- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Zamana ihtiyaci var bi 50 sene daha verin
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza mi?
JOR Hamzaoglu gibi irkcilik mi yapiyor? Bundan dolayi yabanci transferini mi engelliyor? Bos yapmayalim yorum atmak icin.
Hamza 10 tane JOR eder. Yönetim hala yerli alıyor. Tüm suçu Hamza'ya attınız hep. Sadece sen değil çok var sosyal medya da bu profil taraftar.
hamza bıraz ınsaflı adamdı kulup zarar etmesın dıye kendı oyuncu ıstemedı kulubu düşündü kulubu düşünmese oyuncu aldırsa zarar ettırse daha ıyıydı. biraz ıyı nıyetının kurbanı oldu diyebiliriz
Can kikirikBu adamın adı Jan Riekerink değil de Can Kikirik olsaydı, çoktan kovulmuş, hakarate uğramış, rencide edilmiş, hatta belki de dayak yemiş bile olurdu.

Müthiş taktik deha.
Birhan Hamit değişikliği ile oyuna mükemmel etki etti.Hakan Balta ile Sneijder'i ise klübede maç izlesinler diye çağırdı herhalde.Ulan böyle bir durumda almayacaksan bu adamları hangi durumda alacaksın be zekası düşük.O adamları klübeye oturtuyorsan demek ki işler yolunda gitmezse diye oturtulur.Ulan 3-1 geridesin Birhanı falan sokuyon.Tabelayı yanlış gördü herhalde.Ya gerçekten adam akıllı bi td göremeyecek miyiz şu takımda merak ediyorum.
Bence yönetim gençleri oynat diye baskı yapmıştır. Yoksa böyle malca değişiklikler olmazdı diye düşünüyorum.