Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Yahu bu adam yillardir 4-3-3 ekolünde calismis Osman. Birde elinde 4-4-2'ye uygun oyuncular yokken 4-4-2 oynatmasi mümkün degil aslinda. Mantikli degil gecmisine bakarsak. Hadi o 4-4-2 icin oyunculari olsa belki yeni birsey deniyor diyebiliriz. Ama yok oldugunu herkes biliyor.neye gecti ne yaptı ne oynattı hiç anlamadım hakan ama ne yaptıysa kendisi yapmıstır. kendisine benim halen önyargım yok belli bir kapasitesi olduğuna inanıyorum beklentilerimde o doğrultuda kafasını kullanırsa başarı halen gelir.ayrıca yardımcılarını işine karıstıracak onlar yuzunden kötü kararlar hatalı kararlar alacak bir td mi sence,? akılsız aklını kullanamayan biri mi bu? kendisine şunu yap bunu yap diyecek insanlara boyun eğecek biri mi? eğer öyleyse neden destek veriyoruz böyle bir insana? geçireceği süre boyunca başarısı sevabıda onundur herkesten fazla hemde.hataları basarısızlığı günahıda onundur. bırakalım orhan aklına girdi ayhan işin içine girdi sıçtı sıvadı düşüncelerini. kendisine yapılan haksızlıklardan biride bu düşünceler olur.
Terim oynatsa Terim oynatti derim cünkü sürekli oynatir. Simeone gelip oynatsa o oynatti derim. Ama JOR'un oynatmasi mantikli gelmiyor.