Zamana ihtiyaci var bi 50 sene daha verin

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Hamza mi?

JOR Hamzaoglu gibi irkcilik mi yapiyor? Bundan dolayi yabanci transferini mi engelliyor? Bos yapmayalim yorum atmak icin.

Hamza 10 tane JOR eder. Yönetim hala yerli alıyor. Tüm suçu Hamza'ya attınız hep. Sadece sen değil çok var sosyal medya da bu profil taraftar.

Bıyığı yok ki sileyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamza 10 tane JOR eder. Yönetim hala yerli alıyor. Tüm suçu Hamza'ya attınız hep. Sadece sen değil çok var sosyal medya da bu profil taraftar.

hamza bıraz ınsaflı adamdı kulup zarar etmesın dıye kendı oyuncu ıstemedı kulubu düşündü kulubu düşünmese oyuncu aldırsa zarar ettırse daha ıyıydı. biraz ıyı nıyetının kurbanı oldu diyebiliriz

hamza bıraz ınsaflı adamdı kulup zarar etmesın dıye kendı oyuncu ıstemedı kulubu düşündü kulubu düşünmese oyuncu aldırsa zarar ettırse daha ıyıydı. biraz ıyı nıyetının kurbanı oldu diyebiliriz

Trollüğüne değil cidden kötü bir hoca değildi bana göre.

İnatçılığı olmasa daha çok kalırdı bizde.

Bu adamın adı Jan Riekerink değil de Can Kikirik olsaydı, çoktan kovulmuş, hakarate uğramış, rencide edilmiş, hatta belki de dayak yemiş bile olurdu.

Müthiş taktik deha.
Birhan Hamit değişikliği ile oyuna mükemmel etki etti.Hakan Balta ile Sneijder'i ise klübede maç izlesinler diye çağırdı herhalde.Ulan böyle bir durumda almayacaksan bu adamları hangi durumda alacaksın be zekası düşük.O adamları klübeye oturtuyorsan demek ki işler yolunda gitmezse diye oturtulur.Ulan 3-1 geridesin Birhanı falan sokuyon.Tabelayı yanlış gördü herhalde.Ya gerçekten adam akıllı bi td göremeyecek miyiz şu takımda merak ediyorum.

Sen nasıl bi rezilsinn ?
Dakika 82 olmuş yeni değişiklik yapıyo
Kanser oldukk yeterr

NKGSDVBS
TapaTalK

Kırmızı kart görmek için yer arayan Yasin'i ve Hamid'i zamanında oyundan almayışı ile yine büyük iş yaptı Rieke Bey.

Müthiş taktik deha.
Birhan Hamit değişikliği ile oyuna mükemmel etki etti.Hakan Balta ile Sneijder'i ise klübede maç izlesinler diye çağırdı herhalde.Ulan böyle bir durumda almayacaksan bu adamları hangi durumda alacaksın be zekası düşük.O adamları klübeye oturtuyorsan demek ki işler yolunda gitmezse diye oturtulur.Ulan 3-1 geridesin Birhanı falan sokuyon.Tabelayı yanlış gördü herhalde.Ya gerçekten adam akıllı bi td göremeyecek miyiz şu takımda merak ediyorum.

Bence yönetim gençleri oynat diye baskı yapmıştır. Yoksa böyle malca değişiklikler olmazdı diye düşünüyorum.

RieKERink (Ker: kürtçede eşek demek) adinin icindeki eşekligi gayet güzel yansitiyorsun

Bjk maçının ikinci yarısı ile beraber patlayan Riekerink bey hala daha patlamaya devam ediyor :) İşin enteresan tarafı camia ve yönetimden tek bir ses yok.

Riko'yu gösterip Hamza'ya razı etmeye, onu savunmaya çalışan arkadaşlar var lakin olmuyor beyhude uğraşmayın. Şu forumda Hamza ve Riekerink'i savunan adam görmek istemiyorum artık.

Zamanla bazı şeyleri kazanır diye düşünmüştüm de,sınıfta kaldığını söylesek yanılmış olmayız artık,Fener mağlubiyetinden sonra bile gelip tek kelime yazmadım buraya,ama artık bazı şeyleri söylemeliyiz.Oyunu okuma/oyuncu değiştirme kötü,otoriterlik 0,saha kenarında duran öğretmen gibi,hiçbir ağırlığı yok neredeyse.Hocalık sadece taktik vermekten ibaret değildir,liderlik özelliklerinin de olması lazım,takıma inandıracaksın bazı şeyleri.Riekerink'te bu hiç yok,adam teknik direktör değil doğal olarak ama zamanla kazanır demiştim,yanıldım görünüyor.

Sen kadro dışı bıraktığın adamı bir hafta sonra tekrar kadroya alırsan ya da alınmasına müsade edersen, o da işte bu şekilde ağzına bilmem ne yapar.

Yat kalk o üvey evlat muamelesi yaptığın Linnes'e dua et. 3-1 ya da daha ağır bir skorla yenilseydik kesin kovulurdun.

Bu adam her yönden vasat. Bana oyuncuları yönetim alıyor, Riekerink
'in ne suçu var falan demesin kimse. Eğer her şeye yönetim karar veriyorsa, koskoca Galatasaray'ın kukla bir teknik adama ihtiyacı var mı? Allah aşkına İsmail Kartal'dan ne farkı var bu adamın?

Geri
Üst Alt