JOR: Ben hiç değişmedim. Zor bir durumda geldim, herhangi bir maddi talebim olmadan; sadece yardımcı olabilmek adına göreve geldim

bir kebapcı var mukaveleye bakmadım diyor ama en çok kazanan milli takım kıstasında

bir adam var mukaveleye bakmadım ama taraftarın çoğunun sahada istemediği selçuk inanın aldığı maaşın 5te 1ini alıyor.

ADAM VAR ADAM GİBİ. HOCAMM SONSUZA DEK SENİNLEYİZ

Senin başarılı olmanı çok istiyorum be koca yürekli adam !

We Have Riekerink, They Don't ;)

Şu camia da ne bir futbolcu, ne bir teknik direktör, ne bir başkan kendini bu kadar kısa sürede sevdiremedi.. Başarılı olup yıllarca kalmanı o kadar istiyorum ki hocam..

CuK-DzBWIAEn86E.jpg

Rik hocam adam kelimesinin vücut bulmuş halidir. Bazıları gibi mukaveleye bakmadım diyip dünyanın en çok kazanan TD'si olmamıştır. Bugün baktığında Wesley'in 4'de 1'i kadar filan maaş alıyor belki daha az. A takımı çalıştırdığı yetmiyormuş gibi gidip bir de genç takımlarla ilgileniyor A takım idmanlarından sonra. Adam resmen hayatını bize adadı açık net.

Geçen Ched ve Sarbi tercihi konusunda fazla hiddetlendim anlık bir sinirden dolayı boş yere. Affet hocam yaptık bir hata. Jan de yanalım öl de ölelim. :hat:

Başarılı olur olmaz apayrı konudur ama bu kadar kısa sürede bu kadar iz bırakmak muhteşem bir şey gerçekten.

Son düzenleme:
Rik hocam adam kelimesinin vücut bulmuş halidir. Bazıları gibi mukaveleye bakmadım diyip dünyanın en çok kazanan TD'si olmamıştır. Bugün baktığında Wesley'in 4'de 1'i kadar filan maaş alıyor belki daha az. A takımı çalıştırdığı yetmiyormuş gibi gidip bir de genç takımlarla ilgileniyor A takım idmanlarından sonra. Adam resmen hayatını bize adadı açık net.

Geçen Ched ve Sarbi tercihi konusunda fazla hiddetlendim anlık bir sinirden dolayı boş yere. Affet hocam yaptık bir hata. Jan de yanalım öl de ölelim. :hat:

Başarılı olur olmaz apayrı konudur ama bu kadar kısa sürede bu kadar iz bırakmak muhteşem bir şey gerçekten.

O mukaveleye bakmadım diyen baksa kim bilir ne olurdu.Düşünmek bile istemiyorum.

Haklısın katılıyorum da,tek taraflı bakmamak lazım olaya.Bu adamın daha önceki hocalık denemeleri başarısız olmuş.Galatasaray için Riekerink bir şanssa,Riekerink için de Galatasaray çok büyük bir şanstır.

Haklısın katılıyorum da,tek taraflı bakmamak lazım olaya.Bu adamın daha önceki hocalık denemeleri başarısız olmuş.Galatasaray için Riekerink bir şanssa,Riekerink için de Galatasaray çok büyük bir şanstır.

Başarılı olabilir olmayabilir orası ayrı konudur zaten. Ama adam her şeyiyle uğraşıyor bunu görmemek imkansız. İnşallah başarılı olur da senelerce birlikte çalışırız.

Forma adaletinde sorun var ilerde sorun yaratıp kendi sonunu yaratacak.

Bu adam cidden cok iyi bir insan. Adamin dibi hemde.

Bir kere is ahlaki olmasa genc oyuncular ile ilgilenmez. Hangi baska hoca yapiyor bunu? 2-3 sene burda parami alip evime döneyim düsüncesinde olsa bir kere neden 14 yasinda ki bir oyuncu ile ilgilensin? Ne gerek var, günü kurtarmaya bakardi böyle olsa.

Bu yüzden bu adama 3-4 sene sans versek iyi bir sistem oturtabilir bu kulüpte ama iste ne yazik ki 45. dakika sonra bile kelle isteyen bir taraftar profiline sahibiz.

Yazik..

Son düzenleme:
Kırmızı da yakışmış hocamıza

CuQptP1WIAAKrIk.jpg

Geri
Üst Alt