neye gecti ne yaptı ne oynattı hiç anlamadım hakan ama ne yaptıysa kendisi yapmıstır. kendisine benim halen önyargım yok belli bir kapasitesi olduğuna inanıyorum beklentilerimde o doğrultuda kafasını kullanırsa başarı halen gelir.ayrıca yardımcılarını işine karıstıracak onlar yuzunden kötü kararlar hatalı kararlar alacak bir td mi sence,? akılsız aklını kullanamayan biri mi bu? kendisine şunu yap bunu yap diyecek insanlara boyun eğecek biri mi? eğer öyleyse neden destek veriyoruz böyle bir insana? geçireceği süre boyunca başarısı sevabıda onundur herkesten fazla hemde.hataları basarısızlığı günahıda onundur. bırakalım orhan aklına girdi ayhan işin içine girdi sıçtı sıvadı düşüncelerini. kendisine yapılan haksızlıklardan biride bu düşünceler olur.
Yahu bu adam yillardir 4-3-3 ekolünde calismis Osman. Birde elinde 4-4-2'ye uygun oyuncular yokken 4-4-2 oynatmasi mümkün degil aslinda. Mantikli degil gecmisine bakarsak. Hadi o 4-4-2 icin oyunculari olsa belki yeni birsey deniyor diyebiliriz. Ama yok oldugunu herkes biliyor.

Terim oynatsa Terim oynatti derim cünkü sürekli oynatir. Simeone gelip oynatsa o oynatti derim. Ama JOR'un oynatmasi mantikli gelmiyor.

Kredisi var bende. Yaptığı olumlu işler ağır basıyor şimdiye kadar.

hodjama güveniyorum. yorumları okumadım ama muhtemelen akbabalar hemen üşüşmüştür başlığa

Sen devam düsünemiyorsun sürekli, ben yardimci olayim ozm.

JOR 4-3-3 görmüs. Simdi birde elindeki oyunculara bak acaba 4-4-2 oynatma ihtimali ne kadar yüksek. Hala anlamadiysan yapacak birsey yok, beyin bedava.

Porto Donetsk ve Çinde de sadece 4-3-3 gördü zaten. Te allahım bu nasıl kafa

Elindeki oyuncularla rahatlıkla 442 oynabilir bunu bilmiyorsan bana cevap yazma lütfen

Buraya kadar sicrayabildin.bakalim bi daha sicrayacakmisin.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu bu adam yillardir 4-3-3 ekolünde calismis Osman. Birde elinde 4-4-2'ye uygun oyuncular yokken 4-4-2 oynatmasi mümkün degil aslinda. Mantikli degil gecmisine bakarsak. Hadi o 4-4-2 icin oyunculari olsa belki yeni birsey deniyor diyebiliriz. Ama yok oldugunu herkes biliyor.

Terim oynatsa Terim oynatti derim cünkü sürekli oynatir. Simeone gelip oynatsa o oynatti derim. Ama JOR'un oynatmasi mantikli gelmiyor.

Sence Podolski´nin sakatligi ile Eren´in bukadar iyi baslamasi ile alakali olabilir mi ? Bence Hoca Podolski´yi forvet, Eren ve Sigdorsunu da yedek olarak düsündü ilk bastan. Eren bukadar iyi baslayinca, kesmez hic bir hoca kolay kolay. Podolski´yi oyunumuza uygun kanat olarak da görmedigini düsünüyorum. Cünkü her defasinda forvet oynatmaya calisti.

Bu yüzden 4-4-2´yi bir B plani olarak tuttugunu düsünüyorum. Ayrica bugün ilk 30 dakika 4-2-3-1, sonra bir yarim saat 4-4-2 ve son 30 dakikada da ilginc bir 3-5-2 oynadik.

Galatasaray´in bu kadrosu 4-4-2´de, 4-3-3´de oynar. Ama Podolski 4-3-3 icin, Sneijder´de 4-4-2 icin hocanin elini bagliyor.

Porto Donetsk ve Çinde de sadece 4-3-3 gördü zaten. Te allahım bu nasıl kafa

Elindeki oyuncularla rahatlıkla 442 oynabilir bunu bilmiyorsan bana cevap yazma lütfen
Evet tartisma bitmistir bekledigim gibi.

