Suan yollamak en buyuk transfer olabilir

Kurt bir hoca + 2-3 transfer sampiyonluk olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oyuncu değişikliği için neden son dakikayı beklediniz?

JOR: Bir duvar düşünün, o duvardan bir tuğla alırsanız dağılır.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben saha kenarında pısırık bir adam görmek istemiyorum .

Ayrıca takım çok kötü , yardımcı td olarak kalabilir.

Kusura bakmasin da cok aptalca bir cevap bana gore, ne alakasi varsa simdi diyene: Yani o tugla son dakika alinirsa o duvar dagilmaz mu o mantik ile ? :D

Ulan duvar mi var ortada riekerink bey diyen olmamış

O zaman elimizde sadece 11 oyuncu bulunduralim neden bosa ucret veriyoruz o zaman. Yedek kulubesinede sakatlik filan olur diye gencleri koyalim. Boyle bir sacma bir cevap olamaz.

yav taraftar maçı izlerken kafasını o duvara vuruyor , dakika 60 olunca bende bir spasm bir çarpıntı başlıyor 75 - 80 derken bugün resmen tansiyonum yükseldi.85 nedir ya..

3 dakika oynayacak adamdan ne fayda gelir allah aşkına bana biri açıklasın.Boşa bu adamları sakatlamaya davet çıkarıyoruz , üstelik aldıkları gereksiz pirim de cabası

Sene başındaki o reformist adamdan eser yok.
Büyük hayal kırıklığı oldu benim için.

Deli gibi Riekerink bey diyeceksiniz öten arkadaşlar bu araları çok sessiz

Çıksalar da eğlensek

Deli gibi Riekerink bey diyeceksiniz öten arkadaşlar bu araları çok sessiz

Çıksalar da eğlensek
bence hoca sene Başında ki aynı hoca

adam sene başında bir çok gereksizi şutladı herkes için kahramandı ama şimdi nefret ediliyor

bence tek fark var sene başında futbolculara karşı arkasında olan yöneticiler anlaşılan artık destek vermiyorlar

ben başka türlü selçuk sabri ve yasine nasıl katlanabildiğini anlamıyorum

çünkü sene başında gereksizleri şutlayan biri bunlara kendi arzusu ile katlanamaz ki bir iki kere selcuğu kesmeye kalkıştı medya adamı darmadağın etti ama yönetimden pek ses çıkmadı

bu üçü artık kötü oynamıyorlar göstere göstere sabote ediyorlar

Son düzenleme:
bence hoca sene Başında ki aynı hoca

adam sene başında bir çok gereksizi şutladı herkes için kahramandı ama şimdi nefret ediliyor

bence tek fark var sene başında futbolculara karşı arkasında olan yöneticiler anlaşılan artık destek vermiyorlar

ben başka türlü selçuk sabri ve yasine nasıl katlanabildiğini anlamıyorum

çünkü sene başında gereksizleri şutlayan biri bunlara kendi arzusu ile katlanamaz ki bir iki kere selcuğu kesmeye kalkıştı medya adamı darmadağın etti ama yönetimden pek ses çıkmadı

bu üçü artık kötü oynamıyorlar göstere göstere sabote ediyorlar

O oyunculari Riekerink postalamadi ki... Ama onun balini, kaymagini hemen Riekerinke yedirdi taraftar.

Yönetim bir Operasyon yapti... Hamzaoglu ile baslayan... Hamza´nin Umut ve Olcan gibi oyunculardan dolayi, taraftar ile kulüp arasina bozdugunu görmeyecek kadar da aptal degil bu yönetim. Hamza´nin gitmesini saglayan zaten öncelik ile Umut ile Olcan gibi oyuncular ile ilgili takindigi tavirlari idi.
Önce Hamza´yi, sonra agirbaslardan Burak Yilmaz´i, sonra da x disinda, nerdeyse tüm o tayfayi tasfiye ettiler. Buradan bile x in, baglantilari gün yüzüne cikiyor ki, bir nevi, kafaya alabildi yönetimi de...

Taraftar cok fazla uctu Riekerink ile ilgili... Riekerink bir alt yapi hocasi olarak, takimin basina getirildi. Oradan oraya getirilirsen- cikarilirsan, ona göre de kisitlanirsin dogal olarak. Riekerink´in getirilme sebebi zaten, yönetimin cok daha rahat operatif anlamda etkili olabilme gayretiydi. Madem ki, istedigimiz hoca gelemiyor, istedigimizi yaptirabilecegimiz, maliyeti düsük bir hocayi getirelim, dediler. Hemde sikinti cikarsa, rahat göndeririz düsüncesindelerdi...

