Adam delikanlı adam hakan gibi kaypakmı?Ne etliye karışır ne sütlüye araya kaynar gider hakan her zaman. ched adam gibi adamdır maç içindede maç dışındada sorumluluk alıyor takım arkadaşılarının hatalarını bile üstleniyor.

Demin muslera beklemiyordu diyosun sonrasında 2-3 saniyelik bir süreden bahsediyorsun kaleciler genelde saliselik reaksiyon gösterirler.Pozisyon kabak gibi ortada yerini kaybetmiş adamında olmayan bir kişi var orada oda hakan balta rakibinin önünde olacak bitti.Chedin alçak gönüllü oluşu hakanın yediği boku gizlemez.Bencede tartışma daha fazla.Sana kayseri örneğini verdim ondada ses çıkarmadın üzerine gelen topa vurmadı hakan balta kalkıp özür dilemedimi hata benim kusura bakmayın diye.

Adam olmak kolay değil sarper bey tetikçilik yapmayın burada.

Bu nasil bir yorumdur cok enteresan

Adam önünden gecen topu izliyor

Ayni kornerde izledigi gibi

Evet Hakan Baltaninda hatasi var oda agar kalip rakibin önünü kapatmamak

Ama Pozisyonun geldigi tarafda bir sag bek ve bir sag stoper sadece izliyorlar

Hadi Sabriye yine bir nevi bisey demeyelim iki rakip oyuncu vardi mal gibi ortada kaldi

Ama iste orda sabrinin yari hatasi selcugun oluyor cünkü sag orta saha oyuncusu sabrinin kademesine girmesi lazim orda iki oyuncu oldugunu görünce

Hem takimin pili bitti diyorsun, hemde degisiklik konusunda taraftarlar desteksiz atip tutuyor diyorsunuz Koray bey. Ve sahanin icinde olan sabri, selcuk cok mu fit, yasin cok mu üst düzey de, Josue, Hamit, Cavanda, ve Sinan´i begenmiyorsun.

Evet. Sinan ve Cavandanin mevcut haline gore daha diriler.

Hoca hangisi sensin? Maçı 2-0'a getiren mi yoksa 2-0'dan sonra gol yemek için maçı izleyen mi? Çünkü bunlardan birini yapan sensen ki olman gerekir diğerini nasıl yapmayı becerdin hala aklım almıyor. Tamam süper yedeklerimiz yok ama bu kadar da değil be hoca.

Maci 2-2 ye getiren chedjou idi.

Biz 2. Yari 1 net gol pozisyonu verdik.

Yedigimiz ilk gol kornerden.

Senin stoperin savunma gobeginde 2 bjk liyi seyrederse hocan Alex ferguson, mourinho, guardiola hocan olsun, forvetin messi ronaldo olsun o golu yine yersin yine yersin!!

Maci 2-2 ye getiren chedjou idi.

Biz 2. Yari 1 net gol pozisyonu verdik.

Yedigimiz ilk gol kornerden.

Senin stoperin savunma gobeginde 2 bjk liyi seyrederse hocan Alex ferguson, mourinho, guardiola hocan olsun, forvetin messi ronaldo olsun o golu yine yersin yine yersin!!
Bak senin kafanın basmadığı mevzu şu,Chedjou'nun hata yaptığı pozisyonları üstüste yememizin tek suçlusu hoca.3-4 tane korner attılar üstüste,golün geleceği ayan beyan belliydi.1 tane değişiklik bile fark yaratırdı ki deneyebileceği en az 2-3 varyasyon vardı ama ambale olup uyumayı tercih etti.Chedjounun mallıkları ayrı hocanın durumu ayrı,işinize geliyor diye kıçınızdan argüman uydurmayın.

hocam sana sallayanın kafatasına sokayım geçen seneki takımı unutmuş galiba bazı kekolar. varsın oyuncu değişikliğinde hata yap onu da düzeltirsin

görüyorum ki Chedjou beyefendiye tepkiler halen sürmekte, maalesef kendisine 2.5-3 milyonluk kontrat teklif edilmedi dejong-Serdar müzmini gibi. Morali bozuldu komutanın

Bu nasil bir yorumdur cok enteresan

Adam önünden gecen topu izliyor

Ayni kornerde izledigi gibi

Evet Hakan Baltaninda hatasi var oda agar kalip rakibin önünü kapatmamak

Ama Pozisyonun geldigi tarafda bir sag bek ve bir sag stoper sadece izliyorlar

Hadi Sabriye yine bir nevi bisey demeyelim iki rakip oyuncu vardi mal gibi ortada kaldi

Ama iste orda sabrinin yari hatasi selcugun oluyor cünkü sag orta saha oyuncusu sabrinin kademesine girmesi lazim orda iki oyuncu oldugunu görünce

Arkadaş kayseri maçını izle yediğimiz golde hakan baltanın hangi topa dokunup dokunamadığına bak seninle sonra tartışalım.Burada hep böyle oluyor zaten belli başlı oyuncular hata yapınca kötü oynayınca kimse birşey demiyor ama ched gibi adamlar hata yapınca hemen tetikçiler fırlıyor ortalığa.

terimciler cogalmis yiine .
Olm siz ne enteresan adamlarsınız lan,Riekerink eleştrisi yapıyorum diye niye Terimci olayım siz kafayı yemişsiniz.Terimi son gelişinde bile istemiyordum ben.Gündemde iki isim var diye birini beğenmeyince diğerini tutuyor mu oluyorum yani?