Bruma, Sinan, Podolski, Sneijder 4-4-2 oynar diyor bu :D

Allah askina altini yapip buna cevap verme, he sen haklisin. Gec.

ya hacı adam hayatı boyunca futbolun içinde, 3-5-2 de oynatır 4-4-2 de 4-3-3 de başka bişeyde bunların hepsini görmüş yalayıp yutmustur birinin üzerine gidip sadece onda takılı kalmamıstır takıntı yapmamıstır neden süpriz olsun gün neyi gerektiriyorsa an neyi gerektiriyorsa onu yapıyordur. bana görede çok doğal. tecrübeli bir td değil belkide o anki baskıya heyecana kapıldı daha evvel gördüğü veya kadronun daha uyacağını düşündüğü farklı bişey denedi. gerçi yazılan dizilişlerin hiçbirini sahada görmedim ben bugün.

ya hacı adam hayatı boyunca futbolun içinde, 3-5-2 de oynatır 4-4-2 de 4-3-3 de başka bişeyde bunların hepsini görmüş yalayıp yutmustur birinin üzerine gidip sadece onda takılı kalmamıstır takıntı yapmamıstır neden süpriz olsun gün neyi gerektiriyorsa an neyi gerektiriyorsa onu yapıyordur. bana görede çok doğal. tecrübeli bir td değil belkide o anki baskıya heyecana kapıldı daha evvel gördüğü veya kadronun daha uyacağını düşündüğü farklı bişey denedi. gerçi yazılan dizilişlerin hiçbirini sahada görmedim ben bugün.
Benim dikkat cektigim nokta birden bu 4-4-2'ye gecis yapmasi. Simdiye kadar topladigimiz puanlar ortada, sistem ortada.

Kim oynatti ise acilen vazgecmesi gerekir, orasi kesin. Bu takim bu oyuncular 4-4-2 oynamaz.

Sence Podolski´nin sakatligi ile Eren´in bukadar iyi baslamasi ile alakali olabilir mi ? Bence Hoca Podolski´yi forvet, Eren ve Sigdorsunu da yedek olarak düsündü ilk bastan. Eren bukadar iyi baslayinca, kesmez hic bir hoca kolay kolay. Podolski´yi oyunumuza uygun kanat olarak da görmedigini düsünüyorum. Cünkü her defasinda forvet oynatmaya calisti.

Bu yüzden 4-4-2´yi bir B plani olarak tuttugunu düsünüyorum. Ayrica bugün ilk 30 dakika 4-2-3-1, sonra bir yarim saat 4-4-2 ve son 30 dakikada da ilginc bir 3-5-2 oynadik.

Galatasaray´in bu kadrosu 4-4-2´de, 4-3-3´de oynar. Ama Podolski 4-3-3 icin, Sneijder´de 4-4-2 icin hocanin elini bagliyor.

o son oynadığımız sey 3-5-2 miydi yav. en son mancini reizde görmüştüm

Ve sunu da yazayim. Bugün bu maglubiyeti hak etmedik. Ancak futbolda sans bazen yaninda, bazen karsinda olur. kaleyi tutan Ceza sahasi ici sutlarini sadece 4% oran ile degerlendiren Trabzonspor, bugün oradan belki de attigi tek sut ile gol vurdu. Son maclarda sürü ile gol pozisyonu veren Galatasaray, gol yemiyordu bir türlü. Bugün tek pozisyon gol oldu.

En kötü berabere bitmesi gerekirdi bu macin. Bir gol bulsak, farka bile gidebilirdi mac. Trabzon hücum anlaminda sanssiz, ancak sezon boyunca her gol yediginde cöküyordu. Etkisiz baslamamiz, gol atamadigimiz her dakika ile, onlarin savunma yaparken özgüvenini yüksellti. Biz ise titredik ceza sahasi etrafinda.

o son oynadığımız sey 3-5-2 miydi yav. en son mancini reizde görmüştüm

Bilmiyorum... Tam cikaramadim. Carole sol stoper, semih de sag stoper, sag bek arasi oynadi, önüne ara sira josue, yada dejong geldi. Ilginc bir dizilis idi. Bence beklerimizden feragat ederek hata yaptik.

Yahu zaten namağlup ne zaman bitirdik ligi öyle bir hava var ki sanki tepe taklak gidiyoruz ilk yenilgisinde bile yok kredisi, eleştirisi, terimi vs vs. Hiç tatava yapmayın bu takımın hocası Jan Olde Riekerink, olur böyle şeyler.

