# Jan Polak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Jan Polak

mustafa sarpla kıyaslanacak ve daha kötü denilecek kadar kötü oyuncu değil ona emin olun

Yönetim kendi ipini çeker böle transferler yapmaya devam ederse.Polak kimdir hayret bir şey ya bu adamı alcağınıza barış sarp oynasın daha iyi boşuna para vermeyin bari A.Sezgin senin gibi yönetici olmaz olsun.

Cana'nın yedeği olarak alınır ve Sarp'tan kat kat daha iyi alternatif olur.

İlk önce bir taraftar olarak Polak gelsede,gelmesede bu yönetime hiçbir zaman güvenmedim ve çoğunun aksine çoğu konuda başarısız bulduğumu söylemeliyim....

Şu koca klüpte bireysel anlamda teknik,fiziksel ve mental olarak oyuncu analizini çok iyi yapabilecek,yani futbol bilgisi iyi olan bir insan yok mu?Kadro planlamasında mevkisel anlamda eksik olan yerleri görebilecek kimse yok mu?Yahu şu Mustafa Sarp ve Barış Özbeğin bu takımda alternatif dahi olamayacağinı gören bir Allanın kulu yok mu!!!....

Yok ruh yokmuş,yok takım olunamamış,yok hep yıldız isim varmış hepsi bahane ve gerçekleri görememe durumudur...Alınsaydı geçen sene orta sahaya çok kaliteli isim demiyorum,ortalama oyun bilgisi iyi olan oyuncular ve forvete iyi bir alternetif ne ruhdan bahsedilirdi,ne takım olamamaktan nede yıldız isimlerden...

Bu arada herkes bir yıldızdır gidiyor...Ne Keita,ne Elano,ne de Kewell,ne Alex,ne stoch,ne Q7 nede Guti yıldız değidir...Yıldız olan adamlar Messidir,Ronaldodur,Xavidir,İniestadır,Ronaldinhodur,İbrahimoviçtir,Puyoldur,Ferdinanttır,terrydir....yukarıdaki saydığım oyuncular sadece az veya çok tanınmış belli bir kalitesi ve kariyeri olan oyunculardır..Bu kavramdada yok çok yıldız oyuncularla başarı olmazmış ,yok takım olmak lazımmış gibi söylemlerde çok anlamsızdır..Futbolu bileceksin,Kadro planlamanı doğru yapacaksın..(Yani elinde üç sol bek varken 4.sünü almayacaksın,Orta sahan bas bas ben yetersizim derken sen forveti şişirmiyeceksin.)

Mesela bana göre iki tane 89 doğumlu olmalarına rağmen oldukça iyi kariyer ve geçmişe sahip oyuncuyu yarım sezon kiralayıp getirmek büyük bir iştir.(gerekli olup olamadıklarını bir kenarıya koyuyorum)..Ve sonuçta kralık oldukları için hiçbir şekilde maddi anlamda çok fazla zarar etmeyeceksin...(Heleki jo bana göre çok abartılı bir baskı sonucu resmen kaçmıştır bu ülkeden)..Ne fener,nede beşiktaşın bu oyuncuları getirmeye vizyonları yetmez.. Ama bu transferler çok bilmiş medya tarafından yılın fiyasko transferleri olarak lanse edildi...Ama asıl fiyasko kendileridir..

Eğer Polak 2,3 milyona Alternatif olarak geliyorsa,hiç düşünmeden gelsin derim..

Ama eğer ilk 11 için geliyorsa eski tas eski hamam derim....

Bu arada çoğu yerde polak ile Sarp arsında fark yok falan deniliyor,o kadarda değil diyorum..

İlk önce bir taraftar olarak Polak gelsede,gelmesede bu yönetime hiçbir zaman güvenmedim ve çoğunun aksine çoğu konuda başarısız bulduğumu söylemeliyim....

Şu koca klüpte bireysel anlamda teknik,fiziksel ve mental olarak oyuncu analizini çok iyi yapabilecek,yani futbol bilgisi iyi olan bir insan yok mu?Kadro planlamasında mevkisel anlamda eksik olan yerleri görebilecek kimse yok mu?Yahu şu Mustafa Sarp ve Barış Özbeğin bu takımda alternatif dahi olamayacağinı gören bir Allanın kulu yok mu!!!....

Yok ruh yokmuş,yok takım olunamamış,yok hep yıldız isim varmış hepsi bahane ve gerçekleri görememe durumudur...Alınsaydı geçen sene orta sahaya çok kaliteli isim demiyorum,ortalama oyun bilgisi iyi olan oyuncular ve forvete iyi bir alternetif ne ruhdan bahsedilirdi,ne takım olamamaktan nede yıldız isimlerden...

Bu arada herkes bir yıldızdır gidiyor...Ne Keita,ne Elano,ne de Kewell,ne Alex,ne stoch,ne Q7 nede Guti yıldız değidir...Yıldız olan adamlar Messidir,Ronaldodur,Xavidir,İniestadır,Ronaldinhodur,İbrahimoviçtir,Puyoldur,Ferdinanttır,terrydir....yukarıdaki saydığım oyuncular sadece az veya çok tanınmış belli bir kalitesi ve kariyeri olan oyunculardır..Bu kavramdada yok çok yıldız oyuncularla başarı olmazmış ,yok takım olmak lazımmış gibi söylemlerde çok anlamsızdır..Futbolu bileceksin,Kadro planlamanı doğru yapacaksın..(Yani elinde üç sol bek varken 4.sünü almayacaksın,Orta sahan bas bas ben yetersizim derken sen forveti şişirmiyeceksin.)

