Bir bok olmuş gibi sırıtmayın lan.

Sahada maģlup olan takım sizin de takımınız. Başka takım taraftarısınız da bizim mi haberimiz yok?

Bir bok olmuş gibi sırıtmayın lan.

Sahada maģlup olan takım sizin de takımınız. Başka takım taraftarısınız da bizim mi haberimiz yok?
İşte amaç ben haklıydım muhabbeti yapmak olsunda takım kume düşse de olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maglup oldugumuz bir mactan sonra siritanlardan riekerink konusunda yanildigim icin özür dilemem ama diger arkadaslardan dileyebilirim

Riekerink konusunda yanildim

Sacma sapan konusmaya gerek yok, kimse burada ben futbol profesörüyüm futbolu söyle biliyorum böyle biliyorum diye konusmuyor.

Sezon basinda herkes dedi bunlar acizlikten altyapi hocasina takimi emanet etti baska antrenör bulamadiklari icin. Ne bekliyordunuz anlamiyorum altyapi hocasi birden süper teknik direktör mü kesilsin basimiza, hersey zamanla olur. Hadi bunlari gectim bizim kadroyu görmüyorsunuz herhalde.

Sag bek yok, stoperler berbat, Selcuk denen kaptan bozuntusu var kessen bir dert kesmesen bir dert, senin forvetin hava toplari disinda hic bir ise yaramiyor, Sneijder iyi degil, kanatlar islemiyor, orta yapan yok, kocaman Galatasaray 21 yasindaki cocugun ayagina bakiyor. Bas bas bagiridk transfer döneminde adam akilli futbolcular alin diye.

Sirf Serdar Eren Tolga üclüsüne 11,5 Milyon ödedik, yazik günah bu harcanan paralara. Neden alindigini hala anlamadigim Cavanda ve Josue de cabasi. Emre Colak'i takimda tutsak bu Josue ile top diye oynardi. Bir de utanmadan Josue ilk 11 oynasin diye kicini yirtanlar var burada, adam 10 dakikada ancak karar veriyor top ayagina geldi mi, yuh ya.

rikerinkle ilgili fikrimi belirteyim ilk önce elindeki kadro kalitesi kesinlikle asırı yetersiz bi kadro baska bir hocada gelse ir şey değişmeyecek.

fener macina bu herifle cikarsak bi 6 daha yeriz,bes para etmez bir antrenor oldugunu gectigimiz sayfalarda belirtmistim..

rikerinkle ilgili fikrimi belirteyim ilk önce elindeki kadro kalitesi kesinlikle asırı yetersiz bi kadro baska bir hocada gelse ir şey değişmeyecek.

bugun abdullah hoca bizde. riekerink b.şehirde olsa maçı kim nasıl kazanırdı aynı şekilde ersun yanal trabzon macı?

Bunları upladım çünkü ne kadar boş adam varsa burada güya futbol biliyor. Ulan bu adam daha önce herhangi bir ligde tdlik mi yapmıs ki gelip burada riekerink bey diyorsun utanmadan. Prandelli mancini hamza hoca ve diğerleri en azından bir yerlerde değişik tipte kadrolarla kendilerini kanıtlamış ne yapıp ne yapamacağını tahmin edebilme ihtimali var sonuçlar öyle olmasa bile. Neyse bu arkadaşlar futbol yazmaya devam etsin

edit: Kadıköyde şikecileri yensek bile fikrim değişmicek haydi selametle
Fikrin değişti mi? Tekrardan Galatasaray'ı mı tutmaya başladın.
Galatasaraylılığımı Donduruyorum

olay basit aslında riekerink ile bu sezona başlanacağı haberleri ilk kez ortalığa düştüğünde forumun %90 ı gerçek futbol aklıyla bu tercihin büyük hata olacağını söyledi zaten hatırladığım kadarıyla sonra jor imzayı atınca çoğu kişi gerçek futbol aklını kanara bırakıp doğal olarak romantikleşti jorla beraber başarı hayalleri kurdu ve şimdi gerçek suratımıza bi tokat gibi tekrar çalındı. ben de ligin başında bu romantizme biraz kapıldım daha doğrusu jorun başarılı olmasını istedim çünkü çok düzgün bize yakışan bi karakterdi ama içimde hep biraz şüphe vardı oynattığı futbolla ilgili sonra zamanla aşılır belki problemler dedim. gençlerbirliği maçından sonra da bu takımın artık bi adım bile ileri gitmeyeceğine ve jorun başarıya ulaşamayacağına emin oldum kendi adıma. jor başından beri yanlış bi tercihti romantizmi bi tarafa bırakıp sadece mantık çerçevesinde düşünürsek

Sacma sapan konusmaya gerek yok, kimse burada ben futbol profesörüyüm futbolu söyle biliyorum böyle biliyorum diye konusmuyor.

