Sezon ortasinda hoca degisiklikleri genel olarak kötü yansir takimlara. 14/15 Hamza, yada 07/08 son 6 mac hocasiz, bunlar böyle cok rare ve uc örnekler. Tudor idmansal anlamda dogru yapiyor, ancak taktiksel ve stratejik anlaminda, yapabilecegi en yanlis yola gitti. 1 sene icinde bile oynatabilmesi mechul bir sistemi, geldi sezon ortasinda integre etmeye calisti. Ve maalesef o konuda takintili. Juve dönemlerinden, muhtemelen oyunu en dogru sekilde üclü ile oynandigini düsünüyor.
Böyle bir sistemde oynayabilecek tek stoperimiz Chedjou, o da canli bomba. Onun disinda hic bir stoperimiz üclü ile oynayamaz. Yani optimal acidan 3 yeni stoper alinmali, 3 kaliteli isim, ve bunlarin tutup, tutmayacaklari da mechulken, Galatasaray´in stopere büyük yatirimlar yapacak parasi var mi diye düsünmek gerekiyor.

Takimi dogru calistirdi, ama olabilecegi kadar yanlis oynatti.
Oysaki iyi bir danismani olsa, Galatasaray´in son 10 yilini izletseler, ve nasil basarili oldugunu, nasil basarisiz oldugunu izletselerdi. Ve bunu ciddiye alip ona göre hareket etseydi, eminimki rakiplerin adeta altin tepside servis ettigi üst üste puan kayiplarini degerlendirmeyi becerebilirdi.

Riekerink ? Takimi kötü calistiriyordu, dogru oynattigini söyleyemem, ama cok kötü de oynatmiyordu. Derbilerde can cekissekde, sürekli anadolu takimlarina karsi takilsak da, daha iyi puan topliyabiliyorduk.

Riekerink ile daha iyi olabilirdik kisa vadede, sampiyon yapamazdi, ikinci de yapamazdi belki, ama 3. garanti olurdu muhtemelen. Tudor ile daha büyük kaosa girdik su an.

Ancak Riekerink ile de takim gitmez. Calistiramiyor oyunculari, laubalilik hakim, ve oyuncular tepesine cikiyor. TD degisikligi de care degildir, garanti bir opsiyon olmadigi sürece. (Terim/Gidisata göre daha 1 sene en az milli takimda, Luce/gelecek gibi durmuyor hic)

Tudor en azindan takimi dissiplin edebilir, belki bir basari getiremez, ama takimi ondan sonraki hoca icin hazirlayabilir. Dursun haininin de daha hoca kovma lüksü olmamali. Daha da beter yapiyor bu durumu. Bu hoca siddetli sürkilasyonlari bir kulübe yaramaz.

Son düzenleme:
Ulan takımın şu hali bu denyonun halt yemesi, oyuncuların koşmaya mücadele etmeye dermanı yok.
Bu varken de başak yendi bizi , silik silik hermaç burda küfür dönüyodu. o zaman şino ile poldi oynadı da noldu?

iki topçu da backgroundundan başka savunulacak birşey olmayan oyuncular(bu sene için konuşuyorum)
Allahın 3. Lig takımına karşı şov yaparlar , dengi ve daha yerleşmiş takımlara karşı sahada bul bulabilirsen bu ikisini, spiker adlarını söylemez, topun arkasına geçmeyi bırak orta saha çizgisinin gerisine gelmezler savunma durumunda.

takımda kilo fazlası olmayan elin parmaklarını geçmiyor hala bu sırma saçlıyı özleyen var. sneijdersporun keyfi bozuldu tabii , orası kesin.

tudoru savunduğumdan da değil, o da 3lü savunmayı mentalitesine oturtup İtalya'ya kaçacak Türkiye'den.yol yapıyo kariyerince. Juvenin başına geçme hayali var. Şampiyonluktan kopmuş Galatasarayda adamın en büyük şansıydı.kullanamadı çünkü Anlamadığı şey bu takımın hala mal topluluğundan oluştuğu.

fenere de yenilirse o da yolcu %70.

