mehmet altındağ
Yeni Üye
- 26 Ekim 2009
- 64
- 0
- 1.116
Cevap: # Jan Polak
vay be ne hallere düştük gene
vay be ne hallere düştük gene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk önce bir taraftar olarak Polak gelsede,gelmesede bu yönetime hiçbir zaman güvenmedim ve çoğunun aksine çoğu konuda başarısız bulduğumu söylemeliyim....
Şu koca klüpte bireysel anlamda teknik,fiziksel ve mental olarak oyuncu analizini çok iyi yapabilecek,yani futbol bilgisi iyi olan bir insan yok mu?Kadro planlamasında mevkisel anlamda eksik olan yerleri görebilecek kimse yok mu?Yahu şu Mustafa Sarp ve Barış Özbeğin bu takımda alternatif dahi olamayacağinı gören bir Allanın kulu yok mu!!!....
Yok ruh yokmuş,yok takım olunamamış,yok hep yıldız isim varmış hepsi bahane ve gerçekleri görememe durumudur...Alınsaydı geçen sene orta sahaya çok kaliteli isim demiyorum,ortalama oyun bilgisi iyi olan oyuncular ve forvete iyi bir alternetif ne ruhdan bahsedilirdi,ne takım olamamaktan nede yıldız isimlerden...
Bu arada herkes bir yıldızdır gidiyor...Ne Keita,ne Elano,ne de Kewell,ne Alex,ne stoch,ne Q7 nede Guti yıldız değidir...Yıldız olan adamlar Messidir,Ronaldodur,Xavidir,İniestadır,Ronaldinhodur,İbrahimoviçtir,Puyoldur,Ferdinanttır,terrydir....yukarıdaki saydığım oyuncular sadece az veya çok tanınmış belli bir kalitesi ve kariyeri olan oyunculardır..Bu kavramdada yok çok yıldız oyuncularla başarı olmazmış ,yok takım olmak lazımmış gibi söylemlerde çok anlamsızdır..Futbolu bileceksin,Kadro planlamanı doğru yapacaksın..(Yani elinde üç sol bek varken 4.sünü almayacaksın,Orta sahan bas bas ben yetersizim derken sen forveti şişirmiyeceksin.)
Mesela bana göre iki tane 89 doğumlu olmalarına rağmen oldukça iyi kariyer ve geçmişe sahip oyuncuyu yarım sezon kiralayıp getirmek büyük bir iştir.(gerekli olup olamadıklarını bir kenarıya koyuyorum)..Ve sonuçta kralık oldukları için hiçbir şekilde maddi anlamda çok fazla zarar etmeyeceksin...(Heleki jo bana göre çok abartılı bir baskı sonucu resmen kaçmıştır bu ülkeden)..Ne fener,nede beşiktaşın bu oyuncuları getirmeye vizyonları yetmez.. Ama bu transferler çok bilmiş medya tarafından yılın fiyasko transferleri olarak lanse edildi...Ama asıl fiyasko kendileridir..
Eğer Polak 2,3 milyona Alternatif olarak geliyorsa,hiç düşünmeden gelsin derim..
Ama eğer ilk 11 için geliyorsa eski tas eski hamam derim....
Bu arada çoğu yerde polak ile Sarp arsında fark yok falan deniliyor,o kadarda değil diyorum..