Sezon basinda herkes dedi bunlar acizlikten altyapi hocasina takimi emanet etti baska antrenör bulamadiklari icin. Ne bekliyordunuz anlamiyorum altyapi hocasi birden süper teknik direktör mü kesilsin basimiza, hersey zamanla olur. Hadi bunlari gectim bizim kadroyu görmüyorsunuz herhalde.

Sag bek yok, stoperler berbat, Selcuk denen kaptan bozuntusu var kessen bir dert kesmesen bir dert, senin forvetin hava toplari disinda hic bir ise yaramiyor, Sneijder iyi degil, kanatlar islemiyor, orta yapan yok, kocaman Galatasaray 21 yasindaki cocugun ayagina bakiyor. Bas bas bagiridk transfer döneminde adam akilli futbolcular alin diye.

Sirf Serdar Eren Tolga üclüsüne 11,5 Milyon ödedik, yazik günah bu harcanan paralara. Neden alindigini hala anlamadigim Cavanda ve Josue de cabasi. Emre Colak'i takimda tutsak bu Josue ile top diye oynardi. Bir de utanmadan Josue ilk 11 oynasin diye kicini yirtanlar var burada, adam 10 dakikada ancak karar veriyor top ayagina geldi mi, yuh ya.

Herşey zamanla olur diyorsun da haftalardır problemler yaşıyoruz ve bu problemler çözülmedigi sürece zaman bi halta yaramaz.

Sabır diyorsun da sahada oynadığımiz oyun ortada. Dediğin gibi hersey Brumadan gidiyor. Kaç maçtır bireysel performanslardan yirtiyoruz (Muslera/Tolga/Bruma).

Koskoca takımı Riekerinke emanet etti ve alınan tüm oyuncular Serdar dışında onun döneminde alındı. O ağzıni açıp oyuncuların alınmasına karşı çıksaydi burada eleştiri yapmazdik ama herşeyi onayladigina göre kadrodan memnundu, yani kadronun bu kadar vasat olmasında emeği var Riekerink bey dediğin şahıs.

Şampiyonluk yarışı bu sezon ciddi anlamda zor. Beşiktaş ballı Başakşehir daha kaybetmedi, Fener toparlaniyor. Biz bu zamanlarda puan kaybedemeyiz.

Öyle sabırla filan olmaz bu iş zaten borç batağındayiz o gelirlere ihtiyacimiz var. Romantik düşüncelere kapilmayalim

Son düzenleme:
Ben daha gecen hafta dedim. Guzel bir sekilde Riekerink ile ayrilalim destekledim ama yanildim , yanildik. Yanilmak ayip mi? Millet Mourinho getiriyor yaniliyor...

Maalesef kapasite olsun , karakter olsun bu agirligi tasiyamaz, tasiyamadi. Galatasaray hocasi olacaksan sert olman lazim , oyuncuya dayali duzene izin verirsen o oyuncularda boyle seni satar Jor hocam. Bu is uzarsa korkarim kufur yemeye baslarsin ki bunu gram haketmiyorsun insan olarak cok iyi birisin ama hoca olarak maalesef yetersizsin.

Hic isime falan bakmadan bizi basariya kim goturecekse onu getirsinler. Mehmet'se Mehmet , John'sa John ama basariya kim goturecekse o gelsin ve su futbolcuya dayali duzeni bitirsin

Bizim icin isimler gelip gecici , biz Galatasaray'liyiz...

Galatasaray'imizin menfaatine ne geliyorsa onu destekler onu devre disi birakiriz. Hic kimse Galatasaray'dan buyuk degil...

Bu camiada Hakan Sukur ihrac edilmis her ne kadar siyasi olay olsada ihrac edilmistir. Hakan Sukur bu camianin her zaman efsanesi olacaktir. Selcukmus ,Sneijdermis Riekerinkmis bunlar faso fiso

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baaşına bir adet futbolu bilen profesyonel lazım dediydik. Ama dinletemiyoruz ki levente.