Hakan Balta iyi bir stoper şu şartlar altında. Golde de hatası yok denecek kadar az. Hakan kaypak filan da oynamaz. Yıllardır kapasitesi ölçüsünde en sıkı şekilde oynar. Sakatlanma pahasına çok müdahalesi olmuştur.
1. golde aldigi pozisyon sence dogru mu peki? Nasil adam paylasimi bu? 2 stoper birbirini tutuyor rakibin bulunmadigi alanda.

Olm siz ne enteresan adamlarsınız lan,Riekerink eleştrisi yapıyorum diye niye Terimci olayım siz kafayı yemişsiniz.Terimi son gelişinde bile istemiyordum ben.Gündemde iki isim var diye birini beğenmeyince diğerini tutuyor mu oluyorum yani?

burda elestirenlerin cogu terimci (kendileri diyor) sadece seni alintiladigimi kim diyor

Uzun zamandır bir derby maçında deplasmanda bu kadar pozisyon bulduğumuz olmamıştı emeğine sağlık hocam.. Tek eksik yedek kulübesinin yetersizliği ve sakatlardı..Eğer poldi sakat olmasada yasinle değişmeli oynasaydı fark atabilirdik..Aynen böyle devam hocam.. Poldi de jong ve serdarı da takıma uyumlu bi şekilde katabilirsen tamamdır bu iş

Son düzenleme:
Hakan Balta iyi bir stoper şu şartlar altında. Golde de hatası yok denecek kadar az. Hakan kaypak filan da oynamaz. Yıllardır kapasitesi ölçüsünde en sıkı şekilde oynar. Sakatlanma pahasına çok müdahalesi olmuştur.
Hakan mı iyi stoper?
Hakan futbolcu bile değil.

Ağır ve her gelen rakip oyuncuyu önüne alıyor,
pozisyon bilgisi sıfır ve yer tutamıyor,
Futbol zekası yok denecek kadar az,
Kademeye giremiyor,
Koşma desen koşu da yok.

Senelerdir doğru düzgün transfer yapamıyoruz diye yerli seviciler sayesinde oynuyor.
Servet gittiği zaman hakani da kovmamız gerekiyordu.
Ched hakandan en az 3 gömlek daha iyidir.
Var sen düşün hakanin ne kadar kötü olduğunu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

klasik cahil eğitimsiz musap işte

Hatayı yapan Chedjou ve Hakan Balta, ilk goldeki hata bariz. Ama dürüst olun arkadaşlar. Baskı yiyorduk o dakikalarda. Müdahale etmedi hoca. Hocayı ne kadar çok sevsem de gerçekler değişmez. Chedjou ilk golde seyrediyor, 2. gol Hakan ve Chedjou ortaklığından kaynaklanıyor ama bunların öncesinde değişiklik yapmayan hoca da kabahatli. Tek başına birini sorumlu tutmamak lazım bu maç özelinde.

Evet bazıları JOR'u da gömmeye karar vermiş anlaşılan... Bu taraftar BJK maçındaki ilk yarıyı seyrettikten sonra bu oyuna gelmez... JOR hocam bu oyunu geliştirirse, oyuna ket vuran bazı oyuncuları -ki yedek kulübesinde de istenen düzeyde alternatifleri tam olarak yok- da hale yola sokar veya başından savarsa daha iyi olacaktır oyunumuz. Bu sorumluluk onun üzerinde. Bunu gerçekleştirirse BJK'yi alt edip şampiyon olabiliriz... Beşiktaş kümülatif olarak bizden kaliteli bir kadroya sahip... Devre arasına kadar başabaş götürerek bir kilit orta saha ve defans transferi yapmazsak geçmemiz bu sezon itibarıyla zor. Kilitten kasıt 97 milyon dolarlık transfer de değil adı eskimemiş olsun aç olsun vaadetsin yeterli... Bu şekilde bir başarı elde etmemiz çok akla uzak değil... Şampiyon olabiliriz...

TABİ HAMZA HOCAM BURSASPOR İLE BİR SÜRPRİZ YAPMAZSA !!!!!

Hatayı yapan Chedjou ve Hakan Balta, ilk goldeki hata bariz. Ama dürüst olun arkadaşlar. Baskı yiyorduk o dakikalarda. Müdahale etmedi hoca. Hocayı ne kadar çok sevsem de gerçekler değişmez. Chedjou ilk golde seyrediyor, 2. gol Hakan ve Chedjou ortaklığından kaynaklanıyor ama bunların öncesinde değişiklik yapmayan hoca da kabahatli. Tek başına birini sorumlu tutmamak lazım bu maç özelinde.

geç kaldığı doğru ama bence buradaki önemli sıkıntı defanstan daha çok orta sahada... Orta saha ilerisinde top tutabilseydik belki yine şansa bala cenk tosunun golü gelirdi... ama 2. yarı özellikle 60. dk'dan sonra yaslandığımız gibi geri yaslanmazdık... Orada Fatih Terimvari bir şekilde yandan takımı ileri itecek bir el ve buna uyum sağlayabilecek bir orta saha lazımdı... Hakan'la Şecu'nun yerine bu baskıyı kırıp bizi rahatlatacak kim girebilirdi ki ? Ayrıca 70. dk'da stoperlerin değişmesi daha büyük tehlikeleri beraberinde getirebilirdi.

Son düzenleme:
adam haklı.
Tecrubesiz denilebilir hocaya amma velakin futbolun her açısını bildiğinden şüphem yok. Eğer biraz sabırlı olursa ileride çok güzel seyler yapacak, bırakacak.

Geri
Üst Alt