Sacma sapan konusmaya gerek yok, kimse burada ben futbol profesörüyüm futbolu söyle biliyorum böyle biliyorum diye konusmuyor.
Sezon basinda herkes dedi bunlar acizlikten altyapi hocasina takimi emanet etti baska antrenör bulamadiklari icin. Ne bekliyordunuz anlamiyorum altyapi hocasi birden süper teknik direktör mü kesilsin basimiza, hersey zamanla olur. Hadi bunlari gectim bizim kadroyu görmüyorsunuz herhalde.
Sag bek yok, stoperler berbat, Selcuk denen kaptan bozuntusu var kessen bir dert kesmesen bir dert, senin forvetin hava toplari disinda hic bir ise yaramiyor, Sneijder iyi degil, kanatlar islemiyor, orta yapan yok, kocaman Galatasaray 21 yasindaki cocugun ayagina bakiyor. Bas bas bagiridk transfer döneminde adam akilli futbolcular alin diye.
Sirf Serdar Eren Tolga üclüsüne 11,5 Milyon ödedik, yazik günah bu harcanan paralara. Neden alindigini hala anlamadigim Cavanda ve Josue de cabasi. Emre Colak'i takimda tutsak bu Josue ile top diye oynardi. Bir de utanmadan Josue ilk 11 oynasin diye kicini yirtanlar var burada, adam 10 dakikada ancak karar veriyor top ayagina geldi mi, yuh ya.