ltf ontivero basliginda tartisin
- administrasyon

Arayı bulmak bana düştü iyi mi?:oley:, nerden bulaştıysam?:mad:...

Şöyle yapalım; Musap özür dilesin, Osman da kendi kafasına sıksın...

Adaleti temin ettim zannediyorum. Hz Ömer gibi adamım vesselam!:D...

burak bey ateşe bir bidon benzinle atılmanızdan dolayı sizi esefle kınamak zorundayım.

burak bey ateşe bir bidon benzinle atılmanızdan dolayı sizi esefle kınamak zorundayım.

Forumun selameti, Hocamız Majestelerinin konusunun bekaası için çözüm üretmenin karşılığı bu mu olmalı idi ha bu mu yani?:mad:...

Çok üzdün Puki, telafisi belki de asla mümkün olamayacak bir yanlış yaptığının farkına vardığında sen de üzüleceksin ama ne fayda?!:red::38573::asd22::):DD:D

Spor gazetesi okumam spor programı izlemem,zamanımı daha önemli işler yaparak değerlendiriyorum,kıçımızdan argüman üretmeyelim demiştim mesajımda demekki futboldan anlamadığımız gibi algı problemimiz de var.Yasin geriye dönmüyor Sabrinin savunması zaten rezil,o kanat göçtü alırsın Cavanda veya Linnesi ya Sabriyi öne atarsın ya da aldığın topçuyu iki bekle savunma önlemi alırsın.Bitik Yasini çıkarırsın ne kadar formsuz olursa olsun Sinanı koyarsın en kötü topu taşır baskıyı kırarsın.Sneijder bok gibi oynuyor çıkarırsın forveti Sinanla ikiler daha rahat top tutarsın önde.Sneijderden vazgeçemiyorsan onu sola Brumayı sağa atarsın Yasin çıkar yine çift forvet oynarsın.Sneijder çıkar Hamit girer en azından bütün ortasahan topun arkasına geçer,ölü Hamit en azından doğru savunma pozisyonu alabilir.Daha da üretilir çeşitli varyasyonlar.Tabi varsayımdan öte gitmez aynı seninkiler gibi.Ama farkımız şu,kötü giden iki pas yapamayan 4 korner üstüste pozisyon yiyen takım devam etse mi daha iyi yoksa formsuz da olsa belli başlı özellikleri sayesinde iş yapacakları kesin olan oyuncuları oyuna alıp denemek mi daha iyi.

Ciddiye alma konusuna gelirsek,sen kimsin ki beni ciddiye alıp almadığın umrumda olsun?Ciddiye alıp almaman umrumda diye yazmıyorum toptan çakmadığını yüzüne vurmak için yazıyorum.Ayrıca hocayı da çok seviyorum çok değerli düzgün bir futbol adamı daha iyiye gitmeli diye eleştri yapıyoruz.

Sneijderi cikarip sinanla ileride top tutmayi planlayan herifle futbol konusup vakit harcamam.

Yolun acik olsun kardesim.

Basimizda adam gibi bir hoca olsaydi suan 15 paundaydik

amma velakin bu adama sans verilmesi gerektigini dusunuyorum. Yanlis isler yaptigi kadar dogru isler de yapiyor. Oynattigi futbol begenirsin yada begenmezsin bir sistem futbolu. De Jong , Siqdursun, Podolski, Cavanda ve Serdar dondugu zaman birde sistemi gorelim. Neredeyse 5 as oyuncusumuz eksik oynuyoruz suan.

Basimizda adam gibi bir hoca olsaydi suan 15 paundaydik

amma velakin bu adama sans verilmesi gerektigini dusunuyorum. Yanlis isler yaptigi kadar dogru isler de yapiyor. Oynattigi futbol begenirsin yada begenmezsin bir sistem futbolu. De Jong , Siqdursun, Podolski, Cavanda ve Serdar dondugu zaman birde sistemi gorelim. Neredeyse 5 as oyuncusumuz eksik oynuyoruz suan.

Adam gibi stoperlerimiz olsa evet.

Bu kadro ile mou nun da yapabilecegi bu.

CtV6eGvWgAA4feC.jpg

Geri
Üst Alt