Ben anlamiyorum arkadas kim dedi namaglup olacagiz?

Sorun senin gidip sacma takimlara puan kaybetmen. Kayseri , Trabzon....

Henuz buyuk toplarla mac yapmadan puan kaybedersen daha cok sorun yasarsin. Osmanli , Basak , fener (kadikoy)

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu takımın hocası Jan Olde Riekerink hata yaparsa, eleştirilir. Skor taraftarlığın bir anlamı yok.

Kimse bu mağlubiyet yüzünden istifa etsin demiyor diyorsa saçmalıyor.

Ama takımın hocası diye, bu mağlubiyetten önce maç kaybetmedik diye kimse onu eleştirmesin demek ağır saçmalık. Haftalardır hatalar yapıyor ve bu hatalarını düzeltmezse puan kaybederiz.

bu takımın hocası Jan Olde Riekerink hata yaparsa, eleştirilir. Skor taraftarlığın bir anlamı yok.

Kimse bu mağlubiyet yüzünden istifa etsin demiyor diyorsa saçmalıyor.

Ama takımın hocası diye, bu mağlubiyetten önce maç kaybetmedik diye kimse onu eleştirmesin demek ağır saçmalık. Haftalardır hatalar yapıyor ve bu hatalarını düzeltmezse puan kaybederiz.

Sonunda benim dilimden tek sen konusuyorsun bro

Elestirince otomatik olarak dusman ilan edilen bir ulke olduk. Reikerink cok sacma isler yapmaya basladi. Linnes'e adaletsiz yaklasimi , Selcuk'u aldi ve medya elestirdikten sonra bir daha kesmemesi. Herseyi gectim Sneijder bir ara adeta sol bek oynadi ben goruyorum taa dunyanin obur ucunden kimsede demiyorki gec forvetin arkasina.

Elestirmek istifa et demek degil. Ulan daha gecen manu fener macinda ingiliz spiker Mou'yu elestirdi umut verici futbol oynamiyor diye ve o maci 4-1 aldi. Biz kendi evimizde
Su rezil trabzona yenilen takimi elestirince ouvvvvv

Elestiririm aga. Sabriden daha kotu bek alana kufurde ederim. 5m alip bir bok oynamayan Sneijderide , kaptan diye gezinen hayaletide
Elestirim

Yeter!!!

hoca artik bazi oyunculari yedek birakma zamani geldide geciyor basta selcuk ve sneijder, eger bunlari yedek birakacak gücün yoksa kaderine razi olacaksin

Bazi insanlar sahislar üzerine komplekslerini yasiyorlar. Kritik, kötü bir olay degildir. Bashing ile karistiriliyor ki, burada genel anlamda bashing uygulanir. Kritik yapilmasi gayet normaldir.

Bu takimin teknik patronu olarak Riekerink saha ici basarisindan sorumludur. Basari da hocanin dir, basarisizlik da. Bukadar basit. Simdiye kadar iyi gitti, temennimiz bunun devam etmesine yönelikdir.

Ama eger maglubiyette/galibiyetti mantik ve saygi cercevesinde dogrulari, yanlislari konusmayacaksak, kapatalim dükkani zaten.

Sonunda benim dilimden tek sen konusuyorsun bro

Elestirince otomatik olarak dusman ilan edilen bir ulke olduk. Reikerink cok sacma isler yapmaya basladi. Linnes'e adaletsiz yaklasimi , Selcuk'u aldi ve medya elestirdikten sonra bir daha kesmemesi. Herseyi gectim Sneijder bir ara adeta sol bek oynadi ben goruyorum taa dunyanin obur ucunden kimsede demiyorki gec forvetin arkasina.

Elestirmek istifa et demek degil. Ulan daha gecen manu fener macinda ingiliz spiker Mou'yu elestirdi umut verici futbol oynamiyor diye ve o maci 4-1 aldi. Biz kendi evimizde
Su rezil trabzona yenilen takimi elestirince ouvvvvv

Elestiririm aga. Sabriden daha kotu bek alana kufurde ederim. 5m alip bir bok oynamayan Sneijderide , kaptan diye gezinen hayaletide
Elestirim

Yeter!!!

Fazla ciddiye alma bro. Mancini dönemde de aynı şeyi gördük, yaşadık.

Forumda eleştiriyi kabul edemeyen bir kitle var malesef.F them.

Geri
Üst Alt