eden 3 hocadan biri. Oyuncu değişikliği konusunda geç kaldığına ben de katılıyorum fakat bu sadece bizim uzaktan görüşlerimizden ibaret. Yedek kulübesi cidden çöp durumda şu an. Josue ve Sinan takım savunması konusunda çok gerideler maalesef. Sakatlar iyileşsi daha farklı olacaktır. Cidden çok değerli bir hocamız var, sahip çıkalım. En son ne zaman Galatasaray'ın bir sistem dahilinde bu denli aklı başında oynadığını gördünüz? En son ne zaman duran top taktiği yaptığımızı izlediniz?

Bizde bunu diyoruz. Ne hocalar geldi "buyuk kariyerli" az daha kume dusuyorduk

Gecen sene zar zor 6. Olmus takimi alip Eren ve Tolga ile bu duruma getirmek basaridir. Chedjou sacmalamasaydi yinede yenerdik ama o zaman Einstein derdiniz. Skor taraftarligi yapmayin. Ilk yari sanki takimin basinda Luce var gibi oynadik. Dogru yolda oldugumuza dair bundan daha buyuk kanit olamaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu gün oyuna geç müdahale etti. Daha erken değişiklikleri yapsa güle oynaya 3 puanı alıp gidiyorduk.

Sakatlar iyileştiğinde hocanın eli güçlenecek.
Mücadele için tebrikler hocam, iyi yoldayız.

Bizde bunu diyoruz. Ne hocalar geldi "buyuk kariyerli" az daha kume dusuyorduk

Gecen sene zar zor 6. Olmus takimi alip Eren ve Tolga ile bu duruma getirmek basaridir. Chedjou sacmalamasaydi yinede yenerdik ama o zaman Einstein derdiniz. Skor taraftarligi yapmayin. Ilk yari sanki takimin basinda Luce var gibi oynadik. Dogru yolda oldugumuza dair bundan daha buyuk kanit olamaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynen volkan. olay budur.

ama maalesef burasi turkiye oldugundan ve hemen hemen butun yorumlar skora gore yapildigindan maalesef bu adamida gondermemiz yakindir.

Dürüst olalım, Riek'i beğenmeyenler maçtan önce mağlubiyet gözüyle bakıyorlardı bu maça.

Ben bile (Riek'i destekleyen biri olarak) bu maçın berabere biteceğini düşünüyordum.

ilk yarıda ki futbolu sanırım forumda hiç kimse beklemiyordu.

Çok uzun bir aradan sonra saha da ne yaptığını bilen bir takım vardı, çok güzel al ver yaptılar, çok güzel oyun soğuttular, çok güzel baskı kırdılar. Yetmedi 2 de gol buldular.

Oyuncu değişikliği yine geç geldi diyoruz, Bunu sorun olarak görüyoruz fakat adam güvenmiyor yedek kulübesine demek ki. Niye böyle bakamıyoruz onu anlamıyorum.

Taktik bilen hoca bu lig'e çok önde başlar. lig de taktik bilmeyen hocalar var. taktiğe gerek yok diyen hocaları da gördük.

Bakıyorum şimdi, Maç öncesi mağlubiyet bekleyenlerin çoğu, maç sonunda niye berabere kaldık diye adama kızıyor. (Maç önü, maç sonu aynı olanlara bir sözüm yok)

Çok beğendim ben ilk yarıdaki futbolu.Hocaya zaman tanımak lazım,maçtan önce de diyorduk,maçtan sonra da.Hemen asıp kesmek sadece Galatasaray'a kaybettirir.

Değişiklik değişiklik eyvallah mesela ilk golden önce o değişiklikten son anda vazgeçmese o golü yemyecektik. Ama takımda tercihen ilk 11 oynayabilecek 4 oyuncu sakat, 1 oyuncu ise hazır olmadığı için yedek iken yedek kulübesine güvenip çatır çatır değişiklik yapamazsın ki. ManC'yi mi çalıştırıyor bu adam?

Bence hocada takımda doğru yolda bunu görmek için 8jk ile oynadımız süper kupa maçına bakmak gerek bide bugünkü maça hergecen gün daha iyi oluyoruz hoca bide değişikliği erken yapsa tam olacak

hocamıza büyük saygı duyuyorum öyle çoğunluğun aksine değişiklik yapmadığı için skorun 2-0 dan 2-2 ye geldiğini de düşünmüyorum..
çünkü şundan çoook EMİNİM ki; rikelink hocamız 2 değişiklik yapıp maç yine berabere bitebilirdi ve bu defa çok sakin çok akıllı iyi gidiyordu takım neden çomak soktu diyecekti çoğunluk..
benim sevgili hocamıza tek eleştirim kadroyu daha geniş tutması lazım çok dar bir rotasyonla oynuyoruz.11 kişi seviyesinde en az 3-4 adam takıma girmeli.misal hamit josue gümüş takımda çok az dakika aldıkları için oyuna girdiklerinde hiç katkı veremiyorlar..bunda haftada 1 maç yapmamızda etken türkiye kupası vs başlasa da kadroyu 15-16 kişiye çıkarabilsek..
son olarak chedjou istatistiksel olarak dünyanın en çok bireysel hatadan gol yediren (ortalama değil sayı olarak) defans oyuncusu olabilir bunu araştıracam..hafızam beni yanıltmıyorsa sadece ched.in hatalarıyla yediğimiz goller 9-10 civarında vardır..dünyada bu kadar çok hata yapıp banko oynatılan bir oyunca daha yoktur.EMİNİM

Hocaya tam destek devam tmm değişikliklerde geçti ama oynucak adam yokki takımda kimi alıcak bir tane sağlam defansımız olsaydı 190 boyunda marcelo orada gol atabiliyormuydu

Her şeye rağmen teşekkürler hocam. Kadromuzda geçen seneye göre öyle büyük bir değişiklik yok. Yani Eren Tolga'yı çıkar aynıyız zaten ama oyun ve skor olarak ciddi bir fark var. Umarım sezon sonunda beraber seviniriz.

Seviyoruz Seni Riekerink Bey. İyiki varsınız.

Bide değişiklik olayını çözdunmu tamamdır

Sn. Jan Olde Riekerink beyefendi hazretleri diyeceksiniz.

Her şey yolunda gidiyor, şampiyonluğun açık ara en büyük favorisiyiz. Takım gayet iyi, daha Podolski katılacak Sinan'dan çıkış bekliyoruz. Cavanda gelecek, De Jong ısınacak.

Geri
Üst Alt