Gerçekler tokat gibi yüzümüze çarpmaya başladı. Tolga amele gibi koşsun bruma pozisyon üretsin. Top sneijderin ayağına gelince herkes olduğu yerde beklesin ve pozisyon üretemeyelim. Aptal aptal taktik ile olacağı buydu.

4-3-2-1 kardeşim.

Eren koşmuyorsa sakat izlandalıya kaptırır formasını 2 hafta sonra diyeyim.

Sonra gelelim sabriye lan bu adam 13 senedir ne olduğu ortada ve 2 maç kötü oynadı diye linnes cavanda kesiliyor hemen beyfendiye birşey olmuyor. Bu herif bu takımdan defgolup gitmezse bende daha bir kırık iğne almam. Defolsun gitsin. Her maç otoban yapıyor. Oynarsa ki oynayacak sow, emenike şovu izleriz haftaya söyleyeyim.

İnşallah sakatlanırsın ne diyeyim.

Alt yapıya yolanmalı acilen. Futbolcudan anlıyor ve futbolu da biliyor kesinlikle ama ciddi eksikleri var hocanın.
Takımın topsuz koşu çalışması hiç yapılmamış resmen ki pozisyona zor girmemizin ana nedeni de bu. Savunma desen zaten tipik Hollanda zafiyeti mevcut

Simdi haftaya cikip fenevi yensek hemen herkes yine baslar Riekerink Bey diye.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşey zamanla olur diyorsun da haftalardır problemler yaşıyoruz ve bu problemler çözülmedigi sürece zaman bi halta yaramaz.

Sabır diyorsun da sahada oynadığımiz oyun ortada. Dediğin gibi hersey Brumadan gidiyor. Kaç maçtır bireysel performanslardan yirtiyoruz (Muslera/Tolga/Bruma).

Koskoca takımı Riekerinke emanet etti ve alınan tüm oyuncular Serdar dışında onun döneminde alındı. O ağzıni açıp oyuncuların alınmasına karşı çıksaydi burada eleştiri yapmazdik ama herşeyi onayladigina göre kadrodan memnundu, yani kadronun bu kadar vasat olmasında emeği var Riekerink bey dediğin şahıs.

Şampiyonluk yarışı bu sezon ciddi anlamda zor. Beşiktaş ballı Başakşehir daha kaybetmedi, Fener toparlaniyor. Biz bu zamanlarda puan kaybedemeyiz.

Öyle sabırla filan olmaz bu iş zaten borç batağındayiz o gelirlere ihtiyacimiz var. Romantik düşüncelere kapilmayalim

Zaten Riekerinki bu yüzden takima getirdiler, aman ses cikarmasin transferlere diye. Baska adam olsa illa bunu alin illa sunu alin diye israr eder.

Zaten caylak teknik direktör oldugu icin kontrol altina aliriz; ya tutarsa mantigi ile göreve getirilmis bir adam Riek hocam.

Adam kac tane oyuncuyu yolladi, kadro disi kalmasini sagladi falan. Ben alinan oyuncularin hepsinin kendi istegi oldugunu düsünmüyorum, ki cogu Süperlig oyuncusu. Muhtemelen ilk denenen isimler alinamadi bunun sonucu olarak da listenin gerisinde yer alan veya önerilen oyunculari aldilar.

Cavanda mesela bence "sag bek sorunumuz var, hem sagda hem solda da oynayabiliyor" mantigi ile alindi. Kolbeinn zaten gecen sezon alinacakti Hamza ölüyordu adam icin, bu seneye kismet oldu. Eren'in istedigi tipte bir forvet oldugunu da düsünmüyorum. Ereni isteyen adam kanat oyununa deger verir, biz pasa dayali oynuyoruz.

Riekerink'le olmayacak bu iş.Takım top oynamıyor,bireysel yeteneği olan oyuncularımızın gayretleriyle kazanıyoruz.Sneijder duran toptan asist yapıyor veya Bruma'nın kişisel becerileriyle kazanıyoruz.Ben burdaki çoğunluk gibi kovulması gerektiğini düşünmüyorum.İnter'den gönderilen De Boer'i takımın başına getirip Riekerink'i yardımcı hoca yapmalıyız.Tam zamanı şu ara.15 günlük arada bu tarz bir hamle yapmazsak geçen senenin benzeri olur,Hamza sonrası gibi bir çöküş süreci yaşarız.

Geri
Üst Alt