Aysal´i yalanci olmasindan dolayi sevmezdim, ama yalan söylemeyi bile beceremeyen Dursun Özbek´in, böyle bir oyun ile, sempatik bir Riekerink figürü yaratarak, taraftari onun arkasinda taraftarin bukadar kenetlenmesini saglamasi, özellik ile sosyal medyada opere eden taraftar ile ilgili bir + degildir.

Aslinda Ismail Kartal olayinin bir benzerini yasiyoruz, ama yönetim bu olayi cok güzel sosladi ve taraftara sunup, yedirmesini bildi. Dursun´un akli gibi degil, ama dursun´a ragmen taraftarin yemesi ilginc.

O oyunculari Riekerink postalamadi ki... Ama onun balini, kaymagini hemen Riekerinke yedirdi taraftar.

Yönetim bir Operasyon yapti... Hamzaoglu ile baslayan... Hamza´nin Umut ve Olcan gibi oyunculardan dolayi, taraftar ile kulüp arasina bozdugunu görmeyecek kadar da aptal degil bu yönetim. Hamza´nin gitmesini saglayan zaten öncelik ile Umut ile Olcan gibi oyuncular ile ilgili takindigi tavirlari idi.
Önce Hamza´yi, sonra agirbaslardan Burak Yilmaz´i, sonra da x disinda, nerdeyse tüm o tayfayi tasfiye ettiler. Buradan bile x in, baglantilari gün yüzüne cikiyor ki, bir nevi, kafaya alabildi yönetimi de...
bu konuda yanılanlardanım bende. geç uyandım. yönetim gözünde herhangi bir ağırlı yok jorun maalesef.jor orada olası kazalarda günah keçisi olarak duracak.
burak'ın gidişi paraya olan açlık sene başındaki gönderilen oyuncuların sebebinide biraz alp yalman'a biraz nazif'e bağlıyorum.

bu konuda yanılanlardanım bende. geç uyandım. yönetim gözünde herhangi bir ağırlı yok jorun maalesef.jor orada olası kazalarda günah keçisi olarak duracak.
burak'ın gidişi paraya olan açlık sene başındaki gönderilen oyuncuların sebebinide biraz alp yalman'a biraz nazif'e bağlıyorum.

Hersey Hamzaoglu´nun taraftar ile yasadigi polemik ile basladi aga... Zaten onlar yönetiyor kulübü arkada planda, birde mehmet var tabi. Yönetilis bicimi, gecen seneye göre daha saglam, ama kukla hoca ile olsaydi, aziz yildirim kral olurdu bu ligde.

Taraftar cok fazla uctu Riekerink ile ilgili... Riekerink bir alt yapi hocasi olarak, takimin basina getirildi. Oradan oraya getirilirsen- cikarilirsan, ona göre de kisitlanirsin dogal olarak. Riekerink´in getirilme sebebi zaten, yönetimin cok daha rahat operatif anlamda etkili olabilme gayretiydi. Madem ki, istedigimiz hoca gelemiyor, istedigimizi yaptirabilecegimiz, maliyeti düsük bir hocayi getirelim, dediler. Hemde sikinti cikarsa, rahat göndeririz düsüncesindelerdi...

Aysal´i yalanci olmasindan dolayi sevmezdim, ama yalan söylemeyi bile beceremeyen Dursun Özbek´in, böyle bir oyun ile, sempatik bir Riekerink figürü yaratarak, taraftari onun arkasinda taraftarin bukadar kenetlenmesini saglamasi, özellik ile sosyal medyada opere eden taraftar ile ilgili bir + degildir.

Aslinda Ismail Kartal olayinin bir benzerini yasiyoruz, ama yönetim bu olayi cok güzel sosladi ve taraftara sunup, yedirmesini bildi. Dursun´un akli gibi degil, ama dursun´a ragmen taraftarin yemesi ilginc.
Kesme isaretlerine kadar katiliyorum reyiz helal ?

Sabriyi hala oynatan bir adam hoca falan olamaz. Kaç haftadır yakıyor takımımızı Sabri denilen ne işe yaradığını çözemediğim biri yeter yahu !

Geri
Üst Alt