C9SnMQPXkAERDLe.jpg:large

[IGM]BS0g_Z8hpAN/[/IGM]

jolderiekerink Visiting the youth complex of Altınordu

[IGM]BS0gql5B2fL/[/IGM]

jolderiekerink Visiting Izmir under 12 tournament and meet the talents of Galatasaray. Great memory of a beautiful club!!

gecen sene sonunda altyapiya gecicekti iste
sopar yonetim sezonu Heba etti

Riekerink: "İki tane kötü maçımız oldu. Kayseri ve Kasımpaşa mağlubiyetleri vardı. Normalde başarılıydık. Böyle bir karar aldı yönetim."
Riekerink: "Ben takımdan ayrıldığımda Fenerbahçe'nin üzerindeydik, lider Beşiktaş'a da daha yakındık..."
Riekerink: Geçen sezon ben geldiğimde de Eskişehirspor'dan 5 yemiştik. Sezonun yarısından sonra gelince başarı kolay olmuyor. Normal bunlar
Riekerink: "Galatasaray'da hiçbir zaman şu oyuncu oynayacak bu oyuncu oynamayacak tarzı istekler almadım. Aramız iyiydi ama yönetimle."
Riekerink: "Kararlarımı kendim aldım ve hiçbir zaman dışarıdan taktik olarak bir istek gelmedi"
Riekerink: "Sneijder'ı 10 yaşından beri tanıyorum. Buraya geldiğimde, Sneijder ile hiçbir şekilde teknik-taktik konuşmadık."
Riekerink: "Sneijder değil ama Selçuk ile 2 kez taktik konuştuğumuz oldu takım menfaati için."

hoaydaaaaaa

Riekerink: "Kendi oynattığım sistemde Sneijder'a ihtiyacım vardı. Belki de Tudor'un sistemine uymuyordur. Bunu saygıyla karşılamak gerek."
Riekerink: "Cavanda'yı bizzat kendim istedim. Yönetime alınması gerektiğini söyledim. Geldiğinde 2 kere sakatlık geçirmişti, ondan oynamadı"
Riekerink: "Cavanda'yı scout olarak çok iyi bulduk bence, çok iyi transfer. Belçika Milli takımında oynuyor çünkü. İyi scout işiydi."
Riekerink: "Ahmet Çalık ve Rodrigues'i, Galatasaray'ın geleceğini düşünerek aldık. Gönül tabii ki daha iyi oyuncular almak ister. Şartlar.."

Riekerink: Florya'da futbolcuya dayalı bir sistem yok. Dışarıdan öyle gözükebilir belki evet, çünkü çok uzun zamandır oynayan oyuncular var.
Riekerink: "Galatasaray'daki sorun, futbolcu yaş ortalaması çok yüksek. Tolga ve Eren'i alarak biraz daha azalttık biz yaş ortalamasını."

Riekerink: "Cavanda'yı bizzat kendim istedim. Yönetime alınması gerektiğini söyledim. Geldiğinde 2 kere sakatlık geçirmişti, ondan oynamadı"
Riekerink: "Cavanda'yı scout olarak çok iyi bulduk bence, çok iyi transfer. Belçika Milli takımında oynuyor çünkü. İyi scout işiydi."
Iron Sheik - Fucking Bullshit! - YouTube

Riekerink: "Galatasaray'da hiçbir zaman şu oyuncu oynayacak bu oyuncu oynamayacak tarzı istekler almadım. Aramız iyiydi ama yönetimle."

@Hakan Delikanli reis bu işe bende şaştım. orhan konusunda sanırım haklıymıssın

edit..

Riekerink: "Kararlarımı kendim aldım ve hiçbir zaman dışarıdan taktik olarak bir istek gelmedi"

:(

ya musap bizi kekliyor yada jor bey el altından para aldı bunları söyle diye.

11350_105778479605797_1247094376_n-2.jpg

1. Kasimpasa degil Karabük'e Maglup olduk

2. Eskisehirden 5 degil 4 yedik

Geri
Üst Alt