Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.804
- 12.872
- 2.343
Kamuflaj yaramış. Eski isimle anti aysalcıları istemeyerek üstüne çekiyordun karşim![]()
Bir gün herkes Aysalcı olacak ama geriye kalan 364 gün de Dursuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kamuflaj yaramış. Eski isimle anti aysalcıları istemeyerek üstüne çekiyordun karşim![]()
HyrBir gün herkes Aysalcı olacak ama geriye kalan 364 gün de Dursuncu.
Şu Izlandayı yensek çok çok çok iyi olacak bizim için.Fatih hocamızın dün çıkardığı kadroyu Riek hocamız çıkarsa defol git derlerdi yaw.
Şu Izlandayı yensek çok çok çok iyi olacak bizim için.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
JOR: Ben hiç değişmedim. Zor bir durumda geldim, herhangi bir maddi talebim olmadan; sadece yardımcı olabilmek adına göreve geldim

Rik hocam adam kelimesinin vücut bulmuş halidir. Bazıları gibi mukaveleye bakmadım diyip dünyanın en çok kazanan TD'si olmamıştır. Bugün baktığında Wesley'in 4'de 1'i kadar filan maaş alıyor belki daha az. A takımı çalıştırdığı yetmiyormuş gibi gidip bir de genç takımlarla ilgileniyor A takım idmanlarından sonra. Adam resmen hayatını bize adadı açık net.
Geçen Ched ve Sarbi tercihi konusunda fazla hiddetlendim anlık bir sinirden dolayı boş yere. Affet hocam yaptık bir hata. Jan de yanalım öl de ölelim.
Başarılı olur olmaz apayrı konudur ama bu kadar kısa sürede bu kadar iz bırakmak muhteşem bir şey gerçekten.
Rik hocam adam kelimesinin vücut bulmuş halidir. Bazıları gibi mukaveleye bakmadım diyip dünyanın en çok kazanan TD'si olmamıştır. Bugün baktığında Wesley'in 4'de 1'i kadar filan maaş alıyor belki daha az. A takımı çalıştırdığı yetmiyormuş gibi gidip bir de genç takımlarla ilgileniyor A takım idmanlarından sonra. Adam resmen hayatını bize adadı açık net.
Geçen Ched ve Sarbi tercihi konusunda fazla hiddetlendim anlık bir sinirden dolayı boş yere. Affet hocam yaptık bir hata. Jan de yanalım öl de ölelim.
Başarılı olur olmaz apayrı konudur ama bu kadar kısa sürede bu kadar iz bırakmak muhteşem bir şey gerçekten.
Haklısın katılıyorum da,tek taraflı bakmamak lazım olaya.Bu adamın daha önceki hocalık denemeleri başarısız olmuş.Galatasaray için Riekerink bir şanssa,Riekerink için de Galatasaray çok büyük bir şanstır.