- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Skor taraftarına bakma sen hocam. Bu sezon seninle şampiyon olacağız inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne buluyorlar bu harry potter da diyordum sonra ilk kitabini bir okuyayim dedim gercekten sürükleyici idi
Saatler degil ama bir kac gün icinde bitirdimsaatler içinde bitirdiğim ender kitaplardan olmuştu
okumani tavsiye ederim cünkü harry potter hikayesindede tutabilecegin karanlik bir taraf varvay be değil kitabını okumak filmini bile izlemedim yoğun bi önyargı var
Çok overrated bence son bölüme kadar tirt hareketler gizli saklı işler .kendi işini başkasına yaptırıyor zaten.poposundan şimşekler çıkararak maçı döndüren sihirbaz bir td istiyorsanız, sizlere haryy potter ı tavsiye ederim
vay be değil kitabını okumak filmini bile izlemedim yoğun bi önyargı var
Her seyin bir bahanesi var, tekrarlanan hatalara bahane uretmeye devam edersen seni sonunda kacacak sampiyonluk icin de bi tane hazirla simdiden.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yenilgide böyle konuşmaya gerek yok.Adam altyapı hocası olarak geldi.Altyapı hocası olmasına rağmen gayette güzel futbol oynatıyor.En azından her yenilgide adam bir bahaneye sığınmıyor.Fatih terim gelse ne değişecek gene evlatçılık başlayacak kısa vadede belki başarılı olacaksın ki şuan o ortam yok.Tutupta 2011 deki gibi 30 40 m euro para döküp başarı getiremezsin.Sistem takımı diye bir olgu zaten yok olacak hadi aslan hadi kaplan diyerek ilerliyoruz.En ufak bir yenilgide suçlu ya medya ya futbolcu çıkacak.
Hadi diyelim başka yabancı hoca getirdin şu bütçe ile getireceğin hoca en fazla dick advocaat türü birisi olur onunda hali ortada zaten.Şuan için riekerink'e güvenmekten başka çare yok.3-5 maçta kesip atmayalım.Selçuk sabri chedjou yasin gibi vasıfsızlarla iyi bile oynatıyor takımı.
Riekerinkin oynattığı futbol "sistem takımının" oynayacağı futbol değil yalnız
Neredeyse her maç Brumanin ayakları ve Musleranin ellerine bakıyoruz, ikinci yarılarda dökülüyoruz.
Şuana kadar maçların çoğunu kazandığımız için bunlar fazla konuşulmuyor ama böyle devam ederse sıkıntılı zamanlar yaşayabiliriz
@Adem Çakar reis sistem mevzu açıldı yine konuyla alakalı açıklama yapar mısın?
birde dersim maçında oynadığımız 75.000 yuroluk futbol hakkında görüşlerini merak ediyorum.
iyi forumlar