Mesela bana göre iki tane 89 doğumlu olmalarına rağmen oldukça iyi kariyer ve geçmişe sahip oyuncuyu yarım sezon kiralayıp getirmek büyük bir iştir.(gerekli olup olamadıklarını bir kenarıya koyuyorum)..Ve sonuçta kralık oldukları için hiçbir şekilde maddi anlamda çok fazla zarar etmeyeceksin...(Heleki jo bana göre çok abartılı bir baskı sonucu resmen kaçmıştır bu ülkeden)..Ne fener,nede beşiktaşın bu oyuncuları getirmeye vizyonları yetmez.. Ama bu transferler çok bilmiş medya tarafından yılın fiyasko transferleri olarak lanse edildi...Ama asıl fiyasko kendileridir..

Eğer Polak 2,3 milyona Alternatif olarak geliyorsa,hiç düşünmeden gelsin derim..

Ama eğer ilk 11 için geliyorsa eski tas eski hamam derim....

Bu arada çoğu yerde polak ile Sarp arsında fark yok falan deniliyor,o kadarda değil diyorum..

Baştan sonra katılıyorum. Cana'nın yedeği olarak alınacağını düşünüyorum ve bu da Mustafa Sarp'ın artık kadroda düşünülmeyeceği anlamına geliyor.

Evet as oyuncumuz bol olduğundan yedekleri düşünmek lazım.

Ayrıca biz alternatif bir orta saha oyuncusu için 3 milyon bonservis ve en azından yıllık 1,5 milyon euro para veriyorsak,as oyuncu için 10-15 milyon eurolık bonservisle yıllık 3-4 milyon vereceğimiz adamlar almalıyız,sizce bu mümkünmü değil,yani şu alternatif olsun diye geliyor tezinizi geçelim,çünkü gerçeklerimizle uzaktan yakından alakası yok,ya bırak kendimizi kandıralım biraz diyorsanız,buyrun devam edin.

ya zaten Adnan Polat 1 tecübeli 2 genç alcaz dedi. bu durumda zaten polak alınıyosa ilk 11 için alınıyo demek oluyo.

Yahu millet biraz ferahlamak için bahanelere sığınıyor işte,buda bir hak saygı duymalıyız.

Linderoth'dan bosalan ise sakat futbolcu kontenjanini bu sene de Polak ile dolduracagiz galiba...

Sol ayağıyla topu kontrol edip, sol ayağıyla pas verebiliyorsa Mustafa Sarp'tan üstün bir oyuncu demektir...

Hem belli mi olur belki de yükselen beklentileri düsürmek icin ortaya atilan bir yemdir Polak...

fft1mm1120798.jpg

Sarı-Kırmızılılar, Çek yıldızla görüşmelerini hız kesmeden sürdürken, Anderlecht Jan Poljak'ın ismini UEFA'ya bildirmedi. Belçika basını başarılı ön liberonun hafta içinde İstanbul'a gelip, resmi imzayı atacağını ifade etti.

Galatasaray-Jan Polak flörtü iyice hız kazandı... Teknik direktör Frank Rijkaard’ın raporu doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Anderlecht’in Çek yıldızı için daha önce Belçika ekibinin yöneticileri ile biraraya gelmişti. Anderlecht, Jan Polak’ın bonservis ücretini 4 milyon Euro olarak açıklarken, Galatasaray 2.5 milyon Euro teklif etmişti. Ancak henüz her şey bitmedi. Sarı-Kırmızılılar’ın, yıldız futbolcu için hafta içinde yeniden Anderlecht’li idarecilerle görüşeceği öğrenildi. Üstelik Mor-Beyazlılar, bu akşam oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesinde, başarılı ön liberonun ismini UEFA’ya bildirmedi. Bu gelişmenin arkasında yatan gerçeği ise Belçika basını açıkladı.

3 milyon Euro’luk teklif

La Meuse, Gazet van Antwerpen, De Standaard gibi Belçika’nın yüksek tirajlı spor gazeteleri, Jan Polak’ın hafta içinde İstanbul’a geleceğini ve resmen Galatasaraylı olacağını manşetlerden duyurdu. Bu oyuncuyu kadroya katmak adına Sarı-Kırmızılılar’ın, bonservis bedeli olarak Anderlecht’e 3 milyon Euro vereceği de öne sürüldü.

Jan Polak Galatasaray'da! - www.fanatik.com.tr

6+4 sisteminde gelip Cana'ya alternatif olsun, partner degil. Ama bu ne 3 milyon gibi bir rakama olsun nede orta alana yapilacak son transfer.

Bugün büyük gün POLAK efendi el mi yaman bey mi yaman göreceğiz.

İki gündür de amma polak yaptı .Ama 3 milyon avro falan verilirse skandal ötesi olur.Madem bir halt yiyip alıyorlar 2den üstü olmasın maliyeti

Maliyeti umrumda değil. İstiyorlarsa 20 milyon versinler. Ben taraftarım, takımda Cana'nın yanında kim oynayacak, Ayhan'ı aratacak mı aratmayacak mı ona bakarım. Orada Biglia dururken Polak'ın peşinde pervane olanları anlamıyorum, anlayamayacağım da.

Allah sonumuzu hayır etsin.

Benim garibime giden rakibimiz Guti'yi alırken, bizim Polak gibi vasat oyuncuları getirmeye çalışıyor olmamız. Transfer konusunda bayağı fiyasko durumdayız şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt